Διδακτορικό στη Χρηματοοικονομική - Το Vienna Graduate School Of Finance

Το Βελγικό Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) προσκαλεί υποψήφιους σπουδαστές με εξαιρετικά ακαδημαϊκά προφίλ να υποβάλουν αίτηση για το διδακτορικό μας πρόγραμμα στα Οικονομικά. Το VGSF είναι το αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ τριών ιδρυμάτων: το Ινστιτούτο Προηγμένων Σπουδών (IHS), το Πανεπιστήμιο της Βιέννης και το WU (Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Βιέννης).

Βασικά πλεονεκτήματα του προγράμματος:

Το διδακτορικό πρόγραμμα είναι ένα 5ετές, πλήρους απασχόλησης πρόγραμμα δομημένο σε μαθήματα και την έρευνα. Οι διδακτορικοί σπουδαστές επωφελούνται από ένα διεγερτικό περιβάλλον έρευνας και μάθησης και λαμβάνουν συνεχή καθοδήγηση από τη σχολή καθ 'όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Στο VGSF, είσαι κάτι περισσότερο από σπουδαστής. είστε συνάδελφος και μέλος της κοινότητάς μας. Τα μέλη της ΔΕΠ είναι κορυφαίοι εμπειρογνώμονες στους αντίστοιχους τομείς και συνεργάζονται με διάσημους επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς από όλο τον κόσμο, οι οποίοι προσκαλούνται τακτικά στο VGSF για διαλέξεις επισκεπτών ή σεμινάρια.

Στους τομείς της έρευνας και της έρευνας

Η σχολή VGSF περιλαμβάνει καθηγητές και καθηγητές από το IHS, το Πανεπιστήμιο της Βιέννης και το WU. Είναι διακεκριμένοι εμπειρογνώμονες στον τομέα της έρευνας τους, δημοσιεύοντας σε περίοπτα περιοδικά. Το VGSF προσκαλεί τακτικά καθηγητές-επισκέπτες, που είναι κορυφαίοι ερευνητές στους αντίστοιχους τομείς της εμπειρογνωμοσύνης τους, για να ενισχύσουν περαιτέρω την άριστη ποιότητα διδασκαλίας του προγράμματος.

Οι βασικοί τομείς έρευνας VGSF είναι:

 • Εταιρική χρηματοδότηση
 • Τιμολόγηση περιουσιακών στοιχείων
 • Χρηματοοικονομική ενδιάμεση χρηματοδότηση
 • Μικροδομή της αγοράς
 • Τραπεζικός και πιστωτικός κίνδυνος
 • Ασφαλιστικά Οικονομικά

Χρηματοδότηση (υποτροφίες)

Το VGSF χρηματοδοτείται από το Αυστριακό Ταμείο Επιστημών (FWF) και οι φοιτητές εργάζονται στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης ή στην WU. Λαμβάνουν ακαθάριστη μηνιαία επιδότηση ύψους περίπου 2.000 ευρώ, η οποία περιλαμβάνει ασφάλιση υγείας. Ο μισθός στην Αυστρία καταβάλλεται 14 φορές το χρόνο. Ο 13ος και ο 14ος μισθός καταβάλλονται κατά τη διάρκεια του έτους και φορολογούνται με πολύ χαμηλό συντελεστή. Οι φοιτητές απαλλάσσονται από τα δίδακτρα. Η χρηματοδότηση είναι εγγυημένη για τα πέντε έτη. Ωστόσο, υπόκειται σε ικανοποιητικές ακαδημαϊκές επιδόσεις.

Χρόνοι εφαρμογής

Άνοιγμα: 2 Νοεμβρίου 2018

Τέλος: 31 Ιανουαρίου 2019 (ώρα Ειρηνικού Ειρηνικού)

Ο πρώτος γύρος προσφορών για όλες τις ολοκληρωμένες αιτήσεις που υποβλήθηκαν μέχρι τις 08 Δεκεμβρίου 2018 (ώρα Ειρηνικού Ειρηνικού). Ο δεύτερος γύρος των προσφορών θα γίνει μετά την προθεσμία υποβολής αιτήσεων.

Απαιτήσεις

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών ή να αναμένεται να ολοκληρώσουν το μεταπτυχιακό δίπλωμά τους μέχρι την έναρξη του προγράμματος PhD (Σεπτέμβριος). Οι τυπικοί υποψήφιοι έχουν μεταπτυχιακό δίπλωμα στα οικονομικά, στα οικονομικά, στα μαθηματικά ή στις στατιστικές. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ισχυρό ερευνητικό ενδιαφέρον για τη χρηματοδότηση.

Διαδικασία εφαρμογής

Η επιτροπή εισδοχής θα εξετάσει προσεκτικά κάθε αίτηση, η οποία πρέπει να περιλαμβάνει τα ακόλουθα έγγραφα:

 • Μια δήλωση του σκοπού που περιγράφει τους λόγους για τους οποίους ο υποψήφιος ενδιαφέρεται να ολοκληρώσει ένα διδακτορικό πρόγραμμα
 • Πιστοποιητικά πτυχίου και επίσημες μεταγραφές
 • Βιογραφικό σημείωμα
 • Βαθμολογίες GMAT ή GRE (όχι άνω των πέντε ετών)
 • Απόδειξη της αγγλικής επάρκειας
 • Δύο συστατικές επιστολές

Για να στείλετε την αίτησή σας, χρησιμοποιήστε το ηλεκτρονικό εργαλείο στη διεύθυνση www.vgsf.ac.at/apply-now

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.vgsf.ac.at/application

www.vgsf.ac.at/phd-structure

www.vgsf.ac.at/faculty

www.vgsf.ac.at/placements

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
5 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
2,000 EUR
ακαθάριστη μηνιαία επιδότηση
Προθεσμία
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη