Διδακτορικό στη Πληροφορική

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Είμαστε ένα από τα κορυφαία δημόσια πολιτειακά πανεπιστήμια και ένα κορυφαίο ερευνητικό ίδρυμα. Με την εγγραφή περισσότερων από 11.000 προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών, προσφέρουμε οικειότητα μικρής πανεπιστημιούπολης με τους πόρους μεγάλου δημόσιου πανεπιστημίου έρευνας. Η NJIT είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης σε τομείς όπως η ηλιακή έρευνα, οι βάσεις δεδομένων πολυμέσων, τα μεγάλα δεδομένα, η δικτύωση οχημάτων, η ιατρική πληροφορική, η βιοπληροφορική, τα συστήματα πληροφοριών και η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, μεταξύ άλλων. Κατατάσσουμε την πέμπτη θέση μεταξύ των πολυτεχνικών πανεπιστημίων της Αμερικής στις δαπάνες έρευνας, φτάνοντας τα 100 εκατομμύρια δολάρια, και συγκαταλέγονται στο κορυφαίο ποσοστό των δημόσιων σχολών και πανεπιστημίων για την επιστροφή των εκπαιδευτικών επενδύσεων, σύμφωνα με το PayScale.com.NJIT καταλαμβάνει μια πανεπιστημιούπολη των 45 στρεμμάτων στο University Heights τμήμα της πόλης του Νιούαρκ μαζί με Rutgers - το κρατικό πανεπιστήμιο Newark Campus, Ιατρική Σχολή Rutgers και κομητεία Essex County. Το NJIT απέχει 20 λεπτά από τη Νέα Υόρκη.

Ακαδημαϊκό περιβάλλον

Οι φοιτητικές μας οργανώσεις δραστηριοποιούνται στο τμήμα Πληροφορικής, καθιστώντας την εμπειρία των σπουδαστών σας πιο πλούσια και πιο ικανοποιητική. Οι οργανώσεις αυτές περιλαμβάνουν ένα κεφάλαιο φοιτητών της Ένωσης Μηχανισμών Πληροφορικής (ACM), ένα κεφάλαιο φοιτητών γυναικών της ACM, ένα κεφάλαιο NJIT της Ένωσης για τις Υπολογιστικές Γυναίκες (WICS), καθώς και μια ένωση μεταπτυχιακών φοιτητών (DeepCS) και μια ένωση των μεταπτυχιακών φοιτητών σε επίπεδο ινστιτούτου. Μαζί, οι οργανισμοί αυτοί είναι υπεύθυνοι για τη χρηματοδότηση φοιτητικών ταξιδιών σε συνέδρια, διοργάνωσης επαγγελματικών εκδηλώσεων στην πανεπιστημιούπολη (όπως σεμινάρια, εργαστήρια, διαγωνισμούς) καθώς και εταιρικές επισκέψεις και εκδηλώσεις δικτύωσης εκτός της πανεπιστημιούπολης.

Επαγγελματικό περιβάλλον

Η NJIT, που βρίσκεται στο Βόρειο Νιου Τζέρσεϊ, στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Υόρκης, αποτελεί μέρος ενός ζωντανού οικοσυστήματος παικτών υψηλής τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών (π.χ. Pfizer), των εταιρειών τηλεπικοινωνιών (π.χ. Avaya Labs) Deutsche Bank, Bloomberg, Goldman Sachs), εταιρικά ερευνητικά κέντρα (π.χ. Panasonic, Siemens, NEC) και ομοσπονδιακές υπηρεσίες (π.χ. Αυτό προσφέρει στους αποφοίτους και τους σπουδαστές μας εξαιρετικές ευκαιρίες για πρακτική άσκηση, επιχειρηματικότητα και απασχόληση.

Απαιτήσεις εισδοχής

Οι υποψήφιοι αναμένεται να έχουν ένα ανώτερο υπόβαθρο στα μαθηματικά, θεωρία και πρακτική των υπολογιστών, και τις βασικές επιστήμες. Πρέπει να έχουν πτυχίο πανεπιστημίου από αναγνωρισμένο ίδρυμα και να επιδεικνύουν επάρκεια στα αγγλικά. Οι σπουδαστές που δεν πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις πρέπει να ενισχύσουν το ιστορικό τους πριν γίνουν δεκτοί για εισαγωγή. Το GRE απαιτείται για τους αιτούντες σε αυτό το πρόγραμμα.

Απαιτήσεις για το πτυχίο

Οι φοιτητές πρέπει να ολοκληρώσουν όλα τα απαιτούμενα μαθήματα, να περάσουν ένα ακαδημαϊκό έτος σε πλήρη απασχόληση, να συμμετάσχουν στη διδασκαλία ενός μαθήματος πληροφορικής υπό την επίβλεψη ενός μέλους του διδακτικού προσωπικού και να υποβάλουν ένα αποδεκτό τελικό σχέδιο της διατριβής με επιτυχή διατριβή.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Welcome to New Jersey Institute of Technology. As the state’s public polytechnic university, we continue to invest in the renewal of our existing facilities in addition to adding new spaces, with the ... περαιτέρω

Welcome to New Jersey Institute of Technology. As the state’s public polytechnic university, we continue to invest in the renewal of our existing facilities in addition to adding new spaces, with the goal of providing an exceptional teaching, learning, and living environment. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη