Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Τμήμα Διοίκησης είναι γνωστό για την αριστεία του στην έρευνα. Κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων δέκα τμημάτων διαχείρισης του κόσμου για την παραγωγικότητα των διδασκόντων επί πέντε χρόνια (2008-2012), με βάση το Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Dallas, το οποίο δημοσιεύει ερευνητικές δημοσιεύσεις σε πέντε κορυφαία περιοδικά διαχείρισης (Ακαδημία Εφημερίδα της Διοίκησης, Επανεξέταση της Ακαδημίας Διοίκησης, Τριμηνιαία Διοικητική Επιστήμη, Οργανωτική Επιστήμη και Στρατηγική Περιοχή Διαχείρισης).

Η ακαδημαϊκή κοινότητα υποστηρίζεται καλά για την επιδίωξη ερευνητικών ενδιαφερόντων σε διάφορα θέματα της διαχείρισης, είναι επίσης σε θέση να επωφεληθούν από τη θέση τους στο Χονγκ Κονγκ για να παρέχουν μοναδικές έρευνες στην Κίνα.

Ο στόχος του προγράμματος διδακτορικού τμήματος του Τμήματος είναι να αναπτύξει εξαιρετικούς μελετητές οι οποίοι μπορούν να γίνουν σημαντικοί συνεισφέροντες στα σύνορα με τη δημοσίευση των εργασιών τους στα καλύτερα περιοδικά διαχείρισης και που μπορούν να διδάξουν σε μεγάλα ερευνητικά πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.

Το πρόγραμμα μας παρέχει μια σταθερή κατάρτιση στη θεωρία και τις μεθόδους των διαφόρων τομέων της αλγεβρικής διαχείρισης. Εκτός από τα αυστηρά μαθήματα που καλύπτουν την οργανωτική συμπεριφορά, ο ανθρώπινος πόρος, ο ανθρώπινος πόρος, η διαχείριση, η οργανωτική θεωρία και η στρατηγική alt = στην ερευνητική διαδικασία μέσω της συνεργασίας με μέλη ΔΕΠ σε ερευνητικά προγράμματα από τα αρχικά στάδια της μελέτης τους, μερικά από τα οποία έχουν οδηγήσει σε εκδόσεις κορυφαίων περιοδικών για τους φοιτητές μας, ώστε το πρόγραμμα να προσφέρει στους φοιτητές ένα ιδιαίτερα διεγερτικό μαθησιακό περιβάλλον και να τους επιτρέψει να καλλιεργούν πρώτες δεξιότητες έρευνας για την επιδίωξη της ακαδημαϊκής αριστείας.

Ερευνητικό Φόρουμ

Οι κύριοι τομείς της έρευνας περιλαμβάνουν θέματα που σχετίζονται με την οργανωτική θεωρία και τη στρατηγική εταιρική διακυβέρνηση, την επιχειρηματικότητα, τα ιδρύματα και το καθεστώς, την οργανωτική μάθηση, τα κοινωνικά δίκτυα, την επιτυχία συμμαχιών / κοινοπραξιών στην Κίνα και την πολυεθνική εταιρική στρατηγική. alt = "συμπεριφορά διαχείρισης και οργάνωσης, συμπεριλαμβανομένων διαδικασιών κοινωνικής ανταλλαγής, πολυπολιτισμικότητα, ηθική συμπεριφοράς, ηγεσία σε κινεζικό πλαίσιο, απόκλιση στο χώρο εργασίας, εξωτερική απασχόληση, ομαδικές διαδικασίες και αποτελεσματικότητα, εξωστρεφή προσαρμογή, στόχος προσανατολισμού, δημιουργικότητα και ποικιλομορφία.

Απαιτήσεις εισδοχής

Εγώ. Γενικές απαιτήσεις εισαγωγής

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να λάβουν μεταπτυχιακό τίτλο πρέπει να έχουν:

  • έχει λάβει πτυχίο πανεπιστημίου από αναγνωρισμένο ίδρυμα ή εγκεκριμένο ισοδύναμο προσόν.

ii. Απαιτήσεις εισδοχής αγγλικής γλώσσας

Πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις της Αγγλικής Γλώσσας με ένα από τα παρακάτω προσόντα *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • TOEFL-Revised Paper-Delivered Test 60 (συνολικές βαθμολογίες για τμήματα ανάγνωσης, ακρόασης και γραφής)
  • IELTS (ακαδημαϊκή ενότητα) Συνολική βαθμολογία: 6.5

* Εάν η πρώτη σας γλώσσα είναι Αγγλικά και το πτυχίο ή ισοδύναμο τίτλο σπουδών σας απονεμήθηκε από ένα ίδρυμα όπου το μέσο διδασκαλίας ήταν Αγγλικά, θα σας απαλλάσσεται από την εκπλήρωση των παραπάνω απαιτήσεων Αγγλικής Γλώσσας.

iii. Προγραμματίστε με- Ειδικές απαιτήσεις εισδοχής

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ικανοποιητική βαθμολογία στο GMAT ή GRE, πάνω από τα παραπάνω (i) και (ii)


Προθεσμία εφαρμογής

Ανατρέξτε στο http://pg.ust.hk/programs ("Εφαρμογή") για λεπτομέρειες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε36 περισσότερα μαθήματα αποThe Hong Kong University of Science and Technology »

Τελευταία ενημέρωση February 6, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 - 6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
42,100 HKD
ανά έτος
Deadline
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη