Διδακτορικό στη Φιλοσοφία

Binghamton University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διδακτορικό στη Φιλοσοφία

Binghamton University

Διδακτορικό στη Φιλοσοφία

Το Τμήμα Φιλοσοφίας μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην κοινωνική, πολιτική, ηθική και νομική φιλοσοφία (ΣΠΕΛ) προσφέρει στους φοιτητές προηγμένες παρακολούθηση μαθημάτων και ατομική έρευνα στην κλασική, μοντέρνα και σύγχρονη κοινωνική και πολιτική φιλοσοφία, καθώς και την ηθική και τη φιλοσοφία του δικαίου. SPEL αναγνωρίζει και σέβεται τόσο την αγγλο-αμερικανική (αναλυτική) και Continental (ευρωπαϊκή) παραδόσεις, καθώς και διάφορα μη-δυτικές παραδόσεις, φεμινιστική φιλοσοφία και την κριτική θεωρία φυλή, και άλλες αναδυόμενες περιοχές της φιλοσοφίας. Οι φοιτητές με μια ποικιλία των φιλοσοφικών συμφέροντα είναι ευπρόσδεκτοι να ισχύουν για το πρόγραμμα SPEL.

Το πρόγραμμά μας προσφέρει ένα τερματικό Master of Arts (MA) και Διδακτορικό (PhD) track, με ειδίκευση στην κοινωνική, πολιτική, ηθική ή / και νομική φιλοσοφία. Η ΜΑ είναι συχνά επιδιώκεται από τους φοιτητές που ενδιαφέρονται για μεταπτυχιακές σταδιοδρομία στο δίκαιο των επιχειρήσεων ή τη δημόσια τάξη. Η PhD προετοιμάζει τους μαθητές για τις ειδικότητες στις πιο περιζήτητο και ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς στη σύγχρονη φιλοσοφία σε κολλέγια και πανεπιστήμια. Το Τμήμα μας έχει άκρως επιτυχημένη ποσοστά τοποθέτησης και επιθετική επαγγελματική ανάπτυξη.

Πρόσφατες διδακτορικού πτυχίου τοποθετήσεις περιλαμβάνουν: επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Southern Illinois, επίκουρος καθηγητής στο Antioch College, βοηθός καθηγητής στο Μαρντίν Artuklu Πανεπιστημίου στην Τουρκία, επίκουρος καθηγητής στο Universidad Jorge Tadeo Lozano στην Κολομβία και μεταδιδακτορικός υπότροφος στο Seton Hall του Πανεπιστημίου.

μεταπτυχιακό πρόγραμμα SPEL

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην κοινωνική, πολιτική, Ηθικά και Νομικά Φιλοσοφία (ΣΠΕΛ) προσφέρει μεταπτυχιακούς φοιτητές προηγμένες παρακολούθηση μαθημάτων και ατομική έρευνα στην κλασική, μοντέρνα και σύγχρονη κοινωνική και πολιτική φιλοσοφία, την ηθική, και τη φιλοσοφία του δικαίου. SPEL αναγνωρίζει και σέβεται εργάζονται τόσο στην αγγλο-αμερικανική (αναλυτική) και στα Continental (ευρωπαϊκή) παραδόσεις, καθώς και σε διάφορες μη-δυτικές παραδόσεις, στην φεμινιστική φιλοσοφία και την κριτική θεωρία αγώνα, και σε άλλες αναδυόμενες περιοχές της φιλοσοφίας. Οι φοιτητές με μια ποικιλία των φιλοσοφικών συμφέροντα θα πρέπει να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι να ισχύουν για το πρόγραμμα SPEL.

Ph.D. σε SPEL

Απαιτήσεις για το Ph.D. περιλαμβάνουν τις απαιτήσεις του Δασκάλου (ή μεταπτυχιακό από άλλο όργανο), έξι επιπλέον σεμινάρια, γλώσσα επάρκειας, ένα κατατακτήριες εξετάσεις, και μια διατριβή με μια προφορική άμυνα. Μπορεί να υπάρχουν πρόσθετες απαιτήσεις για όσους εισέρχονται με ένα ΜΑ που δεν προηγουμένως ειδικεύονται σε τομείς ΣΠΕΛ.

Είναι δυνατό για τους μαθητές να γράψουν μια διατριβή για ένα θέμα στη φιλοσοφία που δεν είναι στην κοινωνική, πολιτική, Ηθικά ή Νομικά Φιλοσοφία. Εάν επιλέξετε να εργαστούν σε ένα τέτοιο θέμα και να έχει τη σύμφωνη γνώμη του συμβούλου, μπορεί να αντικαταστήσει έναν διαγωνισμό για την περιοχή σας από την έρευνα για μία από τις περιεκτικές εξετάσεις SPEL ΜΑ. Μπορείτε επίσης να αντικαταστήσετε ένα μάθημα φιλοσοφίας για κάθε υποχρεωτικό μάθημα, εκτός από τα πρώτα χρονιά SPEL σεμινάρια.

Επί του παρόντος, ο μέσος χρόνος μέχρι την μοιρών από τον προπτυχιακό μέχρι διδακτορικό μας είναι 5,7 χρόνια, η οποία είναι περίπου τρία χρόνια λιγότερο από ό, τι το εθνικό πρότυπο. Αλλά τρέχουσα προσδοκία μας είναι ότι οι μαθητές τελειώσουν μέσα σε πέντε χρόνια, και συνεργαζόμαστε με τους μαθητές για να τους βοηθήσουν να επιτύχουν αυτό.

Επαγγελματική εξέλιξη

μεταπτυχιακό πρόγραμμα Binghamton στη φιλοσοφία πηγαίνει πέρα ​​από τα ιστορικά θέματα από όλο τον κόσμο. Τα μέλη του διακεκριμένου σχολή μας μεταδίδουν μια σταθερή βάση σε έννοιες, ενώ παρουσιάζει και τους δεσμούς τους με τις τρέχουσες συζητήσεις. Καλούμε προγράμματος SPEL μας, στέκεται για κοινωνικά, πολιτικά, Ηθικά και Νομικά Φιλοσοφία. Μέσα από ένα συνδυασμό των εργαστηρίων, διαλέξεων, συνεδρίων και ομάδες ανάγνωσης προσπαθούμε να βοηθήσει τους μαθητές να εξετάσουν μεγαλύτερα συστήματα και τις επιχειρησιακές τους στόχους, και πώς μπορούν να επιλυθούν τα προβλήματα στο εσωτερικό τους. Προγράμματα σπουδών είναι ιδιαίτερα εξατομικευμένη, και επιτρέπουν στους μαθητές να αναπτύξουν τα συμφέροντά τους με την καθοδήγηση ενός συμβούλου σχολή.

Fleishman Κέντρο του Πανεπιστημίου για Καριέρα και επαγγελματική ανάπτυξη είναι μια πρόσθετη πηγή για τους μαθητές. Το Κέντρο παρέχει πολλές χρήσιμες υπηρεσίες που βοηθούν την επαγγελματική ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένων εικονικές συνεντεύξεις, βιογραφικό κριτική, και εργαστήρια καριέρα.

Μετά την αποφοίτησή σας

Οι απόφοιτοι του προγράμματος MA μας είχαν εξαιρετικές τιμές τοποθέτηση σε διδακτορικά προγράμματα, ενώ πολλοί απόφοιτοι διδακτορικού έχουν λάβει θέσεις στο διάσημο κολέγια και πανεπιστήμια. Η εμπειρία που αποκτήθηκε ως βοηθοί διδασκαλίας και μεταπτυχιακούς βοηθούς κατά τη διάρκεια των σπουδών τους μπορούν να παρέχουν πολύτιμες κατάρτισης ότι τα εκπαιδευτικά ιδρύματα που δραστηριοποιούνται ζητούν οι υποψήφιοι. Άλλες αποφοίτων συνέχισαν τις σπουδές τους στο σχολείο του νόμου και βρήκε δουλειά ως δικηγόροι ή νομικό συνεργάτες. Τα υπόλοιπα έχουν εισέλθει στον ιδιωτικό τομέα σε επιχειρήσεις και τη διαχείριση ικανοτήτων.

Εισαγωγή Απαιτήσεις

Για να είναι επιλέξιμες για μεταπτυχιακές σπουδές, θα πρέπει:

 • Παρέχει ένα πλήρες σύνολο των προπτυχιακών σας (και, κατά περίπτωση, μεταπτυχιακό) μεταγραφές που δείχνει ένα από τα παρακάτω:
  • Έχετε κερδίσει το πτυχίο πανεπιστημίου (ή ισοδύναμο) από ένα εθνικό ή περιφερειακό διαπιστευμένο κολέγιο ή πανεπιστήμιο
  • Είστε μέσα σε ένα ακαδημαϊκό έτος για να κερδίσουν το πτυχίο πανεπιστημίου (ή ισοδύναμο) από ένα εθνικό ή περιφερειακό διαπιστευμένο κολέγιο ή πανεπιστήμιο
  • Είστε επιλέξιμοι να υποβάλουν αίτηση ως μέρος ενός μνημονίου κατανόησης μεταξύ της τρέχουσας ίδρυμά σας και το Πανεπιστήμιο του Binghamton
 • Έχουν κερδίσει, τουλάχιστον, ένα από τα ακόλουθα:
  • Ένα 3,0 ΣΔΣ σε ολόκληρο το προπτυχιακό καριέρα σας
  • Ένα 3,0 ΣΔΣ κατά τη διάρκεια τελευταία 60 πιστώσεις εξάμηνο ή 90 τριμήνου πιστώσεις του πτυχίο σας, με τα περισσότερα μαθήματα βαθμολογούνται τακτικά (όχι ως «επιτυχίας / αποτυχίας»)
  • Ένα 3,0 ΣΔΣ σε ένα μεταπτυχιακό πτυχίο, με τα περισσότερα μαθήματα βαθμολογούνται τακτικά (όχι ως «επιτυχίας / αποτυχίας»)
  • Λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορετικές κλίμακες βαθμολόγησης που χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο, κάθε ακαδημαϊκό τμήμα αξιολογεί τις διεθνείς μεταγραφές να προσδιοριστεί για κάθε περίπτωση χωριστά αν αποδεικνύουν μία από τις παραπάνω απαιτήσεις.

Για να εφαρμόσετε, θα πρέπει να υποβάλουν τα ακόλουθα υλικά. Για γενικές κατευθυντήριες γραμμές για τα υλικά αυτά, δείτε την ιστοσελίδα Προϋποθέσεις Εισαγωγής.

 • Online εφαρμογή μεταπτυχιακό πτυχίο με τέλος αίτησης μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών
 • Αντίγραφα από κάθε κολέγιο ή πανεπιστήμιο που έχετε παρακολουθήσει
 • Προσωπική δήλωση του 2 έως 3 σελίδες περιγράφοντας τους λόγους για την επιδίωξη μεταπτυχιακών σπουδών, τις φιλοδοξίες καριέρα σας, ειδικά ενδιαφέροντά σας στο πεδίο σας, και όλα τα ασυνήθιστα χαρακτηριστικά του φόντου σας, που μπορεί να χρειάζεται εξήγηση ή να παρουσιάζουν ενδιαφέρον για την επιτροπή μεταπτυχιακών ομολογίες
 • Συνέχιση ή Βιογραφικό Σημείωμα
 • Συστατικές επιστολές (2 για το MA αιτούντες? 3 για τους υποψήφιους διδάκτορες)
 • Επίσημη GRE αποτελέσματα

Οι αλλοδαποί φοιτητές πρέπει επίσης να υποβάλουν τα ακόλουθα υλικά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα υλικά, δείτε την ενότητα Διεθνών Φοιτητών της ιστοσελίδας Προϋποθέσεις Εισαγωγής.

 • Διεθνές Φοιτητικό Οικονομικές Καταστάσεις (Ε.Π.Ε.Υ.) μορφή
 • Υποστηρίζοντας οικονομικά έγγραφα (όπως αντίγραφα τραπεζικών λογαριασμών, υποτροφία ή χορηγός γράμματα, κλπ)
 • Απόδειξη αγγλική γλώσσα (όπως είναι ο επίσημος Ακαδημαϊκό αποτελέσματα TOEFL / IELTS / PTE)

Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να αλλάξουν. Αν και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ενημερώσετε αυτές τις σελίδες του προγράμματος, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα με ερωτήσεις σχετικά με τις απαιτήσεις για κάθε πρόγραμμα.

Class Προφίλ

Σύνολο Εγγραφή: 37 Διεθνής / Μη-Πολίτη Εγγραφή: 20% GRE Λεκτική: 81% GPA: 3,74

* Βαθμολογία (ες) αντιπροσωπεύουν το μέσο όρο για τα πιο πρόσφατα παραδέχθηκε τάξη. Σκοράροντας κάτω δεν θα οδηγήσει σε αυτόματη απόρριψη της αίτησής σας, και σκοράροντας υψηλότερο δεν εγγυάται την αποδοχή.

προθεσμίες

Φθινόπωρο: 1η του Φεβρουαρίου

Άνοιξη: 15 του Οκτώβρη

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
6 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
12,921 USD
(Κάτοικος); $ 24.261 (μη μονίμους κατοίκους)
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Binghamton, New York
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Binghamton, New York
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών