Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Επιχειρήσεις μέσω της έρευνας

Η Σχολή Επιχειρήσεων έχει ένα αυξανόμενο ερευνητικό πρόγραμμα σπουδών, με έμφαση σε μερική μελέτη φοιτητών που αναπτύσσουν και ενισχύουν ταυτόχρονα την επαγγελματική σταδιοδρομία τους.

Έχουμε σημαντική ερευνητική χρηματοδότηση από πολλές πηγές, όπως το Συμβούλιο Οικονομικής και Κοινωνικής Έρευνας (ESRC), το Συμβούλιο Έρευνας Μηχανικών και Φυσικών Επιστημών (EPSRC), το Τμήμα Επιχειρήσεων, Επιχειρήσεων και Ρυθμιστικών Μεταρρυθμίσεων (DBERR) και το Τμήμα Καινοτομίας, Πανεπιστημίων και Δεξιοτήτων DIUS) (μέσω προγραμμάτων μεταφοράς γνώσης) και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η Σχολή δεσμεύεται επίσης να «εμπλέξει τους πολίτες», μοιράζοντας πρακτικά ερευνητικά αποτελέσματα για τη βελτίωση της κοινωνίας γύρω μας. Η τοπική επιχειρηματική κοινότητα μας είναι απαραίτητη για την επιτυχία του Λονδίνου και είμαστε πρόθυμοι να συμμετάσχουμε στην έρευνα που υποστηρίζει αυτήν την κοινότητα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εξετάσουμε ένα ευρύ φάσμα ερευνητικών προτάσεων στον τομέα των επιχειρήσεων, εφόσον μπορούν να θεωρηθούν ότι προσφέρουν τις δυνατότητες αυστηρότητας, πρωτοτυπίας, προσέγγισης και αντίκτυπου.

Πλεονεκτήματα ενός διδακτορικού

Ένα διδακτορικό δίπλωμα, εξ ορισμού, είναι μια πρωτότυπη συμβολή στη γνώση. Είναι ξεχωριστό από τους διδάσκοντες Δασκάλους στο ότι η τελική παραγωγή σας θα είναι μια εκτεταμένη διατριβή ή δημιουργικό έργο σχετικό με τον τομέα ενδιαφέροντος σας, αντί για μαθήματα και εξετάσεις που βασίζονται σε ενότητες.

Οι φοιτητές της έρευνας αναμένεται να αυτο-κατευθύνουν τη μάθησή τους με την υποστήριξη μιας εποπτικής ομάδας.

Γιατί η διαχείριση, το μάρκετινγκ και οι άνθρωποι στο LSBU;

  • Ένα μέλος του προσωπικού, ένας εμπειρογνώμονας στον τομέα που επιλέξατε, είναι άμεσα υπεύθυνο για την καθοδήγηση και την υποστήριξη του ερευνητικού σας προγράμματος.
  • Ως φοιτητής της έρευνας, θα γίνετε μέλος της ακμάζουσας ακαδημαϊκής μας κοινότητας.
  • Θα λάβετε υποστήριξη από άλλους διδακτορικούς φοιτητές στη μηνιαία Διδακτορική Ομάδα Υποστήριξης.
  • No.3 Λονδίνο Μοντέρνο Πανεπιστήμιο για προοπτικές μεταπτυχιακών σπουδών στις σπουδές επιχειρήσεων και διαχείρισης (Πλήρης Πανεπιστημιακός Οδηγός League Table 2018).

Πιστοποιήσεις

Βασικές πληροφορίες μαθήματος - ταξινομημένες κατά τρόπο λειτουργίας

Τρόπος

Απασχολησιμότητα

Ανάπτυξη δεξιοτήτων έρευνας

Όλοι οι φοιτητές της έρευνας πρέπει να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα ανάπτυξης βασικών δεξιοτήτων με στόχο την ανάπτυξη μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων πέραν εκείνων που απασχολούνται στην έρευνα. Η κατάρτιση σε ερευνητικές μεθόδους διατίθεται μέσω συχνών ερευνητικών σεμιναρίων.

Όταν είναι απαραίτητο, ο φοιτητής της έρευνας μπορεί να παρακολουθήσει, εν μέρει, τα σχετικά μαθήματα Masters που είναι διαθέσιμα στο πλαίσιο της Σχολής και ειδικότερα οι μονάδες για τη μεθοδολογία της έρευνας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι φοιτητές της έρευνας ενθαρρύνονται να παρακολουθήσουν άλλα μαθήματα διαθέσιμα στο Πανεπιστήμιο ή εξωτερικά με στόχο τη βελτίωση της γενικής εμπειρογνωμοσύνης τους στις επιλεγμένες περιοχές τους.

Επιπλέον, μπορεί να ενθαρρυνθούν να παρακολουθήσουν γλωσσικά μαθήματα που στοχεύουν στη βελτίωση των προφορικών και γραπτών δεξιοτήτων τους - και τα δύο απαραίτητα για τη μελλοντική σταδιοδρομία τους.

Μεταβιβάσιμες δεξιότητες

Ένας τίτλος έρευνας θα σας εξοπλίσει με πολλές μεταβιβάσιμες δεξιότητες. Η αυτοπειθαρχία, η απαίτηση για σαφή αναλυτική σκέψη και η δυνατότητα να κάνετε κριτική σε άλλους εργάζονται σε κάτι εποικοδομητικό από το δικό σας, αποτελούν μια μοναδική εκπαίδευση για σχεδόν κάθε καριέρα. Ο ενθουσιασμός και η ικανοποίηση για την εύρεση νέων γεγονότων, μια νέα ιδέα ή ένας νέος τρόπος να δούμε κάτι μπορεί να είναι ιδιαίτερα ανταμείβοντας.

Συμμετοχή σε συνέδρια

Οι φοιτητές της έρευνας συχνά χρηματοδοτούνται για να παρακολουθήσουν εθνικά και διεθνή συνέδρια για να συναντήσουν κορυφαίους επιστήμονες στους τομείς τους και να παρουσιάσουν τα ερευνητικά τους ευρήματα. Η πρόοδος όλων των φοιτητών της έρευνας παρακολουθείται επίσημα από την Επιτροπή Πτυχιούχων του Πανεπιστημίου.

Υπηρεσία Απασχολησιμότητας

Είμαστε το Πανεπιστήμιο της Χρονιάς για την Απόκτηση Μεταπτυχιακών Σπουδών για δεύτερη συνεχή χρονιά - The Times και Good Times Good Guide Guide 2018, 2019.

Στο LSBU, θέλουμε να σας δημιουργήσουμε μια επιτυχημένη καριέρα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας - και για δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή σας - θα έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία Απασχολησιμότητας, η οποία περιλαμβάνει:

  • Ένα online συμβούλιο όπου μπορείτε να δείτε ένα ευρύ φάσμα τοποθετήσεων: μερικής απασχόλησης, πλήρους απασχόλησης ή εθελοντικής εργασίας. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τους συμβούλους Job Shop, οι οποίοι είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν να κάνετε το επόμενο βήμα στην αναζήτησή σας.
  • Το Career Gym μας προσφέρει εργαστήρια ομάδας για βιογραφικά σημειώματα, τεχνικές συνεντεύξεων και εύρεση εργασιακής εμπειρίας, καθώς και τακτικές παρουσιάσεις από εργοδότες σε διάφορους τομείς.

Η ομάδα Student Enterprise μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και να αναπτύξετε πολύτιμες επιχειρηματικές δεξιότητες.

Επαγγελματικές συνδέσεις

Οι εξωτερικοί χρηματοδότες περιλαμβάνουν την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα Συμβούλια Έρευνας του Ηνωμένου Βασιλείου, τα μεγάλα φιλανθρωπικά ιδρύματα έρευνας και το Υπουργείο Εμπορίου και Βιομηχανίας της κυβέρνησης.

Με την περαιτέρω αναγνώριση της επιχειρηματικής κουλτούρας και της πρωτοποριακής πρακτικής της Σχολής, έχει απονεμηθεί το καθεστώς του Κέντρου Αριστείας του Ινστιτούτου Επιχειρηματιών και Επιχειρηματιών (IoEE). Αυτή είναι η κορυφαία οργανωτική διαπίστευση της IoEE για οργανισμούς που προωθούν και αναπτύσσουν επιχειρηματικές δεξιότητες.

Διδάσκοντας και μαθαίνοντας

Όλοι οι σπουδαστές της έρευνας υποστηρίζονται από την ομάδα εποπτείας προσωπικού στην εργασία τους.

Οι σπουδαστές εποπτεύονται από το διευθυντή τους, με τον οποίο αναμένεται να διατηρούν στενή επαφή, ενώ επιπλέον καθοδήγηση μπορεί να δοθεί και από τους συνοδούς-επόπτες.

Όπου είναι σχετικό με τον τομέα της έρευνας, οι σπουδαστές μπορούν και ενθαρρύνονται να λάβουν μονάδες από το ευρύ φάσμα των διδασκόμενων προγραμμάτων μάστερ μέσα στο σχολείο.

Προυποθέσεις εισόδου

Οι υποψήφιοι συνήθως αναμένεται να έχουν πτυχίο (2: 2 και άνω) και σχετικό μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, κατά προτίμηση αξίζει σε επίπεδο διδακτορικού.

Παρακαλείσθε επίσης να δώσετε δύο ακαδημαϊκές αναφορές ως μέρος της αίτησής σας. Θα σας ζητηθεί επίσης να αποδείξετε όλα τα προσόντα σας.

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, θα πρέπει να αποδείξετε την ικανότητά σας στα Αγγλικά, δείχνοντας ένα IELTS σκορ τουλάχιστον 7,0 σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Θα κληθείτε σε μια συνέντευξη με τον δυνητικό σας επόπτη, αυτοπροσώπως ή τηλεφωνικά, πριν γίνει μια προσφορά.

Πώς να εφαρμόσει

Οδηγίες για τους αιτούντες στο σπίτι / ΕΕ

Τρόπος

Αν η πορεία σας έχει μια επιλογή έναρξης Ιανουαρίου, πρέπει να υποβάλετε αίτηση μέσω του μεταπτυχιακού προγράμματος UCAS. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές και οι φοιτητές της έρευνας που υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής σε οποιονδήποτε άλλο μήνα θα πρέπει να χρησιμοποιούν το αποκλειστικό μας σύστημα εφαρμογών. Πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με το πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό παρέχονται στην ενότητα Πώς να εφαρμόσετε για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές και στο τμήμα Πώς να υποβάλετε αίτηση για φοιτητές της έρευνας.

Λαμβάνοντας υπόψη την αίτησή σας

Η αίτησή σας θα κυκλοφορήσει σε αριθμό πιθανών εποπτικών φορέων, οι οποίοι θα εξετάσουν τα ακαδημαϊκά προσόντα, την εμπειρία και την ερευνητική πρότασή σας για να αποφασίσουν εάν το ερευνητικό σας ενδιαφέρον είναι κάτι που θα μπορούσε να επιβλέπεται στο LSBU.

Θα πραγματοποιηθεί επίσης συνέντευξη στο Πανεπιστήμιο (ή στο Skype, εάν απαιτείται) με τον Διευθυντή Μεταπτυχιακών Ερευνών και έναν άλλο επόπτη. Στην αρχή της συνέντευξης, θα σας ζητηθεί να δώσετε μια 10λεπτη παρουσίαση με θέμα "Πώς ανέπτυξα την πρότασή μου".

Εάν είστε επιτυχείς, θα σας προσφερθεί μια θέση σε ένα μάθημα και θα ενημερωθείτε για την επόμενη ημερομηνία εγγραφής. Η όλη διαδικασία διαρκεί συνήθως έξι έως οκτώ εβδομάδες, από την παραλαβή της αίτησής σας μέχρι να ληφθεί απόφαση σχετικά με την αίτησή σας στο σχολείο.

Ερευνητική πρόταση

Κατά την υποβολή αίτησης, παρακαλείστε να επισυνάψετε μια περίληψη της ερευνητικής σας πρότασης ή μιας περίληψης έργου (μέχρι 1.500 λέξεις).

Προετοιμαστείτε για να ξεκινήσετε

Βοηθάμε τους φοιτητές μας να προετοιμαστούν για το πανεπιστήμιο ακόμη και πριν αρχίσει το εξάμηνο Για να μάθετε πότε θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση για τη διαμονή σας στο LSBU ή για τη φοιτητική σας χρηματοδότηση, διαβάστε την καρτέλα "Πώς να εφαρμόσετε" για αυτό το μάθημα.

Εβδομάδα υποδοχής

Πριν ξεκινήσετε το μάθημά σας, θα σας στείλουμε πληροφορίες για το τι θα πρέπει να κάνετε πριν φτάσετε και κατά τις πρώτες σας ημέρες στην πανεπιστημιούπολη. Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με τη διαδικασία στις σελίδες της εβδομάδας υποδοχής.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε20 περισσότερα μαθήματα αποLondon South Bank University »

Τελευταία ενημέρωση February 22, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο, Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Απρ. 2019
Μάιος 2019
Duration
3 - 6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
4,325 GBP
Έτος 1 πλήρες ωράριο UK / ΕΕ: £ 4325; Έτος 1 πλήρους απασχόλησης Διεθνές τέλος: £ 13780. Έτος 1 μερικής απασχόλησης UK / EU τέλος: £ 2162,5? Έτος 1 μερικής απασχόλησης Διεθνές τέλος: £ 6890
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Απρ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Μαρτ. 31, 2022
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Μάιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Απρ. 30, 2022
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιούνιος 4, 2022
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Σεπτ. 30, 2022
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Νοεμ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Οκτ. 31, 2022
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 27, 2020
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 21, 2023
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 21, 2023
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Μαρτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Φεβρ. 28, 2022
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Απρ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Μαρτ. 31, 2022

Μάιος 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Απρ. 30, 2022

Σεπτ. 23, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Ιούνιος 4, 2022

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Σεπτ. 30, 2022

Νοεμ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Οκτ. 31, 2022

Ιαν. 27, 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 21, 2023

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 21, 2023

Μαρτ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Φεβρ. 28, 2022
Άλλη