Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

HKUST φιλοξενεί το πρωταρχικό πρόγραμμα της Ασίας, το οποίο συνδυάζει κορυφαία έρευνα στον κόσμο, βραβευμένη διδασκαλία, σπουδαίους φοιτητές και ένα αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών για την εκπαίδευση των ηγετών του αύριο. Όλες οι σχολές έχουν διδακτορικά διπλώματα από την κορυφαία έρευνα στον κόσμο πανεπιστήμια.

Τα τελευταία χρόνια, το Τμήμα Λογιστικής έχει κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων παγκοσμίως για τις δημοσιεύσεις σε κορυφαία περιοδικά λογιστικής έρευνας. Για παράδειγμα, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Τέξας στις δημοφιλείς τάξεις των 100 κορυφαίων σχολών επιχειρηματικών σχολών του Ντάλλας, το Τμήμα κατέχει την 15η θέση παγκοσμίως για τις δημοσιεύσεις στα τρία κορυφαία περιοδικά λογιστικής για δέκα χρόνια (2003-2012).

HKUST είναι διαπιστευμένη από το Ινστιτούτο Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών του Χονγκ Κονγκ. Το 2003, το HKUST έγινε το πρώτο alt = "λογιστικό πρόγραμμα έξω από τη Βόρεια Αμερική για να κερδίσει διαπίστευση από το AACSB, το κορυφαίο γραφείο διαπίστευσης για τις σχολές επιχειρήσεων. Το 2003, το HKUST έγινε το πρώτο πανεπιστήμιο εκτός της Βόρειας Αμερικής που απένειμε ένα κεφάλαιο Beta Alpha Psi παγκόσμιο πρωθυπουργό = "λογιστική τιμητική οργάνωση.

Το Τμήμα φιλοξενεί το Διεθνές Θερινό Συμπόσιο για τη Λογιστική Έρευνα στην πανεπιστημιούπολη HKUST , το οποίο αποτελεί σήμερα ένα σημαντικό γεγονός για τα ημερολόγια των παγκόσμιων ακαδημαϊκών ακαδημαϊκών.

Το διδακτορικό μας πρόγραμμα είναι παρόμοιο σε δομή και περιεχόμενο με εκείνα άλλων κορυφαίων πανεπιστημίων του κόσμου. Οι φοιτητές υποχρεούνται να ακολουθήσουν αυστηρή εκπαίδευση κατά τα δύο πρώτα χρόνια για να δημιουργήσουν μια σταθερή βάση γνώσης για τις οικονομικές θεωρίες, την στατιστική / οικονομετρία, τη χρηματοοικονομική και τη λογιστική. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι σύμβουλοι διδασκόντων συνεργάζονται στενά με τους μαθητές για να παρέχουν συμβουλές και καθοδήγηση σχετικά με τα μαθήματα και την ανάπτυξη της έρευνας.

Ερευνητικό Φόρουμ

Τα μέλη του Τμήματος επικεντρώνονται κυρίως στα εξής: χρηματοοικονομικά μέσα, λογιστική και κεφαλαιαγορές, τιμολόγηση τίτλων, θέματα που σχετίζονται με την Κίνα, διαχείριση των κερδών, χρηματοπιστωτικά μέσα, πραγματική επίδραση αλλού = "λογιστικές πληροφορίες, έλεγχος και εταιρική διακυβέρνηση.

Απαιτήσεις εισδοχής

Εγώ. Γενικές απαιτήσεις εισαγωγής

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να λάβουν μεταπτυχιακό τίτλο πρέπει να έχουν:

  • έχει λάβει πτυχίο πανεπιστημίου από αναγνωρισμένο ίδρυμα ή εγκεκριμένο ισοδύναμο προσόν.

ii. Απαιτήσεις εισδοχής αγγλικής γλώσσας

Πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις της Αγγλικής Γλώσσας με ένα από τα παρακάτω προσόντα *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • TOEFL-Revised Paper-Delivered Test 60 (συνολικές βαθμολογίες για τμήματα ανάγνωσης, ακρόασης και γραφής)
  • IELTS (ακαδημαϊκή ενότητα) Συνολική βαθμολογία: 6.5

* Εάν η πρώτη σας γλώσσα είναι Αγγλικά και το πτυχίο ή ισοδύναμο τίτλο σπουδών σας απονεμήθηκε από ένα ίδρυμα όπου το μέσο διδασκαλίας ήταν Αγγλικά, θα σας απαλλάσσεται από την εκπλήρωση των παραπάνω απαιτήσεων Αγγλικής Γλώσσας.

iii. Απαιτήσεις εισόδου ειδικά για το πρόγραμμα

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ικανοποιητική βαθμολογία στο GMAT ή GRE, πάνω από τα παραπάνω (i) και (ii)


Προθεσμία εφαρμογής

Ανατρέξτε στο http://pg.ust.hk/programs ("Εφαρμογή") για λεπτομέρειες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε36 περισσότερα μαθήματα αποThe Hong Kong University of Science and Technology »

Τελευταία ενημέρωση February 5, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 - 6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
42,100 HKD
ανά έτος
Deadline
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη