Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Λογιστική

Το Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης Management (SMU) PhD σε Λογιστικό πρόγραμμα εξοπλίζει τους μαθητές με βαθιά γνώση της λογιστικής θεωρίας και πρακτικής, καθώς και συναφείς τομείς όπως η οικονομία και η χρηματοδότηση. Οι φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να διεξάγουν πρωτότυπες επιστημονικές έρευνες στον τομέα της λογιστικής, μέσω της θεωρητικής δομής και της προηγμένης ποσοτικής ερευνητικής μεθοδολογίας και θα εκπαιδεύονται από διακεκριμένα μέλη ΔΕΠ σε τομείς όπως η χρηματοοικονομική λογιστική, η διοικητική λογιστική, ο έλεγχος και ο φόρος. Ο στόχος του προγράμματος μας είναι να αναπτύξουμε κορυφαίους και καινοτόμους ηγέτες στον τομέα της λογιστικής έρευνας και εκπαίδευσης για τα κορυφαία πανεπιστήμια και βιομηχανίες με γνώμονα την έρευνα στην περιοχή και σε όλο τον κόσμο.

Διδακτορικό στη Δομή του Λογιστικού Προγράμματος

Το Διδακτορικό στη Λογιστική είναι ένα πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης, με μέγιστη υποψηφιότητα πέντε ετών. Ένας διδακτορικός φοιτητής θα επικεντρωθεί στα μαθήματα στα πρώτα δύο χρόνια, ακολουθούμενος από έρευνα διατριβών τα επόμενα χρόνια.

Οι μαθητές καλούνται να καθίσουν για διδακτορικό Εξέταση (QE) να αξιολογήσει μαεστρία τους θεμελιώδεις έννοιες και θεωρίες. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του QE, ο φοιτητής θα είναι έτοιμο να ξεκινήσει τη διατριβή, η οποία βασίζεται στο πρωτότυπο, ανεξάρτητη έρευνα.

Πλαίσιο

• Μαθήματα Ιδρύματος (9 Μονάδες Μαθημάτων)

• Μαθήματα επιλογής (5 μαθήματα)

• Καλοκαιρινό ερευνητικό πρόγραμμα πρώτου έτους

• Εξωτερικό Χρηματιστήριο

• Διατριβή (28 μονάδες μαθήματος)

Προφορική Άμυνας του Πρόταση Διατριβής

Πρόκειται για μια προφορική παρουσίαση της προτεινόμενης θέμα σε μια επιτροπή διατριβής. Μια γραπτή πρόταση διατριβή θα πρέπει να υποβληθεί πριν από την παρουσίαση. Ένας επόπτης, με την τεχνογνωσία στο επιλεγμένο θέμα, θα πρέπει να διοριστεί. Αυτός ή αυτή καθοδηγεί και τους συμβούλους του μαθητή σε όλη την εργασία διατριβή.

Προφορική Άμυνας και την ολοκλήρωση της διδακτορικής διατριβής

Πρόκειται για μια προφορική παρουσίαση της γραπτής έκθεσης διατριβή στην επιτροπή. Μετά την ενδεχόμενη αναθεώρηση (ες) για την έκθεση και την εκπλήρωση όλων των απαιτούμενων προϋποθέσεων, η Επιτροπή θα συστήσει στο Πανεπιστήμιο για να απονείμει το διδακτορικό.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

• Τουλάχιστον ένα καλό πτυχίο Bachelor με υψηλό GPA

• Η εργασιακή εμπειρία προτιμάται αλλά δεν απαιτείται

• Καλά αποτελέσματα της GMAT

• Καλή βαθμολογία TOEFL ή IELTS (για υποψήφιοι των οποίων το μέσο διδασκαλίας στο επίπεδο Bachelor / Master δεν ήταν στα αγγλικά)

Επαγγελματική Ανάπτυξη Υποψήφιοι Διδάκτορες »

Οι μαθητές, επίσης, υπό την προϋπόθεση της επαγγελματικής κατάρτισης. Αυτές περιλαμβάνουν τη διδασκαλία, αγγλικά επικοινωνίας και τις δεξιότητες παρουσίασης, καθώς και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας εργαστήρια όπως η προετοιμασία της συνέντευξης. Επιπλέον, οι μαθητές έχουν επίσης την ευκαιρία να μοιραστεί την έρευνά τους εισφορές με τη διεθνή ερευνητική κοινότητα μέσω αξιόπιστων κριτές ερευνητικά συνέδρια, στη Σιγκαπούρη και στο εξωτερικό. SMU παρέχει χρηματοδότηση για τους μαθητές μας να παρακολουθήσουν τέτοια συνέδρια.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποSingapore Management University »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
4 - 5 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
- Υποτροφίες διαθέσιμες
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλη