Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Lucca

2019/20 Προγράμματα διδακτορικού επιπέδου στη Σχολή Προχωρημένων Μελετών IMT alt = "Lucca

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων - 23 Απριλίου, 2019, 24:00 CEST

Οι αιτήσεις είναι τώρα αποδεκτές για τα προγράμματα PhD 2019/20 στο IMT School for Advanced Studies alt = "Lucca ( www.imtlucca.it), μία από τις έξι σχολές αριστείας στην Ιταλία και ένα από τα υψηλότερα βαθμολογημένα μεταπτυχιακά σχολεία στην Ευρώπη σύμφωνα με την έρευνα U-Multirank.

Οι υποψήφιοι από όλα τα μαθήματα καλούνται να υποβάλουν αίτηση για μία από τις 32 πλήρως χρηματοδοτούμενες τετραετείς υποτροφίες που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο δύο διδακτορικών προγραμμάτων που ενσωματώνουν τις επιστημονικές ικανότητες της οικονομίας, της μηχανικής, της επιστήμης των υπολογιστών, της νευροεπιστήμης και της συμπεριφοριστικής ψυχολογίας, της φυσικής, των εφαρμοσμένων μαθηματικών, την ιστορία και τις επιστήμες της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Το κομμάτι της Επιστήμης των Υπολογιστών και των Μηχανικών Συστημάτων παρέχει στον φοιτητή διδακτορικού επιπέδου ένα στερεό διεπιστημονικό υπόβαθρο για την ανάλυση των κυβερνο-φυσικών συστημάτων και την ανάπτυξη λύσεων για διάφορα σύνθετα προβλήματα μηχανικής. Προσφέρει τρεις τομείς έρευνας εξειδίκευσης:

Η έρευνα στην επιστήμη των υπολογιστών ασχολείται με την ανάπτυξη γλωσσών, μοντέλων, αλγορίθμων και μεθόδων επαλήθευσης για τα σύγχρονα κατανεμημένα συστήματα. Το επίκεντρο είναι η έρευνα αιχμής σχετικά με τα προσαρμοστικά συστήματα, η αυτοματοποιημένη επαλήθευση, ο υπολογιστικός νέφος, οι υπολογιστικές μέθοδοι στις φυσικές επιστήμες, η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, τα δυναμικά συστήματα, τα κινητά συστήματα και η αξιολόγηση των επιδόσεων.

Η έρευνα σε συστήματα ελέγχου επικεντρώνεται στον έλεγχο βελτιστοποίησης δυναμικών συστημάτων. Η έμφαση δίνεται στους ενσωματωμένους αλγόριθμους βελτιστοποίησης σε πραγματικό χρόνο για μοντέλο πρόβλεψης ελέγχου γραμμικών, μη γραμμικών, στοχαστικών, κατανεμημένων και μεγάλης κλίμακας δυναμικών συστημάτων, στη μάθηση δυναμικών μοντέλων και ελεγκτών από δεδομένα και σε εφαρμογές σε προβλήματα πρακτικού ενδιαφέροντος, όπως αυτά που προκύπτουν από την αυτοκινητοβιομηχανία.

Η έρευνα στον τομέα της υπολογιστικής μηχανικής ασχολείται με την ανάπτυξη υπολογιστικών μεθόδων για τη μελέτη προηγμένων προβλημάτων στερεών μηχανικών και μηχανικών υγρών για τον χαρακτηρισμό, την προσομοίωση και το πρωτότυπο των υλικών και των δομών. Η προσέγγιση επιδιώκει μια πρωτότυπη ενσωμάτωση των μεθοδολογιών που ανήκουν στη μηχανική, την αριθμητική ανάλυση, την επιστήμη των υλικών και την εφαρμοσμένη χημεία, προκειμένου να προωθηθούν τα θεμελιώδη ζητήματα της βιωσιμότητας, της αντοχής και της αξιοπιστίας των υλικών. Οι πειραματικές εγκαταστάσεις για τη δοκιμή υλικών στο MUSAM-Lab θα συμπληρώσουν την έρευνα σε υπολογιστικές μεθόδους.

Το πρόγραμμα σπουδών βασίζεται σε ένα σύνολο κοινών μαθημάτων που καλύπτουν τα βασικά στοιχεία της αριθμητικής γραμμικής άλγεβρας και αριθμητικών μεθόδων για τις διαφορικές εξισώσεις, τον προγραμματισμό υπολογιστών, τα δυναμικά συστήματα και τον έλεγχο, την αριθμητική βελτιστοποίηση, τις στοχαστικές διαδικασίες και τη μηχανική μάθηση. Ακολουθούν ορισμένα προηγμένα μαθήματα και ερευνητικά σεμινάρια που σχετίζονται με τις διάφορες ειδικότητες.

Οι υποψήφιοι διδάκτορες στο τμήμα της Επιστήμης των Υπολογιστών και των Μηχανικών Συστημάτων ενθαρρύνονται να διεξάγουν την έρευνά τους στο πλαίσιο των ερευνητικών μονάδων SYSMA (πληροφορική), DYSCO (συστήματα ελέγχου) και MUSAM (υπολογιστική μηχανική). Μια επιλογή από προτεινόμενα θέματα διδακτορικών διατριβών είναι διαθέσιμη εδώ. Οι υποψήφιοι διδάκτορες είναι ευπρόσδεκτοι να προτείνουν ένα δικό τους ερευνητικό θέμα που ευθυγραμμίζεται με τις κύριες ικανότητες και ενδιαφέροντα της Σχολής.

Η Σχολή και το προσωπικό δημιουργούν ένα ισχυρό δίκτυο που παρέχει βασική καθοδήγηση και υποστήριξη σε όλο το διδακτορικό πρόγραμμα και επιτρέπει στους φοιτητές να φτάσουν στα υψηλότερα επίπεδα ακαδημαϊκών επιτεύξεων. Οι περισσότεροι απόφοιτοι διδακτορικών διδακτορικών σπουδών του IMT έχουν εξασφαλίσει εξέχοντες ρόλους σε ακαδημαϊκούς, κυβερνητικούς οργανισμούς, δημόσιες και ιδιωτικές εταιρείες ή επαγγέλματα ανά τον κόσμο.

Όλοι οι φοιτητές βρίσκονται στο πρόσφατα ανακαινισμένο συγκρότημα San Francesco, ένα πλήρως ολοκληρωμένο Campus στο ιστορικό κέντρο της πανέμορφης πόλης της Τοσκάνης, της αλλοδαπής = "Lucca." Το Campus περιλαμβάνει ανανεωμένες εγκαταστάσεις κατοικίας, ένα καντίνα στο χώρο εργασίας, σύγχρονες βιβλιοθήκες και υπαίθριους χώρους αναψυχής, οι οποίοι ενθαρρύνουν ένα μοναδικό πολιτιστικό, επαγγελματικό και κοινωνικό περιβάλλον για το διδακτορικό μας πρόγραμμα. Οι επιλέξιμοι σπουδαστές, εκτός από το δωρεάν δωμάτιο και το διοικητικό συμβούλιο , θα λάβουν επίσης υποτροφία έρευνας ύψους περίπου € 15.300 / έτος Οι υποτροφίες χρηματοδοτούνται πλήρως μέχρι τέσσερα χρόνια , με δυνατότητα αποφοίτησης μετά το τρίτο έτος.

Το διδακτορικό πρόγραμμα στο σχολείο IMT προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο, παρέχοντας ένα πραγματικά διεθνές περιβάλλον. Αγγλικά είναι η επίσημη γλώσσα της Σχολής. Επιπλέον, όλοι οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν περιόδους στο εξωτερικό σε ερευνητικά ιδρύματα, εργαστήρια ή πανεπιστήμια, τόσο στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus όσο και μέσω ad hoc συμφωνιών κινητικότητας.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το σχολείο, τις προϋποθέσεις εισδοχής και τον τρόπο υποβολής αίτησης, ανατρέξτε στη διεύθυνση https://www.imtlucca.it/en/programma-dottorato/overview.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων - 23 Απριλίου2019, 24:00 CEST

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποIMT School for Advanced Studies Lucca »

Τελευταία ενημέρωση March 11, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
3 - 4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
- Δεν υπάρχουν δίδακτρα (οι φοιτητές πέρα ​​από την απαλλαγή από τα δίδακτρα λαμβάνουν επίσης υποτροφία - 15.300 € / έτος - και δωρεάν δωμάτιο και συμβούλιο)
Deadline
Απρ. 23, 2019
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Απρ. 23, 2019

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Απρ. 23, 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλη