Η βιολογία, η βιοτεχνολογία και οι βιοεπιστήμες αναπτύσσονται ραγδαία από το 2000. Για τη διαχείριση των δεδομένων που παράγονται απαιτείται τεχνολογία υπολογιστών λόγω της υπερβολικής ποσότητας δεδομένων. Οι περισσότερες από τις πρόσφατες τεχνικές που χρησιμοποιούνται στην έρευνα DNA, RNA και πρωτεϊνών υποστηρίζονται από τη βιοπληροφορική και την επιστήμη των υπολογιστών. Η επιστήμη των υπολογιστών προσφέρει μια νέα εποχή για τις βιολογικές επιστήμες. Για παράδειγμα, το δομικό στοιχείο του κυττάρου, οι πρωτεΐνες διαμορφώνονται σε 3D χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή. Αυτό επιτρέπει την ταχεία και αποτελεσματική ταυτοποίηση των μοριακών αλληλεπιδράσεων και σήματα μεταγωγής Pathways . Παρομοίως, οι μεταλλάξεις στην γενετική αλληλουχία μπορούν να ανιχνευθούν αρκετά γρήγορα χρησιμοποιώντας τεχνολογία υπολογιστών. Δεδομένου ότι οι πρόσφατες εξελίξεις στην υπολογιστική βιολογία μείωσαν το κόστος και επιτάχυναν τις ερευνητικές διεργασίες, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης φαρμάκων, οι in silico μελέτες είναι ιδιαίτερα απαιτητικές στη βιομηχανία.

Οι νέοι επιστήμονες που έχουν Ph.D. από το τμήμα μας θα έχει ισχυρό υπόβαθρο στη μοριακή βιολογία και τη γενετική, θα αναλύει τα βιολογικά δεδομένα χρησιμοποιώντας εργαλεία βιοπληροφορικής, θα αναπτύσσει εργαλεία, αλγόριθμους και υποψήφιους υποψήφιους φαρμάκων χρησιμοποιώντας τεχνικές υπολογιστικής βιολογίας όπως μοριακή μοντελοποίηση και προσομοιώσεις. Το πρόγραμμα αυτό είναι παρόμοια με τη βασική επιστήμη, τη μεταφραστική επιστήμη και τις εφαρμογές στον τομέα.


Πληροφορίες προγράμματος

Το πρόγραμμα απαιτεί γραπτή εργασία. Η εκπαίδευση είναι 100% στα αγγλικά.


Γιατί να επιλέξω αυτό το πρόγραμμα;

Η προηγμένη τεχνολογία γενετικών και ηλεκτρονικών υπολογιστών έχει δημιουργήσει τις εντατικές ανάγκες επεξεργασίας δεδομένων και προσφέρει ένα περιβάλλον όπου η βιολογία μπορεί να δημιουργηθεί σε silico. Οι επαναστατικές εφαρμογές έχουν αναπτυχθεί και αναπτύσσονται. Οι βιοπληροφορικοί αναζητούνται παγκοσμίως. να απαντήσει σε αυτές τις ανάγκες και να αναπτύξει εφαρμογές. Αυτή η ανάγκη προβλέπεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο στον ιατρικό τομέα αρκετά σύντομα.

Kadir Has University Ph.D. Πρόγραμμα στη Βιοπληροφορική και τη Γενετική που ιδρύθηκε στο πλαίσιο του Ινστιτούτου Επιστήμης είναι το μοναδικό πρόγραμμα Βιοπληροφορικής και Γενετικής στην Τουρκία. Έχοντας ένα πρόγραμμα σπουδών παράλληλο με τα πασίγνωστα και σεβαστά πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, το Ph.D. οι στόχοι του προγράμματος είναι να αυξήσουν οι επιστήμονες να έχουν ισχυρές διεθνείς αλληλεπιδράσεις και πάντα ενημερωμένες με την επιστημονική έρευνα. Το πρόγραμμα προσφέρει εκπαίδευση σε παγκόσμια επιστημονικά πρότυπα, παρέχοντας σεμινάρια, προγράμματα ανταλλαγών και συνεργατικά προγράμματα, με στόχο την αύξηση των σπουδαστών σε παγκόσμιο διαγωνισμό.

Οι σπουδαστές μας, που λαμβάνουν την κατάλληλη εκπαίδευση στη χημεία, τη μοριακή βιολογία και την υπολογιστική βιολογία, θα έχουν το πλεονέκτημα στον ανταγωνιστικό τομέα. Για παράδειγμα, όχι μόνο θα μάθουν πώς να αναλύουν τα δεδομένα των νουκλεϊνικών οξέων, πώς να μοντελοποιούν μια πρωτεΐνη, αλλά και τις χημικές ιδιότητες των νουκλεϊνικών οξέων και πρωτεϊνών και την επίδρασή τους στην κληρονομικότητα. Οι βαθμίδες μας θα είναι ένα βήμα μπροστά, με τα πλεονεκτήματα του μεγάλου οράματός τους.

Στο τμήμα μας, η έρευνα και η εκπαίδευση διατηρούνται σε ισορροπία. Το Ph.D. Το πρόγραμμα διοικείται από νέους, δραστήριους επιστήμονες που κατευθύνουν και εργάζονται σε εθνικά και διεθνή προγράμματα, σε ένα περιβάλλον παγκόσμιων προτύπων και παγκόσμιων αξιών. Σε αυτό το πλαίσιο, χαιρετίζουμε το Ph.D. υποψήφιους που δεν είναι το παθητικό κοινό, αλλά δυναμικός επιστήμονας που συμβάλλει στην επιστήμη.


Πώς θα επηρεάσει αυτό το πρόγραμμα την καριέρα μου;

Ένας κλάδος της εκπαίδευσης που θα δοθεί σε όλη τη διδακτορική διατριβή. είναι η γενετική. Αυτή η εκπαίδευση περιλαμβάνει τόσο κλασικές όσο και σύγχρονες γενετικές τεχνικές. Ο άλλος κλάδος της εκπαίδευσης είναι η υπολογιστική βιολογία και η βιοπληροφορική. Αυτές οι δύο επιστήμες, και οι δύο πολύ μικρές, είναι η παραγωγή βιολογικών δεδομένων σε silico, και η διαδικασία των βιολογικών δεδομένων σε silico, αντίστοιχα. Οι φοιτητές μας θα ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους, έχοντας μαθήματα βιολογίας κυττάρων, ανθρώπινης γενετικής, φαρμακευτικής χημείας, δομικού σχεδιασμού φαρμάκων, μοριακής προσομοίωσης, κβαντικής χημείας, στατιστικών και προγραμματισμού.

Επί του παρόντος, οι κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες παγκοσμίως εκτελούν γιγαντιαία έργα για τη βιοπληροφορική και την έρευνα για τη γενετική. Αυτός ο πρόσφατα αναπτυσσόμενος τομέας απαιτεί μεγάλο αριθμό ερευνητών. Οι βαθμοί μας μπορούν να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία τους τόσο στον ακαδημαϊκό χώρο όσο και στις ιδιωτικές εταιρείες. Θα έχουν διεπιστημονική εμπειρογνωμοσύνη, έχοντας στερεά γενετική υπόβαθρο, χειρίζοντας αποτελεσματικά τα βιολογικά δεδομένα, τα οποία μπορούν να εφαρμόσουν στην ιατρική, στη χημεία, στη βιοτεχνολογία, στη γεωργία, στην ενέργεια και σε παρόμοια πεδία.


Διαδικασία αίτησης

Kadir Has University , "Βιοπληροφορική και Γενετική" Ph.D. Το πρόγραμμα με τη διδακτορική διατριβή δέχεται σπουδαστές από την Τουρκία και το εξωτερικό, κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου (MS) από σχετικές επιστήμες (Βιολογία, Μοριακή Βιολογία, Γενετική, Βιοτεχνολογία, Χημεία, Χημική Μηχανική, Πληροφορική κ.α.). Η εκπαίδευση είναι εξ ολοκλήρου στα αγγλικά. Δεν έχουμε Ph.D. πρόγραμμα χωρίς γραπτή εργασία.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμπληρώσουν το ηλεκτρονικό έντυπο αίτησης και να φέρουν τα απαιτούμενα έγγραφα μαζί με το βιογραφικό τους σημείωμα και την επιστολή δήλωσης σκοπού (SOP) προσωπικά ή να στείλουν μέσω φορτίου στο "Kadir Has Üniversitesi, Cibali Kampüsü". Οι υποψήφιοι που θα περάσουν την προκαταρκτική επιλογή θα προσκληθούν για συνέντευξη (θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν και στο διαδίκτυο). Οι υποψήφιοι με εργαστηριακή εμπειρία και οποιαδήποτε συμβολή στις δημοσιεύσεις ενθαρρύνονται ιδιαίτερα να υποβάλουν αίτηση.

Προσφέρουμε διαφορετικούς τύπους υποτροφιών, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους υποτροφίας, ανάλογα με το MS GPA (Master's Degree Average), το αγγλικό επίπεδο και τα κίνητρα.

Πληροφορίες για το όργανο

Βιοπληροφορική και Γενετική Το πρόγραμμα ιδρύθηκε στο πλαίσιο της Μεταπτυχιακής Σχολής Επιστημών και Μηχανικών και οι πρώτοι σπουδαστές έγιναν αποδεκτοί στο ακαδημαϊκό έτος 2014-2015. Οι πρώτοι πτυχιούχοι θα λάβουν το διδακτορικό τους δίπλωμα. βαθμός σύντομα.

Προσόντα / Επίπεδο Προσόντων

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι φοιτητές θα λάβουν Διδακτορικό Δίπλωμα της Επιστήμης στη Βιοπληροφορική και τη Γενετική (Πλαίσια Προσόντων στον Ευρωπαϊκό Τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης: Επίπεδο 3, Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων (EQF): Επίπεδο 8)

Απαιτήσεις εισδοχής

Οι υποψήφιοι του προγράμματος υποχρεούνται να κατέχουν πτυχίο M.Sc. και να έχουν βαθμολογήσει τουλάχιστον 55 άτομα στο ποσοτικό τμήμα του Ακαδημαϊκού Προσωπικού και της Μεταπτυχιακής Εισαγωγικής Εκπαίδευσης (ALES) και 65 στην Γλωσσική Εξέταση του Διαπανεπιστημιακού Συμβουλίου (ÜDS ή YDS). Η απαίτηση βαθμολογίας ALES δεν ισχύει για τους διεθνείς φοιτητές. Οι βαθμολογίες διεθνούς γλωσσικής εξέτασης (TOEFL κ.λπ.) είναι αποδεκτές για όλους τους υποψηφίους σύμφωνα με τις ισοτιμίες που επιβάλλονται από τους κανονισμούς του Συμβουλίου Ανώτατης Εκπαίδευσης. Οι υποψήφιοι που πληρούν αυτές τις απαιτήσεις διερωτώνται περαιτέρω. (Αναλυτικές πληροφορίες: http:. // διεθνή KHAS .edu.tr / 26 / μεταπτυχιακά προγράμματα)

Αναγνώριση προηγούμενης μάθησης

Οι φοιτητές μπορούν να εξαιρεθούν από ορισμένα από τα μεταπτυχιακά μαθήματα που έχουν κατορθώσει σε πρόγραμμα που παρακολούθησε προηγουμένως, αν δεν έχουν ήδη ληφθεί υπόψη σε ένα βαθμό, ενόψει των Κανονισμών Εξαίρεσης του Kadir Has University .

Απαιτήσεις αποφοίτησης

Οι φοιτητές υποχρεούνται να ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα σπουδών που έγινε αποδεκτό από τη Γερουσία και αντιστοιχούν συνολικά σε 90 μονάδες ECTS. δηλαδή, τα μαθήματα με ελάχιστο Σώμα Μέσου Αθροιστικού Βαθμού 3,00 / 4,00 και Διδακτορικό Δίπλωμα. ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

Ορισμός του Προγράμματος

Ο σημαντικότερος στόχος της βιοπληροφορικής είναι η κατανόηση των πολύπλοκων συστημάτων ζωντανών οργανισμών που χρησιμοποιούν μαθηματικές και αριθμητικές υπολογιστικές μεθόδους, οι οποίες θα βοηθήσουν στην εξεύρεση μεθόδων θεραπείας και θεραπείας για ασθένειες και τελικά στην αύξηση της ποιότητας ζωής. Το πιο σημαντικό εργαλείο της είναι η τεχνολογία των υπολογιστών και η τεχνολογία των υπολογιστών εξελίσσεται τόσο γρήγορα, η εμφάνιση της βιοπληροφορικής καθίσταται αναπόφευκτη. Ειδικά, προκειμένου να αναλυθούν οι μεταγραφόμενες αλληλουχίες ϋΝΑ στο ανθρώπινο γονιδίωμα, απαιτούνται στατιστικές μέθοδοι καθώς και τεχνολογία υπολογιστών. Ενώ οι πληροφορίες για το βιολογικό σύστημα αυξάνονται γρήγορα με τις τρέχουσες εξελίξεις στην τεχνολογία, αυξάνεται επίσης η ανάγκη για βελτιωμένα υπολογιστικά εργαλεία για την επεξεργασία και την ανάλυση των διαθέσιμων δεδομένων. Το πρόγραμμα Υπολογιστικής Βιολογίας και Βιοπληροφορικής έχει ως στόχο να καλύψει αυτό το κενό.

Αποτελέσματα του προγράμματος

  1. Να είναι σε θέση να αναγνωρίσει τη δομή των οργανικών μορίων, να είναι σε θέση να μοντελοποιήσει και να απεικονίσει με γραφικά λεπτομερώς.
  2. Η ικανότητα να εντοπιστεί η αλληλεπίδραση μεταξύ των δομών και της κινητικής ενζύμου των οργανικών μορίων και να χρησιμοποιηθεί αυτή η αλληλεπίδραση για τον προηγμένο σχεδιασμό φαρμάκων και να ανατεθεί η δραστικότητα του φαρμάκου.
  3. Η ικανότητα να κάνει μοριακή μοντελοποίηση και προσομοίωση δυναμικού βιολογικού συστήματος χρησιμοποιώντας στατιστικές, φυσική, βιοπληροφορική και μεθόδους υπολογιστικής βιολογίας και / ή γλώσσες προγραμματισμού.
  4. Να κατανοήσουν και να κατανοήσουν την προηγμένη κυτταρική βιολογία, τη γενετική δομή, την κληρονομικότητα, το γονιδίωμα, τους εξελικτικούς μηχανισμούς και τη βιολογία των συστημάτων.
  5. Να είναι σε θέση να διερευνήσει τα επιστημονικά προβλήματα της υπολογιστικής βιολογίας και της βιοπληροφορικής. την ικανότητα σχεδιασμού πειράματος, διεξαγωγής πειράματος, συλλογής δεδομένων, ανάλυσης δεδομένων, απόκτησης αποτελεσμάτων και ερμηνείας, ανεξάρτητα ή ως μέρος ομάδας.
  6. Να είναι σε θέση να παρακολουθεί τις εξελίξεις της βιοπληροφορικής και της γενετικής με μια κρίσιμη οπτική γωνία. τη συνήθεια να παρακολουθεί την πρόοδο και την ευαισθητοποίηση της δια βίου εκπαίδευσης.
  7. Η ευαισθητοποίηση και η υπευθυνότητα σε επαγγελματικά, περιβαλλοντικά και ποιοτικά ζητήματα.
  8. Στην ικανότητα επικοινωνίας σε επιστημονικά θέματα, λεκτικά και γραπτά, στα Αγγλικά.

Επαγγελματικά Προφίλ Απόφοιτων

Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας των υπολογιστών για να λύσουν ένα πρόβλημα σχετικά με ένα βιολογικό σύστημα και τη μαθηματική ικανότητα σκέψης. Έτσι, είναι δυνατές διάφορες ευκαιρίες σταδιοδρομίας από διάφορους τομείς για τους αποφοίτους μας, όπως οι εταιρείες βιοτεχνολογίας, τα τμήματα Φαρμακευτικών Υπηρεσιών των Φαρμακευτικών Εταιρειών, τα εργαστήρια γενετικής έρευνας, τα εργαστήρια ποινικής έρευνας, τη γεωργία, τα ερευνητικά εργαστήρια των νοσοκομείων, τον ακαδημαϊκό, τον ενεργειακό και τον περιβαλλοντικό τομέα.

Ερωτηματολόγια αξιολόγησης

Ερωτηματολόγιο Αξιολόγησης Μαθητών και Διδασκόντων Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Ερωτηματολογίου Αποφοίτησης

Διεθνής συνεργασία

Τα προγράμματα ανταλλαγών με διάφορες Βόρειας Αμερικής, Ευρώπης και Ασίας πανεπιστήμια και ERASMUS (13 πανεπιστήμια σε εννέα χώρες) προγράμματα (βλέπε http:. // www KHAS .edu.tr / en / international2 / Διεθνείς-Προγράμματα / main-page.html)

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποKadir Has University »

Τελευταία ενημέρωση Φεβρουάριος 7, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
12,000 USD
ανά έτος.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Αύγ. 31, 2023
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Αύγ. 31, 2023
Άλλη