Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διδακτορικό στη Διοίκηση

Με μεγάλη χαρά παρουσιάζουμε μια νέα έκδοση του Προγράμματος Διδακτορικού Διπλώματος στη Διοίκηση. Η επιτυχία των προηγούμενων εκδόσεων έχει επιτευχθεί με την ολοκλήρωση των καλών ερευνητικών προγραμμάτων και την επακόλουθη δημοσίευση των αποτελεσμάτων τους σε συνέδρια και τυφλά αξιολογημένα άρθρα που δημοσιεύθηκαν σε αξιόλογα διεθνή περιοδικά. Αυτά τα γεγονότα δικαιολογούν τον ενθουσιασμό και τη δέσμευσή μας για την έναρξη αυτής της έκδοσης.

Καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής της, η Σχολή Οικονομικών και Διοίκησης (ISEG) συνέβαλε ουσιαστικά στην κατάρτιση στελεχών και ηγετών πορτογαλικών και διεθνών οργανισμών. Οι καθηγητές και διδάκτορες του ISEG παρουσιάζουν ένα καλό ρεπορτάζ και δημοσιεύσεις.


Το Διδακτορικό Πρόγραμμα στη Διοίκηση στοχεύει στην παροχή στους διδακτορικούς φοιτητές μιας βαθειάς κατανόησης των προβλημάτων διαχείρισης και ενός ισχυρού υπόβαθρου σε μεθόδους και εφαρμοσμένες τεχνικές διαχείρισης της έρευνας. Η ένταξη σε δίκτυα ερευνητών προωθείται όχι μόνο μέσω της συνεργασίας εκπαιδευτικών και ερευνητών από διάφορα πανεπιστήμια της Ευρώπης και της Βόρειας και της Νότιας Αμερικής, αλλά και με την αξιοποίηση της συμμετοχής του ISEG στο ακαδημαϊκό συμβούλιο του EIASM - Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Προηγμένων Σπουδών στη Διοίκηση, με έδρα τις Βρυξέλλες, και την ομάδα IMP (Industrial Marketing a Purchasing), μεταξύ άλλων.


Αυτό το διδακτορικό δίπλωμα θα σας προσφέρει τις τελευταίες γνώσεις σχετικά με τη θεωρία των επιχειρήσεων και της διαχείρισης και τα απαραίτητα εργαλεία, μεθοδολογίες και στρατηγικές έρευνας για την ανάπτυξη σχετικών και επιπτώσεων της έρευνας σας στον συγκεκριμένο τομέα ενδιαφέρον σας για τις επιχειρήσεις ή τη διαχείριση. Η ανάπτυξη του προγράμματος, αν και είναι αρκετά απαιτητική τόσο για τους φοιτητές πλήρους φοίτησης όσο και για τους φοιτητές μερικής απασχόλησης, είναι συμβατός με την άσκηση επαγγελματικής ή βιομηχανικής δραστηριότητας. Οι εγκαταστάσεις των σχολείων είναι εξαιρετικές και οι καθηγητές είναι πολύ κατάλληλοι, ικανοί και φιλικοί.

Όροι και Κριτήρια Εισόδου


Οι αιτήσεις είναι ευπρόσδεκτες από αποφοίτους των ISEG Masters in Economics, ή από αντίστοιχους Masters. Οι υποψήφιοι που έχουν μεταπτυχιακό ή ισοδύναμο πτυχίο σε άλλο τομέα μπορούν να γίνουν δεκτοί, αλλά μόνο αφού έχουν μελετήσει επιτυχώς για το πρόγραμμα σπουδών του 1ου εξαμήνου των ISEG Masters in Economics. Η επιλογή των υποψηφίων γίνεται από το Επιστημονικό Συμβούλιο του Προγράμματος Διδακτορικών Διατριβών με βάση τα ακόλουθα κριτήρια: Διδακτορικοί και αντίστοιχοι τελικοί βαθμοί. Πτυχίο και αντίστοιχο τελικό βαθμό. Επιστημονικό πρόγραμμα σπουδών και σχετική επαγγελματική πείρα.

Στόχος


Όσοι αναζητούν προηγμένη εκπαίδευση και επιθυμούν να διεξάγουν έρευνα στα Οικονομικά, προετοιμάζοντας έναν υψηλά ειδικευμένο ρόλο στον δημόσιο τομέα ή στον ιδιωτικό τομέα. Μια τέτοια θέση περιλαμβάνει την πανεπιστημιακή διδασκαλία και έρευνα, την ηγεσία και τη διοίκηση εθνικών και διεθνών οργανισμών, συμβουλευτικών, εκπαιδευτικών και ερευνητικών προγραμμάτων και μελετών.

Επιχειρησιακό καθεστώς


Τα μαθήματα και τα σεμινάρια είναι κυρίως τις Δευτέρες (απόγευμα και νωρίς το βράδυ), και τα βράδια της Τρίτης και της Τετάρτης.

Ταυτόχρονα με την αίτηση ή μετά την εγγραφή, ο υποψήφιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για υποτροφία από το Ίδρυμα Επιστήμης και Τεχνολογίας, των οποίων οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων είναι συμβατές με εκείνες για εγγραφή στο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποISEG - Lisbon School of Economics & Management »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
7,000 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη