Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η αποστολή του Υπουργείου Οικονομικών είναι να παράγει έρευνα παγκόσμιας κλάσης, να παρέχει πρώτης τάξεως εκπαίδευση χρηματοοικονομικών και να συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη του Χονγκ Κονγκ, της ηπειρωτικής Κίνας και της περιοχής Ασίας-Ειρηνικού. από 20 καθημερινούς και καθημερινούς καθηγητές πλήρους απασχόλησης που ασχολούνται ενεργά με την έρευνα και παρέχουν υψηλής ποιότητας διδασκαλία και προσελκύουν διεθνείς αναγνωρισμένους επιστήμονες και έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου για να συμβάλλουν στην έρευνα και τις δραστηριότητες διδασκαλίας μας.

Το Τμήμα έχει σημειώσει αξιοσημείωτα επιτεύγματα από την ίδρυσή του. Έχει κατατάσσεται σταθερά στην πρώτη θέση στην έρευνα στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού και στους κορυφαίους 25 στον κόσμο από την FMA-ASU (Financial Management Association στο Arizona State University). Λόγω της ποιότητας της διδασκαλίας του, το Τμήμα απέκτησε γρήγορα διεθνή φήμη για την έρευνά του, καθώς και μια τοπική φήμη για την εμπειρία του στην εταιρική χρηματοδότηση, τα παράγωγα και τις τοπικές και περιφερειακές χρηματοπιστωτικές αγορές.

Το πρόγραμμα διδακτορικών σπουδών στη χρηματοδότηση προσπαθεί να προετοιμάσει τους σπουδαστές να πραγματοποιήσουν σημαντικές ερευνητικές συνεισφορές σε θέματα όπως οι εταιρικές χρηματοοικονομικές συμβάσεις και τα ιδρύματα, οι τιμές των περιουσιακών στοιχείων, η μικροδομή της αγοράς, τα παράγωγα και οι διεθνείς χρηματοπιστωτικές αγορές. με τους μαθητές να τους βοηθήσουν να αναπτύξουν ερευνητικά θέματα και να διεξάγουν ακαδημαϊκή έρευνα σε επίπεδο που μπορεί να δημοσιευτεί στα κορυφαία ακαδημαϊκά περιοδικά. Το alt = "χρηματοοικονομικό σχολείο συνεργάζεται επίσης με φοιτητές σε κοινά ερευνητικά προγράμματα. Στόχος του προγράμματος είναι να τοποθετήσει τους αποφοίτους του σε ακαδημαϊκές θέσεις σε κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα.

Παρακάτω είναι ένας κατάλογος των ιδρυμάτων όπου οι πρόσφατοι πτυχιούχοι του προγράμματος PhD εργάζονται ή εργάζονται τώρα:

(Ηνωμένο Βασίλειο), Πανεπιστήμιο Lancaster (Ηνωμένο Βασίλειο), Πανεπιστήμιο Erasmus (Ολλανδία), Πανεπιστήμιο Stavanger (Νορβηγία), Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης (Αυστραλία), Πανεπιστήμιο Massey (Νέο Πανεπιστήμιο) Zealand), το Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας Nanyang (Σιγκαπούρη), το Πολυτεχνείο του Χονγκ Κονγκ, το Πανεπιστήμιο Πόλης του Χονγκ Κονγκ, το Πανεπιστήμιο Βαπτιστών του Χονγκ Κονγκ, το Πανεπιστήμιο Tsinghua, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Σαγκάης και το Πανεπιστήμιο Tongji.

Ερευνητικό Φόρουμ

Οι κύριοι τομείς έρευνας του Τμήματος είναι οι χρηματοοικονομικοί, οι χρηματοοικονομικές συμβάσεις και τα ιδρύματα, η τιμολόγηση των στοιχείων ενεργητικού, η συμπεριφορά και τα χρηματοοικονομικά, τα παράγωγα και οι διεθνείς χρηματοπιστωτικές αγορές.

Απαιτήσεις εισδοχής

Εγώ. Γενικές απαιτήσεις εισαγωγής

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να λάβουν μεταπτυχιακό τίτλο πρέπει να έχουν:

  • έχει λάβει πτυχίο πανεπιστημίου από αναγνωρισμένο ίδρυμα ή εγκεκριμένο ισοδύναμο προσόν.

ii. Απαιτήσεις εισδοχής αγγλικής γλώσσας

Πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις της Αγγλικής Γλώσσας με ένα από τα παρακάτω προσόντα *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • TOEFL-Revised Paper-Delivered Test 60 (συνολικές βαθμολογίες για τμήματα ανάγνωσης, ακρόασης και γραφής)
  • IELTS (ακαδημαϊκή ενότητα) Συνολική βαθμολογία: 6.5

* Εάν η πρώτη σας γλώσσα είναι Αγγλικά και το πτυχίο ή ισοδύναμο τίτλο σπουδών σας απονεμήθηκε από ένα ίδρυμα όπου το μέσο διδασκαλίας ήταν Αγγλικά, θα σας απαλλάσσεται από την εκπλήρωση των παραπάνω απαιτήσεων Αγγλικής Γλώσσας.

iii. Προγραμματίστε με- Ειδικές απαιτήσεις εισδοχής

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ικανοποιητική βαθμολογία στο GMAT ή GRE, πάνω από τα παραπάνω (i) και (ii)

* Εάν η πρώτη σας γλώσσα είναι Αγγλικά και το πτυχίο ή ισοδύναμο τίτλο σπουδών σας απονεμήθηκε από ένα ίδρυμα όπου το μέσο διδασκαλίας ήταν Αγγλικά, θα σας απαλλάσσεται από την εκπλήρωση των παραπάνω απαιτήσεων Αγγλικής Γλώσσας.


Προθεσμία εφαρμογής

Ανατρέξτε στο http://pg.ust.hk/programs ("Εφαρμογή") για λεπτομέρειες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε36 περισσότερα μαθήματα αποThe Hong Kong University of Science and Technology »

Τελευταία ενημέρωση February 5, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 - 6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
42,100 HKD
ανά έτος
Deadline
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη