Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Στο HKUST , προσφέρουμε το μεγαλύτερο διεπιστημονικό πανεπιστημιακό πρόγραμμα για τις ανθρωπιστικές επιστήμες και την κοινωνική επιστήμη στην ηπειρωτική Κίνα και την ευρύτερη Κίνα και το μόνο που έχει μια σαφή συγκριτική εστίαση σε ολόκληρο το πρόγραμμα όπως υποδηλώνει ο καινοτόμος βαθμός Global China Studies .

Όπως κάθε εξαιρετικό πανεπιστήμιο, είμαστε αφοσιωμένοι στην έρευνα και τη διδασκαλία. Αυτό που μας ξεχωρίζει από τους συναδέλφους μας είναι η σαφής εστίασή μας στην παγκόσμια, ιδιαίτερα βορειοαμερικανική και κινεζική, βέλτιστη πρακτική στη διδασκαλία, στην εκπαίδευση και στην τοποθέτηση πτυχιούχων και στην δική μας έρευνα.

Το Διδακτορικό Δίπλωμα στην Κοινωνική Επιστήμη προετοιμάζει τους σπουδαστές που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια καριέρα στον ακαδημαϊκό χώρο, την έρευνα πολιτικής ή τη συμβουλευτική που σχετίζονται με τις υποθέσεις της κοινωνίας, της πολιτείας ή της οικονομίας, σε γενικές γραμμές. Όπως και με τους φοιτητές MPhil, οι διδακτορικοί σπουδαστές διορίζονται ως διπλωματούχοι και παρέχονται με μεταπτυχιακές σπουδές που φέρουν μαζί τους τις ευθύνες της διδασκαλίας / ερευνητικής βοήθειας.

Συνήθως, οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν να ειδικευτούν είτε στον τομέα της Πολιτικής Οικονομίας, η οποία καλύπτει τομείς ειδίκευσης στην πολιτική, την οικονομία, την περιφερειακή γεωγραφία, τις διεθνείς σχέσεις και την Επιστήμη, Τεχνολογία και Κοινωνία (STS), ή τις Κοινωνικές Σχέσεις και την εξειδίκευσή τους στους κλάδους της κοινωνιολογίας, της ψυχολογίας, της ανθρωπολογίας και της δημογραφίας. Για να διασφαλιστεί ότι οι απόφοιτοι διδακτορικών διατριβών έχουν ισχυρές ερευνητικές δεξιότητες, οι φοιτητές υποχρεούνται να ακολουθήσουν τα ακόλουθα τέσσερα υποχρεωτικά μαθήματα μεθοδολογίας ανεξάρτητα από τον τομέα εξειδίκευσης τους.

Ερευνητικό Φόρουμ

Στην Κοινωνική Επιστήμη, η έρευνα επικεντρώνεται κυρίως στην εξελισσόμενη οικονομία, την πολιτεία και την κοινωνία της ηπειρωτικής Κίνας. Ειδικά θέματα περιλαμβάνουν τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις και την ανάπτυξη, την κοινωνική στρωματοποίηση και την κινητικότητα, την αμφισβητούμενη πολιτική, την εξωτερική πολιτική και τις σχέσεις, την ιστορική δημογραφία και τη μετανάστευση, την περιβαλλοντική πολιτική, τα συναισθήματα και την κινεζική προσωπικότητα, καθώς και γενικά ζητήματα που σχετίζονται με το φύλο, τον πολιτισμό και τον ρόλο την καινοτομία και την τεχνολογία στην κοινωνία.

Απαιτήσεις εισδοχής

Εγώ. Γενικές απαιτήσεις εισαγωγής

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να λάβουν μεταπτυχιακό τίτλο πρέπει να έχουν:

  • έχει λάβει πτυχίο πανεπιστημίου από αναγνωρισμένο ίδρυμα ή εγκεκριμένο ισοδύναμο προσόν.

ii. Απαιτήσεις εισδοχής αγγλικής γλώσσας

Πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις της Αγγλικής Γλώσσας με ένα από τα παρακάτω προσόντα *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • TOEFL-Revised Paper-Delivered Test 60 (συνολικές βαθμολογίες για τμήματα ανάγνωσης, ακρόασης και γραφής)
  • IELTS (ακαδημαϊκή ενότητα) Συνολική βαθμολογία: 6.5

* Εάν η πρώτη σας γλώσσα είναι Αγγλικά και το πτυχίο ή ισοδύναμο τίτλο σπουδών σας απονεμήθηκε από ένα ίδρυμα όπου το μέσο διδασκαλίας ήταν Αγγλικά, θα σας απαλλάσσεται από την εκπλήρωση των παραπάνω απαιτήσεων Αγγλικής Γλώσσας.


Προθεσμία εφαρμογής

Ανατρέξτε στο http://pg.ust.hk/programs ("Εφαρμογή") για λεπτομέρειες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε36 περισσότερα μαθήματα αποThe Hong Kong University of Science and Technology »

Τελευταία ενημέρωση February 6, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 - 6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
42,100 HKD
ανά έτος
Deadline
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη