Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η χημεία ως κλάδος αναπτύσσεται και αλλάζει ταχύτατα. Οι παραδοσιακές διαιρέσεις της Χημείας σε αναλυτικές, ανόργανες, οργανικές και φυσικές αλλες "χημεία δεν αντανακλούν πλέον τη δυναμική και πολυεπιστημονική φύση του πεδίου.Η χημεία είναι στην πραγματικότητα η« κεντρική επιστήμη », που έχει σημασία σε τομείς όπως η μοριακή βιολογία, της μοριακής φυσικής, της επιστήμης των υλικών, της μοριακής μηχανικής, της βιοτεχνολογίας, της περιβαλλοντικής επιστήμης και του σχεδιασμού φαρμάκων.

Ως μεταπτυχιακός φοιτητής στο Τμήμα Χημείας του The Hong Kong University of Science and Technology , θα έχετε την ευκαιρία να μελετήσετε σε προγράμματα που αντικατοπτρίζουν την σημερινή κεντρική θέση της Χημείας και θα μάθετε από την ποικιλομορφία και την καινοτόμο ικανότητα στην πρωτοπορία των ερευνητικών τους πεδίων.

Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε ευκαιρίες έρευνας και διδασκαλίας στους αναδυόμενους τομείς της χημείας διατηρώντας ταυτόχρονα ένα πρόγραμμα που βασίζεται στα βασικά του επιστημονικού κλάδου. Τα μεταπτυχιακά προγράμματα δίνουν έμφαση στην κατάρτιση σε πρωτότυπες έρευνες που επικεντρώνονται σε θεμελιώδεις, διεπιστημονικούς και εφαρμοσμένους τομείς. Συμπληρώνοντας τα επίσημα προγράμματα σπουδών μας είναι ένα ενεργό πρόγραμμα σεμιναρίων που επιτρέπει στους μαθητές να συναντήσουν προεξέχοντες και διεθνείς επιστήμονες που πρωτοπορούν στη δημιουργία νέων χημικών γνώσεων.

Ο σκοπός του προγράμματος PhD in Chemistry είναι να προετοιμάσει τους μαθητές μέσω της εκτέλεσης και ολοκλήρωσης ενός ουσιαστικού ερευνητικού έργου για να γίνουν ώριμοι, ανεξάρτητοι επιστήμονες οι οποίοι είναι οι ίδιοι ικανότεροι για το σχεδιασμό, την έναρξη και την εκτέλεση των δικών τους αρχικών έργων σε ακαδημαϊκούς ή βιομηχανικούς τομείς περιβάλλοντος.

Η εισαγωγή στο πρόγραμμα πρέπει να θεωρηθεί ως προνόμιο και η μετέπειτα εκτέλεση του ερευνητικού έργου από υποψήφιο διδάκτορα είναι μια σημαντική επιχείρηση. Απαιτεί την εφαρμογή σημαντικού βάθους και εύρους υποτροφιών και πρέπει να υπάρξει ουσιαστική ανακάλυψη νέων επιστημών. Η τελική διδακτορική διατριβή πρέπει να αντικατοπτρίζει με σαφή και πλήρη τρόπο την εκπλήρωση αυτών των κριτηρίων.

Ερευνητικό Φόρουμ

Η έρευνα και ανάπτυξη στο Τμήμα επικεντρώνεται σε πέντε βασικούς τομείς:

  • Συνθετική Χημεία: Συνθετική μεθοδολογία, οργανομεταλλικό alt = "χημεία, και κατάλυση.
  • Μοριακή δυναμική και δομή σύνθετων συστημάτων: Φασματοσκοπία με βάση το λέιζερ, δυναμική των βιομοριακών και υπερμοριακών συστημάτων, υπολογιστική αλγεία = "χημεία (αναδίπλωση πρωτεΐνης / RNA).
  • Επιστήμες των υλικών: Νανοϋλικά, βιοϋλικά και πολυμερή και οργανικά ηλεκτρονικά υλικά.
  • Χημική Βιολογία: Πρωτεϊνική οργάνωση στο μεταβολισμό, μεταγωγή σήματος.
  • Αναλυτική / Περιβαλλοντική Χημεία: Ανάπτυξη μεθόδου και εφαρμογές για περιβαλλοντική και βιοαναλυτική χημεία.

Το τμήμα έχει διεθνείς δεσμούς με σημαντικές χημικές βιομηχανίες και έχει διαδραματίσει βασικό ρόλο στη δημιουργία πανεπιστημιακών συνεργασιών που περιλαμβάνουν πανεπιστήμια, ερευνητικά ιδρύματα και εταιρείες στο Χονγκ Κονγκ, την ηπειρωτική Κίνα, την Ιαπωνία, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Απαιτήσεις εισδοχής

Εγώ. Γενικές απαιτήσεις εισαγωγής

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να λάβουν μεταπτυχιακό τίτλο πρέπει να έχουν:

  • έχει λάβει πτυχίο πανεπιστημίου από αναγνωρισμένο ίδρυμα ή εγκεκριμένο ισοδύναμο προσόν.

ii. Απαιτήσεις εισδοχής αγγλικής γλώσσας

Πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις της Αγγλικής Γλώσσας με ένα από τα παρακάτω προσόντα *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • TOEFL-Revised Paper-Delivered Test 60 (συνολικές βαθμολογίες για τμήματα ανάγνωσης, ακρόασης και γραφής)
  • IELTS (ακαδημαϊκή ενότητα) Συνολική βαθμολογία: 6.5

* Εάν η πρώτη σας γλώσσα είναι Αγγλικά και το πτυχίο ή ισοδύναμο τίτλο σπουδών σας απονεμήθηκε από ένα ίδρυμα όπου το μέσο διδασκαλίας ήταν Αγγλικά, θα σας απαλλάσσεται από την εκπλήρωση των παραπάνω απαιτήσεων Αγγλικής Γλώσσας.


Προθεσμία εφαρμογής

Ανατρέξτε στο http://pg.ust.hk/programs ("Εφαρμογή") για λεπτομέρειες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε36 περισσότερα μαθήματα αποThe Hong Kong University of Science and Technology »

Τελευταία ενημέρωση February 5, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ιαν. 2020
Duration
3 - 6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
42,100 HKD
ανά έτος
Deadline
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη