Διδακτορικό στη Διοίκηση Μηχανικών

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το Engineering Management είναι μια εξειδικευμένη μορφή διαχείρισης που παρέχει βασικές πνευματικές έννοιες στο μάρκετινγκ, τη χρηματοδότηση, το επιχειρηματικό δίκαιο και τη διαχείριση. Αντιπροσωπεύοντας ένα συνδυασμό δεξιοτήτων μηχανικής και επιχειρηματικής γνώσης που απαιτούνται για την καλλιέργεια καινοτόμων λύσεων σε σύνθετα επιχειρηματικά προβλήματα.

Male mechanical engineer designs agricultural robots

Στο University of Johannesburg «Το Μέλλον. Ξανασκεφτείτε. " δεν είναι απλώς μια ελκυστική φράση

Το ίδρυμα πρωτοστατεί σε ολόκληρη την Αφρική στη Σκέψη της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, επαναπροσδιορίζοντας το μέλλον για όλους τους κλάδους Το 4IR είναι το επόμενο κύμα εκβιομηχάνισης που πρέπει να κατανοήσουμε και να διαμορφώσουμε για να χτίσουμε το μέλλον αυτής της χώρας - και της ηπείρου της Αφρικής - τόσο πλούσια αξίζουν. Το 4IR δεν αφορά μόνο τη ρομποτική και τον αυτοματισμό. πρόκειται για την πρόοδο της κοινωνίας για την ενδυνάμωση των ανθρώπων και την ανάδειξη γενεών.

Καθώς ο κόσμος προχωρά στην 4η βιομηχανική επανάσταση, το ίδιο και το UJ με το «Education 4IR» - φέρνοντας τη σκέψη και την τεχνολογία 4IR στο πρόγραμμα σπουδών σε διάφορα μαθήματα και χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες συνδυασμένης μάθησης. Αυτό σημαίνει ότι οι απόφοιτοι της UJ είναι καλύτερα προετοιμασμένοι να αγκαλιάσουν το μέλλον των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας, καθώς το AI και το 4IR διαδραματίζουν μεγαλύτερο ρόλο στον τρόπο που ζούμε και εργαζόμαστε.

Στο University of Johannesburg , είναι καθήκον μας να αγκαλιάσουμε και να περιηγηθούμε στους μελλοντικούς ηγέτες της χώρας μας με υπερηφάνεια και τόλμη μέσα από τις φανταστικές πολυπλοκότητες του 4IR, ώστε να μπορούν να επωφεληθούν πλήρως και να προσφέρουν ένα καλύτερο αύριο. Μελλοντικοί ηγέτες σαν εσένα! Εδώ οδηγούμε θαρραλέα συζήτηση. πιέζει και διαμορφώνει το σχεδιασμό ενός νέου αύριο. Εδώ αναλαμβάνουμε δράση και χτίζουμε τον νέο κόσμο.

Στόχος της Μεταπτυχιακής Σχολής Μηχανικών:

  • Ο Πτυχιούχος για να αποδείξει τεχνικά την ικανότητα στην επιστήμη της μηχανικής
  • Ο Πτυχιούχος να έχει την ικανότητα να δημιουργεί συλλογική προσπάθεια μέσα σε μια ομάδα
  • Ο Πτυχιούχος να έχει την ικανότητα να εφαρμόζει αναλυτική σκέψη σε μια διαδικασία διαχείρισης

Ευκαιρίες καριέρας

Η Engineering Engineering ανοίγει προοπτικές στους ακόλουθους επαγγελματικούς τομείς: ανάπτυξη προϊόντων, κατασκευή, κατασκευή, σχεδιαστική μηχανική, βιομηχανική μηχανική, τεχνολογία, παραγωγή ή οποιοδήποτε άλλο πεδίο που απασχολεί προσωπικό που εκτελεί μηχανική λειτουργία.

Απαιτήσεις εισδοχής:

Ένα εγκεκριμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Βιομηχανική Μηχανική ή παρόμοιο πεδίο. Προβλέπεται εναλλακτική μορφή πρόσβασης στα προσόντα βάσει των κανόνων και των κανονισμών του Πανεπιστημίου.

Διάρκεια του προγράμματος:

  • Πλήρης απασχόληση: 2 χρόνια
  • Μερική απασχόληση: 3 χρόνια

Στοιχεία επικοινωνίας:

Όνομα: κα Dudu Kanyi / Τηλ: 011 559 2109 / Email: febehd@uj.ac.za

Τελευταία ενημέρωση Απρ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... περαιτέρω

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Διαβάστε Λιγότερα
Γιοχάνεσμπουργκ

Υποβολή ερώτησης

Άλλη