Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Το τμήμα διαχείρισης θα δεχθεί αιτήσεις για νέους φοιτητές για το φθινόπωρο του 2018. Η πρόωρη προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 15η Ιανουαρίου 2018.


Ένα διδακτορικό δίπλωμα είναι πτυχίο έρευνας. Πιστεύουμε ότι όσοι λαμβάνουν Ph.D. από το τμήμα διαχείρισης θα πρέπει να είναι ταλαντούχοι και ενθουσιώδεις οργανωτικοί λόγιοι. Θα πρέπει να είναι σε θέση να αξιολογούν με κριτικό πνεύμα την υπάρχουσα έρευνα, να μεταφράζουν και να διαδίδουν τις γνώσεις της έρευνας στους μαθητές τους και τις κοινότητές τους και να διεξάγουν τις δικές τους πρωτότυπες έρευνες - προσθέτοντας αυτά που γνωρίζουμε και τι κάνουμε στην πειθαρχία της διοίκησης. Ως εκ τούτου, οι σπουδαστές των οποίων το κύριο πεδίο είναι η διοίκηση, λαμβάνουν σημαντική εκπαίδευση με γνώμονα την έρευνα.

Μια πρωταρχική μορφή αυτής της εκπαίδευσης εμφανίζεται στις εργασιακές σχέσεις ενός προς ένα. Ph.D. οι φοιτητές ενθαρρύνονται να συνεργαστούν στενά με τα μέλη της ΔΕΠ για τα τρέχοντα ερευνητικά έργα, από τα οποία υποβάλλονται και δημοσιεύονται κοινά-εισηγμένα έγγραφα στον τομέα. Η σχολή μας είναι αφοσιωμένη στις συλλογικές αλληλεπιδράσεις μεταξύ φοιτητών και διδασκόντων, οι οποίες συχνά οδηγούν σε μακροπρόθεσμες ερευνητικές συνεργασίες.

Έχουμε επίσης μεγάλες προσδοκίες ότι οι μαθητές θα μάθουν και θα κάνουν καλά στο μάθημα τους. Οι μαθητές πρέπει να διαπιστώσουν ότι οι ουσιαστικές γνώσεις τους βοηθούν να εφαρμόσουν και να αποκρυπτογραφήσουν αυτό που μαθαίνουν για τις μεθόδους. Παρομοίως, περιμένουμε μεθόδους μαθημάτων για να βοηθήσουμε τους μαθητές να κάνουν καλύτερα, πιο ενημερωμένα συμπεράσματα σχετικά με την υπάρχουσα θεωρία και έρευνα της διαχείρισης.

Τέλος, πιστεύουμε ότι το Ph.D. πρόγραμμα θα πρέπει επίσης να προετοιμάσει τους μαθητές να υπερέχουν στη διδασκαλία Παρόλο που οι σπουδαστές πιθανόν να μην είναι εκπαιδευτές στην τάξη μέχρι το πρώτο έτος των σπουδών τους, όσοι θα διδάξουν κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα μάθουν πώς να συντάξουν ένα πρόγραμμα σπουδών, να προετοιμάσουν και να διανείμουν διαλέξεις, να δημιουργήσουν και να βαθμολογήσουν τις αναθέσεις, πρόοδος των σπουδαστών.

Ένας υποψήφιος που είναι μη-γηγενός ομιλητής αγγλικών που επιθυμεί να θεωρηθεί για χρηματοδότηση από την GTA ή την υποτροφία πρέπει να υποβάλει βαθμολογίες δοκιμών που περιλαμβάνουν βαθμολογία στο τμήμα Speaking του TOEFL iBT τουλάχιστον 23 ή βαθμολογία τουλάχιστον 7 το Τμήμα Μιλώντας του IELTS, ή να έχετε πτυχίο Bachelor από ένα περιφερειακά διαπιστευμένο Πανεπιστήμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Τι μας κάνει διαφορετικούς;

Το πρόγραμμά μας είναι επικεντρωμένο στους μαθητές. Αντιλαμβανόμαστε ότι η καλύτερη διαφήμιση για ένα ανώτερο Ph.D. πρόγραμμα έχει εξαιρετικούς πτυχιούχους. Οι φοιτητές μας έχουν κερδίσει πολλές (δια) εθνικές επιχορηγήσεις, βραβεία και τιμητικές διακρίσεις. Πολλοί πήγαν για να πάρουν ακαδημαϊκές θέσεις και να κερδίσουν θέση σε διάφορα ιδρύματα σε όλο τον κόσμο.

Διατηρούμε το πρόγραμμα μας σκόπιμα μικρής διαρκείας, διατηρώντας την αναλογία 1: 1 των φοιτητών στο σχολείο. Επιτρέπουμε στους σπουδαστές με εξαιρετική εξειδίκευση την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μερική απασχόληση. Μόλις αποκτήσουν τις δεξιότητες για να το κάνουν, Ph.D. οι μαθητές ενθαρρύνονται επίσης να ακολουθήσουν τα δικά τους ερευνητικά ενδιαφέροντα και όχι να υποχρεωθούν να ακολουθήσουν ένα συγκεκριμένο μέλος της σχολής.

Υποστηρίζουμε επίσης πολλούς από τους σπουδαστές πλήρους φοίτησής μας με συνεχείς υποτροφίες ή υποτροφίες, εφόσον κάνουν καλή ακαδημαϊκή πρόοδο. Θέλουμε να βοηθήσουμε στην επιτυχία των σπουδαστών στο πρόγραμμα και στη σταδιοδρομία τους.

Παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα ακαδημαϊκής κατάρτισης. Το πρόγραμμά μας είναι προκλητικό και αυστηρό. Είναι επίσης συναρπαστικό και ανταμείβοντας.


Απαιτήσεις εισδοχής

Εισαγωγή στη Διδακτορική Διατριβή πρόγραμμα βασίζεται στην ολοκλήρωση των γενικών απαιτήσεων εισδοχής των Μεταπτυχιακών Εισαγωγών. Για Ph.D. (GMAT) ή Graduate Record Exam (GRE), καθώς και ένα ρεκόρ προπτυχιακών και ανώτερων ακαδημαϊκών επιδόσεων απαιτούνται. Οι μαθητές για τους οποίους τα αγγλικά δεν είναι η μητρική τους γλώσσα πρέπει να επιτύχουν βαθμολογία TOEFL τουλάχιστον 550. Το TOEFL δεν μπορεί να αρθεί, ακόμη και όταν ένας φοιτητής έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα από πανεπιστήμιο των ΗΠΑ. Οι διεθνείς υποψήφιοι που βαθμολογούν κάτω από τα ελάχιστα αποδεκτά επίπεδα στο προφορικό τμήμα των εισαγωγικών εξετάσεων μπορούν να γίνουν δεκτοί υπό την προϋπόθεση ότι θα περάσουν μια αγγλική εξέταση επάρκειας ή το πλήρες Πρόγραμμα Αγγλικών Δεξιοτήτων του UT Arlington πριν από την έναρξη μεταπτυχιακών μαθημάτων. Οι υποψήφιοι ενθαρρύνονται να υποβάλουν ένα βιογραφικό σημείωμα με την αίτησή τους που υπογραμμίζει επαγγελματικά και προσωπικά επιτεύγματα, γλωσσικές ικανότητες, εμπειρογνωμοσύνη υπολογιστών και εμπειρία ηγεσίας. Μια δήλωση του σκοπού που περιγράφει το ακαδημαϊκό και το εργασιακό υπόβαθρο του αιτούντος, τα ερευνητικά ενδιαφέροντα και τους λόγους για τους οποίους υποβάλλονται υποψηφιότητες στο διδακτορικό δί πρόγραμμα ως μέρος της αίτησης.

Χρησιμοποιούνται πολλαπλά κριτήρια για να γίνουν αποφάσεις αποδοχής. Τα ποσοτικά μέτρα περιλαμβάνουν βαθμολογία GMAT ή GRE του υποψήφιου και βαθμούς μέσου βαθμού σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα, όπως υπολογίζονται από τις μεταπτυχιακές εισαγωγές. Δεν χρησιμοποιείται κανένας τύπος ούτε τα βάρη που αντιστοιχούν σε αυτούς τους παράγοντες. Δεν υπάρχουν καθορισμένες ελάχιστες βαθμολογίες για το GMAT ή GRE που απαιτούνται για την εισαγωγή και δεν υπάρχουν βαθμολογίες αποκοπής σε μέσες τιμές βαθμού. Ένα τυποποιημένο αποτέλεσμα δοκιμής (GMAT ή GRE) δεν χρησιμοποιείται ως το μοναδικό κριτήριο για την απόφαση αποδοχής ενός αιτούντος.

Ph.D. οι αποφάσεις εισαγωγής γίνονται από μια επιτροπή με επικεφαλής τον κύριο συντονιστή τομέα για την πορεία που επιθυμεί να ειδικεύσει ένας υποψήφιος (Διοίκηση, Χρηματοοικονομικά κλπ.). Αυτές οι επιτροπές συνήθως λαμβάνουν υπόψη πολλούς παράγοντες (εκπαιδευτικούς στόχους, συστατικές επιστολές κ.λπ.), επιπλέον των ποσοτικών μετρήσεων για να καταλήξουν σε μια απόφαση. Όλοι οι φοιτητές που επιθυμούν να έχουν ισχυρή αίτηση για Διδακτορικό Δίπλωμα. είναι ενθαρρυντικά να αποκτήσουν ερευνητική εμπειρία μέσω δραστηριοτήτων όπως η εργασία ως ερευνητικός βοηθός ενός μέλους ΔΕΠ, η συγγραφή διδακτορικής διατριβής ή / και η παρουσίαση εγγράφων σε ακαδημαϊκά συνέδρια. Οι ισχυρές επιδόσεις στα μαθήματα των ερευνητικών μεθόδων και των προηγμένων στατιστικών εξετάζονται επίσης θετικά. Οι φοιτητές που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αποδοχής ενός συγκεκριμένου τομέα επιχειρηματικής διοίκησης ενθαρρύνονται να έρθουν σε επαφή με τον σημαντικό συντονιστή τομέα για αυτήν την περιοχή.

Κατηγορίες Αποφάσεων Εισδοχής

Ο υποψήφιος είναι ανεπιφύλακτα δεκτός όταν όλοι οι παράγοντες που εξετάζονται δείχνουν πολύ ισχυρό δυναμικό για ακαδημαϊκή επιτυχία ως επιχειρηματικό διδακτορικό σπουδαστή. Όταν πολλοί παράγοντες υποδεικνύουν έλλειψη δυνατοτήτων, η αποδοχή θα απορριφθεί. Η πρόσβαση σε δοκιμασία δεν είναι διαθέσιμη για το διδακτορικό πρόγραμμα.

Μπορεί να χορηγηθεί προσωρινή απόφαση αποδοχής όταν ο αιτών πληροί τα κριτήρια για την απεριόριστη αποδοχή, αλλά δεν έχει παραληφθεί από τις μεταπτυχιακές εισαγωγές στοιχείο των υποψηφίων πληροφοριών (π.χ. δεν έχουν φθάσει οι επίσημες βαθμολογίες δοκιμών). Μια αναβληθείσα απόφαση μπορεί να ληφθεί όταν ο φάκελος του αιτούντος δεν είναι επαρκώς πλήρης για να κάνει μια απόφαση αποδοχής ή απόρριψης.


Δίδακτρα και αμοιβές

Φθινόπωρο 2018 Μεταπτυχιακό μη κατοχυρωμένο δίδακτρα και τα τέλη

Φθινόπωρο 2018 Μεταπτυχιακό Φροντηστήριο και Τέλη


Οι διεθνείς φοιτητές θα θέλουν να υποβάλουν οικονομικά έγγραφα / δηλώσεις καθώς υποβάλλουν επίσης τα έντυπα για την αποδοχή.

Φόρμα διεθνούς οικονομικού δελτίου


Οι ημερομηνίες προτεραιότητας εφαρμογής μας είναι:

Φθινόπωρο: 15 Μαρτίου
Άνοιξη: 15 Οκτωβρίου
Καλοκαίρι: 1 Απριλίου


Οι αιτήσεις γίνονται αποδεκτές μετά τη δημοσιευμένη ημερομηνία προτεραιότητας για κάθε περίοδο, αλλά για την εγγύηση της εισδοχής παρακαλούμε να υποβάλετε την αίτηση και τα σχετικά υλικά μέχρι την ημερομηνία προτεραιότητας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να εφαρμόσετε πολύ πριν από την ημερομηνία έναρξης που επιθυμείτε για να είστε επιλέξιμοι για ευκαιρίες χρηματοδότησης συγκεκριμένων προγραμμάτων, όπως οι υποτροφίες και οι υποτροφίες. Λάβετε υπόψη ότι οι χρόνοι επεξεργασίας των εφαρμογών του τμήματος ποικίλλουν σημαντικά και ότι ορισμένα προγράμματα απαιτούν εφαρμογές έως ένα έτος εκ των προτέρων.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Texas Arlington »

Τελευταία ενημέρωση August 29, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ιαν. 2020
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
10,126 USD
$ 10.126 ανά εξάμηνο για μη μόνιμους κατοίκους (διάρκειας 9 ωρών ανά εξάμηνο). $ 4.577 ανά εξάμηνο για μη κατοίκους (που λαμβάνουν 9 ώρες ανά εξάμηνο).
Deadline
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Δεκ. 12, 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αύγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Δεκ. 12, 2019
Άλλη

Welcome Back!

India Study Abroad - Kunal Parashar

India Study Aboad - Siddharth Shah

Indian Study Abroad - Manaswini Kumar

Indian Study Abroad - Shruti Agrawal