Διδακτορικό στη Χημεία

Binghamton University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διδακτορικό στη Χημεία

Binghamton University

Διδακτορικό στη Χημεία

μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου του Binghamton στη χημεία προσφέρει το Master of Arts (MA), Master of Science (MS) και Διδακτορικό (PhD) βαθμούς στη χημεία για φοιτητές που είναι καινοτόμα, ανταγωνιστικά και με υψηλά κίνητρα στους παραδοσιακούς τομείς της ανάλυσης, ανόργανα, οργανικά και φυσική χημεία, καθώς και άλλες σχετικές διεπιστημονικά θέματα.

Μέχρι το τέλος του πρώτου έτους, ο κάθε μαθητής έχει συνδυαστεί με έναν σύμβουλο σχολή με βάση τα ερευνητικά ενδιαφέροντα και τη διαθεσιμότητα. σύμβουλοι τμήμα μας παρέχουν καθοδήγηση για τους μαθητές σε όλη την ακαδημαϊκή σταδιοδρομία τους, από την επιλογή πορεία για την ανάπτυξη της έρευνας.

Οι μαθητές μας αναγνωρίζονται σε σταθερή βάση για την εξαιρετική ακαδημαϊκή επίδοση και ερευνητικές προσπάθειες μέσω διαφόρων βραβείων και υποτροφιών. Άλλες ευκαιρίες χρηματοδότησης, όπως βοηθών διδασκαλίας, της έρευνας βοηθών και υποτροφίες είναι επίσης διαθέσιμα.

Ο γιατρός της φιλοσοφίας

Το διδακτορικό απονέμεται κυρίως για την αρχική έρευνα η οποία οδηγεί σε σημαντική πρόοδο στον τομέα της γνώσης μέσα σε ένα χώρο της χημείας. Μια σταθερή κατανόηση των θεμελιωδών αρχών, πειραματικές τεχνικές και τις τρέχουσες θεωρίες της χημείας απαιτείται επίσης, και μια εκτενή σειρά των μαθημάτων και σεμιναρίων βοηθά να κρατήσει το μαθητή ενήμεροι για τις τελευταίες εξελίξεις σε πολλούς τομείς. Οι μαθητές πρέπει να επιδείξουν το εύρος της κατανόησης πάνω από τους πολλούς τομείς της χημείας, μια προοπτική της σχέσης της χημείας σε άλλους τομείς και εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα που έχει επιλεγεί για την έρευνα διατριβή. Περιμένουμε οι περισσότεροι φοιτητές να ολοκληρώσουν διδακτορικά προγράμματα τους σε τέσσερα χρόνια.

Proficiency σε μια εξειδικευμένη περιοχή αποδεικνύεται από την αθροιστική εξετάσεις (που συνήθως αναφέρονται ως "cums"), που προσφέρει 10 φορές το χρόνο σε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες περιοχές: αναλυτική, ανόργανα, οργανικά ή φυσική χημεία. Οι μαθητές καλούνται να περάσουν τρία από τα οκτώ από αυτές τις εξετάσεις σε σημαντικούς τομείς τους. Οι εξετάσεις μπορεί να καλύψει σχεδόν οποιοδήποτε αντικείμενο εντός της οριοθετημένης περιοχής, και να παρέχει την επιτροπή προγράμματος σπουδών μεταπτυχιακών με την αξιολόγηση της ανάπτυξης του μαθητή ως χημικός. Αυτές οι εξετάσεις αρχίζουν το αργότερο το δεύτερο έτος της κατοικίας.

Ένας μαθητής μπορεί, μαζί με τον σύμβουλο της σχολής του ή της, να προετοιμάσει μια πρόταση, με την δικαιολογία, για μια εναλλακτική συνολική εξέταση, και να υποβάλει την πρόταση στην επιτροπή προγράμματος σπουδών απόφοιτος για την έγκρισή της. Εάν εγκριθεί, η έρευνα σύμβουλος και ο φοιτητής να ορίσει μια επιτροπή καθοδήγησης των πέντε τουλάχιστον μέλη ΔΕΠ, εκ των οποίων τουλάχιστον ένα μόνιμο μέλος χημεία σχολή που δεν είναι ο σύμβουλος διατριβή της έρευνας, με υποψήφια πρόεδρο ο οποίος δεν είναι η διατριβή της έρευνας σύμβουλος. Μετά την έγκριση από την επιτροπή προγράμματος σπουδών μεταπτυχιακών, η επιτροπή καθοδήγησης καθίσταται υπεύθυνος για τη διαχείριση μιας συνολικής εξέτασης της εγκεκριμένης μορφής, καθώς και για την παρακολούθηση της προόδου του φοιτητή προς το βαθμό.

Μετά την ολοκλήρωση των «cums," ο κάθε μαθητής παίρνει μια προφορική εξέταση ενώπιον της επιτροπής διατριβής, η οποία χρησιμοποιεί αυτήν την εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο μαθητής έχει αναπτυχθεί στο σημείο όπου ανεξάρτητη έρευνα μπορεί να διεξαχθεί κατάλληλα. Η ικανοποιητική ολοκλήρωση της εξέτασης αυτής είναι το τελικό εμπόδιο πριν από την ολοκλήρωση της έρευνας και την παρουσίαση μιας διατριβής.

Η πιο σημαντική και χρονοβόρα συνιστώσα του προγράμματος PhD είναι, φυσικά, η έρευνα. Κάθε φοιτητής οφείλει να ολοκληρώσει μια σημαντική κομμάτι της επιστημονικής έρευνας, να γράψει μια διατριβή περιγράφει τις εργασίες και τα συμπεράσματα που πρέπει να συναχθούν από αυτό το έργο, και στη συνέχεια να υπερασπιστεί το εργάστηκε ενώπιον μιας επιτροπής της χημείας και των μη-Τμήμα Χημείας.

Βιολογικής Χημείας και Βιοχημείας Track

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη βιολογική χημεία και βιοχημεία είναι ένα πρόγραμμα για τους φοιτητές που επιθυμούν να ειδικεύονται στη χημεία των βιολογικών συστημάτων. Οι μαθητές εισέρχονται αυτό το πρόγραμμα να λάβει μια εξέταση τοποθέτηση βιοχημεία αντί ενός οργανικού, ανόργανες ή αναλυτική εξέταση τοποθέτηση. Επιπλέον, ένα ξεχωριστό σύνολο των σωρευτικών εξετάσεις είναι δεδομένη, και οι μαθητές μπορεί να μετρήσει ένα επιπλέον μάθημα έξω από το τμήμα προς τις ελάχιστες έξι έως οκτώ μαθήματα που απαιτούνται για την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος.

Υλικά Χημείας Track

Ένα διεπιστημονικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη χημεία υλικών έχει εγκριθεί από τη σχολή. Οι μαθητές μπορεί να πάρει τα υλικά και την εξέταση τοποθέτηση στερεάς κατάστασης, αντί των οργανικών και των αναλυτικών εξετάσεων τοποθέτηση. Οι σχετικές σωρευτικές εξετάσεις δίνονται, και τα μαθήματα εκτός του τμήματος που απαιτείται προς τις ελάχιστες σειρές μαθημάτων που απαιτούνται για τη ΣΚΠ και Διδακτορικό Δίπλωμα.

Μετά την αποφοίτησή σας

απόφοιτοι διδακτορικού έχουν λάβει ραντεβού στο Harvard Medical School, του Πανεπιστημίου Cornell και υποτροφιών σε ιδρύματα, όπως το National Institutes of Health, Atotech USA Inc. και Warner Babcock Ινστιτούτο Πράσινης Χημείας.

Η είσοδος Πληροφορίες Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Χημεία

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη χημεία θεωρεί μαθητές σε κυλιόμενη βάση κατά τη διάρκεια του έτους. Τόσο η είσοδος Σεπτέμβριο και Ιανουάριο είναι δυνατόν. Η είσοδος για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα βασίζεται σε μεταγραφές, συστατικές επιστολές και GRE αποτελέσματα. Το θέμα δοκιμής στη χημεία έχει επίσης ζητηθεί. Οι ειδικές εκτιμήσεις λαμβάνονται επίσης υπόψη.

Γλώσσα και απαιτήσεις GRE

Οι αλλοδαποί φοιτητές, των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι η αγγλική, καλούνται επίσης να υποβάλουν τη βαθμολογία τους TOEFL? δεν θα ληφθούν υπόψη αιτήσεις με TOEFL κάτω από 80 (δοκιμή internet-based). Είστε ενθαρρύνονται να εφαρμόζουν απευθείας στο Graduate School.

Η είσοδος των ξένων φοιτητών είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Για να είναι ανταγωνιστική, θα χρειαστείτε ένα TOEFL βαθμολογία τουλάχιστον 90 (δοκιμή internet-based), και σε συνδυασμό λεκτικής και ποσοτική βαθμολογία GRE πάνω από 1200 (παλιό σύστημα) ή 310 (νέο σύστημα αποτελεσματικό Νοέμβριο 2011). Μια υψηλή βαθμολογία στο τεστ θέμα θα βοηθήσει επίσης.

Πού να εφαρμόσει

Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να εφαρμόζονται σε απευθείας σύνδεση μέσω της ιστοσελίδας του Graduate School.

Class Προφίλ

GRE Ποσοτική: 65% ΣΔΣ: 3.3 Διεθνής / Μη-Πολίτη Εγγραφή: 64%

* Βαθμολογία (ες) αντιπροσωπεύουν το μέσο όρο των πρόσφατα παραδέχθηκε τάξη? σκοράροντας κάτω δεν οδηγεί σε αυτόματη απόρριψη και σκοράροντας υψηλότερο δεν εγγυάται την αποδοχή.

προθεσμίες

Φθινόπωρο: 1η του Φεβρουαρίου

Άνοιξη: Κυλιομένος

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
12,921 USD
(Κάτοικος); $ 24.261 (μη μονίμους κατοίκους)
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Binghamton, New York
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Binghamton, New York
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών