Διδακτορικό στις Ανταρκτικές Σπουδές

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Η Βρετανική Ανταρκτική Έρευνα (BAS) είναι ένα από τα κορυφαία κέντρα περιβαλλοντικής έρευνας στον κόσμο και είναι υπεύθυνη για τις εθνικές επιστημονικές δραστηριότητες του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ανταρκτική. Είμαστε Ινστιτούτο Έρευνας και Καινοτομίας του Ηνωμένου Βασιλείου - Συμβούλιο Έρευνας για το Φυσικό Περιβάλλον (UKRI-NERC).

Το εξειδικευμένο προσωπικό της επιστήμης και υποστήριξης που εδρεύει στο Κέιμπριτζ, την Ανταρκτική και την Αρκτική, συνεργάζεται για την παροχή έρευνας που χρησιμοποιεί τις Πολικές Περιφέρειες για να προωθήσει την κατανόησή μας για τη Γη και τις επιπτώσεις της.

Μέσα από την εκτεταμένη υλικοτεχνική του ικανότητα και τεχνογνωσία, το BAS διευκολύνει την πρόσβαση της βρετανικής και διεθνούς επιστημονικής κοινότητας στην επιχείρηση πολικής έρευνας του ΗΒ. Πολλές εθνικές και διεθνείς συνεργασίες, σε συνδυασμό με μια εξαιρετική υποδομή, συμβάλλουν στη διατήρηση μιας παγκόσμιας ηγετικής θέσης για το Ηνωμένο Βασίλειο στις υποθέσεις της Ανταρκτικής. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι μία από τις περισσότερες από τριάντα χώρες που λειτουργούν εγκαταστάσεις επιστημονικής έρευνας στην Ανταρκτική.

Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Cambridge, η BAS προσφέρει διδακτορικό στις Ανταρκτικές Σπουδές. Οι μαθητές αναλαμβάνουν ένα ερευνητικό έργο υπό την κοινή εποπτεία ενός ερευνητικού επιστήμονα στη Βρετανική Ανταρκτική Έρευνα και έναν πανεπιστήμιο επόπτη σε ένα σχετικό τμήμα συνεργατών. Οι μαθητές συνήθως βασίζονται στο BAS στο Cambridge. Ωστόσο, θα εγγραφούν για το πτυχίο τους στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ σε ένα από τα συνεργαζόμενα τμήματα: Αρχαιολογία & Ανθρωπολογία, Οικονομία Γης, Φυτικές Επιστήμες, Ζωολογία, Επιστήμες της Γης, Γεωγραφία και Ινστιτούτο Ερευνών Scott Polar, Εφαρμοσμένα Μαθηματικά & Θεωρητική Φυσική, ή Χημεία.

Οι οκτώ ομάδες Polar Science for Planet Earth αποτελούνται από το "Atmosphere, Ice & Climate", "Biodiversity, Evolution & Adaptation", "Ecosystems", "Geology & Geophysics", "Ice Dynamics & Palaeoclimate", "Palaeo Environments, Ice Sheets &" Κλιματική αλλαγή, "" Πολικοί ωκεανοί "και" Διαστημικός καιρός και ατμόσφαιρα ", που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επιστημών.

Χαιρετίζουμε ερευνητικά ερωτήματα από όσους εργάζονται για πρώτους βαθμούς ή μεταπτυχιακά σε θέματα γήινων επιστημών, φυσικής, χημείας, μαθηματικών, βιολογίας και συναφών θεμάτων.

Όλοι οι φοιτητές έρευνας που είναι εγγεγραμμένοι στη Βρετανική Ανταρκτική Έρευνα έχουν έναν επόπτη BAS και έναν επόπτη πανεπιστημίου σε ένα γνωστικό τμήμα. Οι απαιτήσεις προόδου και εξέτασης είναι για φοιτητές έρευνας στο τμήμα συνεργατών.

Τελευταία ενημέρωση Ιαν. 2021

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

At the Murray Edwards College University of Cambridge, we prioritize women's educational experience and achievement by identifying and training strong supervisors and tutors. We complement this for st ... περαιτέρω

At the Murray Edwards College University of Cambridge, we prioritize women's educational experience and achievement by identifying and training strong supervisors and tutors. We complement this for students with popular workshops on effective learning using our own peer advisers via our unique Gateway Programme. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη