Διδακτορικό στη Χημική Μηχανική

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Τεχνολογία Χημικών Μηχανικών

Η Τεχνολογία Χημικής Μηχανικής επικεντρώνεται στο χειρισμό, την ανάλυση, την παρακολούθηση, τις ιδιότητες και την επεξεργασία μιας ευρείας ποικιλίας υλικών όπως χημικές ουσίες, ενώσεις, πάστες, παράγωγα πετρελαίου, μεταλλεύματα εξόρυξης, φαρμακευτικά προϊόντα, προϊόντα φυσικού αερίου και πολλά άλλα. Οι χημικές αντιδράσεις και οι ιδιότητες εξετάζονται σε μικρή κλίμακα και στη συνέχεια εφαρμόζονται σε πραγματικές βιομηχανικές ρυθμίσεις. Η Χημική Μηχανική περιλαμβάνει ανταλλαγές χημικών μεταξύ ουσιών όταν οι πρώτες ύλες μετατρέπονται σε προϊόντα. Διερευνά επίσης τη φύση των χημικών αντιδράσεων και περιλαμβάνει τη λειτουργία και τον σχεδιασμό βελτιστοποίησης διεργασιών και εξοπλισμού, την αντιμετώπιση προβλημάτων και την επίλυση προβλημάτων.

Ευθύνες

Οι βασικές λειτουργίες ενός Χημικού Μηχανικού ή Τεχνικού περιλαμβάνουν πρώτη ύλη και ανάλυση τελικού προϊόντος, διασφάλιση ποιότητας, έρευνα και ανάπτυξη, τεχνικές πωλήσεις και υπηρεσίες, παραγωγή και έλεγχο διεργασιών.

Μπιλ Οξφόρδη / Unsplash

Στο University of Johannesburg «Το Μέλλον. Ξανασκεφτείτε. " δεν είναι απλώς μια ελκυστική φράση

Το ίδρυμα πρωτοστατεί σε ολόκληρη την Αφρική στη Σκέψη της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, επαναπροσδιορίζοντας το μέλλον για όλους τους κλάδους Το 4IR είναι το επόμενο κύμα εκβιομηχάνισης που πρέπει να κατανοήσουμε και να διαμορφώσουμε για να χτίσουμε το μέλλον αυτής της χώρας - και της ηπείρου της Αφρικής - τόσο πλούσια αξίζουν. Το 4IR δεν αφορά μόνο τη ρομποτική και τον αυτοματισμό. πρόκειται για την πρόοδο της κοινωνίας για την ενδυνάμωση των ανθρώπων και την ανάδειξη γενεών.

Καθώς ο κόσμος προχωρά στην 4η βιομηχανική επανάσταση, το ίδιο και το UJ με το «Education 4IR» - φέρνοντας τη σκέψη και την τεχνολογία 4IR στο πρόγραμμα σπουδών σε διάφορα μαθήματα και χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες συνδυασμένης μάθησης. Αυτό σημαίνει ότι οι απόφοιτοι της UJ είναι καλύτερα προετοιμασμένοι να αγκαλιάσουν το μέλλον των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας, καθώς το AI και το 4IR διαδραματίζουν μεγαλύτερο ρόλο στον τρόπο που ζούμε και εργαζόμαστε.

Στο University of Johannesburg , είναι καθήκον μας να αγκαλιάσουμε και να περιηγηθούμε στους μελλοντικούς ηγέτες της χώρας μας με υπερηφάνεια και τόλμη μέσα από τις φανταστικές πολυπλοκότητες του 4IR, ώστε να μπορούν να επωφεληθούν πλήρως και να προσφέρουν ένα καλύτερο αύριο. Μελλοντικοί ηγέτες σαν εσένα! Εδώ οδηγούμε θαρραλέα συζήτηση. πιέζει και διαμορφώνει το σχεδιασμό ενός νέου αύριο. Εδώ αναλαμβάνουμε δράση και χτίζουμε τον νέο κόσμο.

Απαιτήσεις εισαγωγής και κριτήρια επιλογής:

Ένα εγκεκριμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Μηχανική ή ένα παρόμοιο εγκεκριμένο πτυχίο σε επίπεδο Μεταπτυχιακού ή NQF 9 ισοδύναμο. Η τελική είσοδος στο πρόγραμμα θα δοθεί μόνο μετά την επιτυχή παρουσίαση ενός ερευνητικού σεμιναρίου έξι μήνες μετά την εγγραφή. Τα ερευνητικά θέματα πρέπει επίσης να γίνουν αποδεκτά και να εγκριθούν από τους επόπτες της Σχολής και τέλος από τη Γερουσία ή την Εκτελεστική Επιτροπή της Γερουσίας του Πανεπιστημίου.

Διάρκεια του προγράμματος:

  • Πλήρης απασχόληση: 2 χρόνια
  • Μερική απασχόληση: 3 χρόνια

Στοιχεία επικοινωνίας:

Όνομα: κα Dudu Kanyi / Τηλ: 011 559 2109 / Email: febehd@uj.ac.za

Τελευταία ενημέρωση May 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... περαιτέρω

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Διαβάστε Λιγότερα
Γιοχάνεσμπουργκ

Ask a Question

Άλλη