Διδακτορικό στη Πληροφορική και Μηχανική Συστημάτων

IMT School for Advanced Studies Lucca

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διδακτορικό στη Πληροφορική και Μηχανική Συστημάτων

IMT School for Advanced Studies Lucca

Lucca

2018/19 Προγράμματα Διδακτορικού Προγράμματος στη IMT School for Advanced Studies Lucca

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων - 3 Αυγούστου 2018, 12 μμ CEST

Οι υποψηφιότητες γίνονται δεκτές για τα προγράμματα διδακτορικών σπουδών 2018/19 στη IMT School for Advanced Studies Lucca (www.imtlucca.it), μία από τις έξι σχολές αριστείας στην Ιταλία και ένα από τα υψηλότερα βαθμολογημένα μεταπτυχιακά σχολεία στην Ευρώπη σύμφωνα με πιο πρόσφατη έρευνα U-Multirank. Οι υποψήφιοι από όλα τα μαθήματα καλούνται να υποβάλουν αίτηση για μία από τις 36 πλήρως χρηματοδοτούμενες υποτροφίες σε δύο διδακτορικά προγράμματα που ενσωματώνουν τις επιστημονικές ικανότητες της οικονομίας, της μηχανικής, της επιστήμης των υπολογιστών, της νευροεπιστήμης και της συμπεριφοριστικής ψυχολογίας, της φυσικής, των εφαρμοσμένων μαθηματικών, των στατιστικών, της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ένα από τα τέσσερα συγκεκριμένα πεδία είναι η Επιστήμη Υπολογιστών και Μηχανικών Συστημάτων, η οποία υπάγεται στο Πρόγραμμα Διδακτορικών Διατριβών "Systems Science". Αυτό το κομμάτι παρέχει στο διδακτορικό σπουδαστή ένα στερεό διεπιστημονικό υπόβαθρο για την ανάλυση των κυβερνο-φυσικών συστημάτων και την παροχή λύσεων σε μια τεράστια ποικιλία σύνθετων μηχανικών προβλημάτων. Το πρόγραμμα σπουδών βασίζεται σε ένα σύνολο κοινών μαθημάτων που καλύπτουν τα βασικά στοιχεία της αριθμητικής γραμμικής άλγεβρας και αριθμητικών μεθόδων για τις διαφορικές εξισώσεις, τον προγραμματισμό υπολογιστών, τα δυναμικά συστήματα και τον έλεγχο, την αριθμητική βελτιστοποίηση, τις στοχαστικές διαδικασίες και τη μηχανική μάθηση. Αυτά τα βασικά μαθήματα ακολουθούνται από μια σειρά από προηγμένα μαθήματα και ερευνητικά σεμινάρια που σχετίζονται με τους διαφορετικούς τομείς εξειδίκευσης για το διδακτορικό έργο.

Η έρευνα στην επιστήμη των υπολογιστών ασχολείται με την ανάπτυξη γλωσσών, μοντέλων, αλγορίθμων και μεθόδων επαλήθευσης για σύγχρονα κατανεμημένα συστήματα. Διεξάγουμε έρευνα σε θέματα αιχμής που καλύπτουν διάφορους τομείς όπως αυτοματοποιημένη επαλήθευση, cloud computing, ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, θεωρία συνδρομής, δυναμικά συστήματα, αξιολόγηση απόδοσης και στοχαστική μοντελοποίηση, γλώσσες προγραμματισμού, αυτοπροσαρμοζόμενα συστήματα και μηχανική λογισμικού.

Η έρευνα σε συστήματα ελέγχου είναι προσανατολισμένη στον έλεγχο των δυναμικών συστημάτων που βασίζεται στην ταυτοποίηση και τη βελτιστοποίηση, με έμφαση στους ενσωματωμένους αλγόριθμους βελτιστοποίησης σε πραγματικό χρόνο για τον έλεγχο των στοχαστικών, κατανεμημένων και μεγάλης κλίμακας δυναμικών συστημάτων και την εφαρμογή τους σε βιομηχανικά προβλήματα από τους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της αεροδιαστημικής και του έξυπνου δικτύου.

Η έρευνα στον τομέα της υπολογιστικής μηχανικής ασχολείται με την ανάπτυξη καινοτόμων υπολογιστικών μεθόδων για τη μελέτη προηγμένων προβλημάτων στερεών μηχανικών, με ιδιαίτερη έμφαση στη μηχανική κάμψης, τη μηχανική επαφής, την επιστήμη των υπολογιστικών υλικών και την υπολογιστική χημεία. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στα προβλήματα αιχμής που αφορούν πολλαπλά πεδία και κλίμακες μήκους, που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για τον ακαδημαϊκό όσο και για τον βιομηχανικό τομέα για το σχεδιασμό ανθεκτικών υλικών και εξαρτημάτων.

Κατά τη διάρκεια των διδακτορικών σπουδών τους, οι μαθητές ενθαρρύνονται να διεξάγουν την έρευνά τους με τις ερευνητικές μονάδες του σχολείου.

Τα μαθήματα οδηγούνται από παγκοσμίου φήμης ερευνητές και παρέχουν στους φοιτητές όλες τις θεωρητικές δεξιότητες και τα προηγμένα εργαλεία που απαιτούνται για την αυστηρή αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων ανάλυσης, σχεδιασμού και διαχείρισης στο ευρύ πλαίσιο ανάλυσης συστημάτων σε οικονομικούς, κοινωνικούς, επιστημονικούς, τεχνολογικούς και πολιτιστικούς τομείς . Η εξειδικευμένη σχολή και το προσωπικό δημιουργούν ένα δίκτυο που παρέχει βασική καθοδήγηση και υποστήριξη σε όλο το πρόγραμμα PhD. Σε στενή συνεργασία με τη σχολή, τόσο στην τάξη όσο και στην ανάπτυξη της έρευνας, οι μαθητές φτάνουν στα υψηλότερα επίπεδα ακαδημαϊκών επιτευγμάτων. Οι μεταπτυχιακοί διδάκτορες του σχολείου IMT θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις δεξιότητες που απέκτησαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους για να αναγνωρίσουν και να επιλύσουν πολύπλοκα προβλήματα, να επιλέξουν την καταλληλότερη μέθοδο ή μέσο για να προσεγγίσουν αυτά τα προβλήματα, ακόμη και σε κλάδους εκτός του πρωταρχικού ερευνητικού πεδίου.

Όλοι οι φοιτητές βρίσκονται στο πρόσφατα ανακαινισμένο συγκρότημα San Francesco, ένα ολοκληρωμένο Campus στο ιστορικό κέντρο της όμορφης πόλης της Τοσκάνης της Lucca. Το Campus περιλαμβάνει ανανεωμένες εγκαταστάσεις κατοικίας, κυλικείο, σαλόνια μελέτης και καθιστικού, υπερσύγχρονη βιβλιοθήκη και υπαίθριους χώρους αναψυχής, που δημιουργούν ένα μοναδικό πολιτιστικό, επαγγελματικό και κοινωνικό περιβάλλον για το διδακτορικό μας πρόγραμμα. Οι επιλέξιμοι σπουδαστές, πέραν του ελεύθερου χώρου και του σκάφους, θα λάβουν επίσης υποτροφία έρευνας η οποία ανέρχεται σε περίπου € 15.300 / έτος. Επιπρόσθετη χρηματοδότηση για περαιτέρω ερευνητικά στάδια, συμπεριλαμβανομένων των υποτροφιών για την κάλυψη ενδεχόμενου τέταρτου έτους για την ολοκλήρωση της διδακτορικής διατριβής, μπορεί να ανατεθεί σε ανταγωνιστική βάση.

Το διδακτορικό πρόγραμμα στο σχολείο IMT προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο, παρέχοντας ένα πραγματικά διεθνές περιβάλλον. Αγγλικά είναι η επίσημη γλώσσα της Σχολής. Επιπλέον, όλοι οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν περιόδους στο εξωτερικό σε ερευνητικά ιδρύματα, εργαστήρια ή πανεπιστήμια, τόσο στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus όσο και μέσω ad hoc συμφωνιών κινητικότητας.

Οι περισσότεροι απόφοιτοι του διδακτορικού διδακτορικού ΙΜΤ έχουν επιτύχει εξέχουσες θέσεις σε ακαδημαϊκούς, κυβερνητικούς οργανισμούς, δημόσιες και ιδιωτικές εταιρείες ή επαγγέλματα ανά τον κόσμο.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση June 3, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
Διάρκεια
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
- Δεν υπάρχουν δίδακτρα (οι φοιτητές πέρα ​​από την απαλλαγή από τα δίδακτρα λαμβάνουν επίσης υποτροφία - 15.300 € / έτος - και δωρεάν δωμάτιο και συμβούλιο)
Locations
Ιταλία - Lucca, Tuscany
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Οκτ. 2019
Ιταλία - Lucca, Tuscany
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών