Διδακτορικό στις Βιολογικές Επιστήμες

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Προγράμματα προσανατολισμένα στην έρευνα που οδηγούν σε διδακτορικό. Το πτυχίο στη Βιολογία προσφέρεται σε τέσσερις συγκεκριμένες συγκεντρώσεις: Βιοχημεία, Κυτταρική και Μοριακή Βιολογία, Εξέλιξη και Συμπεριφορά και Νευροεπιστήμη.

Κύρια σημεία του προγράμματος

  • Η σχολή μας είναι πολύ συνεργατική και οι μαθητές ενθαρρύνονται να εναλλάσσονται σε πολλά εργαστήρια.
  • Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μας παρευρίσκονται τακτικά σε εθνικά και διεθνή συνέδρια και είναι συγγραφείς σε δημοσιεύσεις με κριτές από ομοτίμους.
  • Η σχολή μας είναι ανερχόμενοι και καθιερωμένοι ηγέτες στον τομέα, με ερευνητικά εργαστήρια χρηματοδοτούμενα από εθνικούς οργανισμούς (NSF, NIH) και ιδιωτικά ιδρύματα. Διδακτορικό Στους υποψηφίους παρέχονται ευκαιρίες προπτυχιακής διδασκαλίας και καθοδήγησης.
  • Μια σειρά σεμιναρίων μεταπτυχιακών φοιτητών παρουσιάζεται εβδομαδιαία κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους. Οι μαθητές που παρουσιάζουν την έρευνά τους λαμβάνουν πολύτιμα σχόλια σχετικά με τις δεξιότητες παρουσίασης και την κατεύθυνση της έρευνας.

Πρόσφατοι απόφοιτοι έχουν εξασφαλίσει ερευνητικές θέσεις σε διάσημα ακαδημαϊκά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων των Yale, Cornell, του Πανεπιστημίου της Πενσυλβανίας και του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας. Άλλοι απασχολούνται σε φαρμακευτικές και βιοτεχνολογικές εταιρείες, όπως οι GlaxoSmithKline, Merck, Johnson and Johnson και Aventis.

Οδηγίες προγράμματος

Το Τμήμα Βιολογικών Επιστημών προσφέρει διδακτορικό στη Βιολογία με τέσσερις συγκεντρώσεις:

  1. Cell and Molecular Biology
  2. Βιοχημεία
  3. Νευροεπιστήμες
  4. Εξέλιξη και Συμπεριφορά

Εργασία μαθήματος
Ο μεταπτυχιακός φοιτητής πριν από την υποψηφιότητα θα λάβει πολλά απαιτούμενα μαθήματα πυρήνα, καθώς και ένα σύνολο επιλογών μαθημάτων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η Μεταπτυχιακή Επιτροπή μπορεί να επιτρέψει αντικαταστάσεις ή να παραιτηθεί από τις βασικές απαιτήσεις του μαθήματος εάν ο φοιτητής έχει λάβει τα αντίστοιχα μαθήματα σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο (μπορεί να απαιτείται εξέταση ικανοτήτων). Η επίσημη εργασία των μαθημάτων θα ολοκληρωθεί έως το τέλος του τρίτου εξαμήνου των μεταπτυχιακών σπουδών (τέταρτο εξάμηνο για φοιτητές Νευροεπιστήμης και Εξέλιξης και Συμπεριφοράς).

Περιστροφές εργαστηρίου
Οι απόφοιτοι φοιτητές ενθαρρύνονται έντονα να εναλλάσσονται μεταξύ διαφορετικών εργαστηρίων κατά τη φάση προ-υποψηφιότητας. Οι περιστροφές παρέχουν 1) από πρώτο χέρι εργαστηριακή εμπειρία, 2) εκπαίδευση σε εργαστηριακές τεχνικές και 3) προσωπικές αλληλεπιδράσεις με τη σχολή. Μετά από το πολύ τρεις εργαστηριακές περιστροφές, ο μεταπτυχιακός φοιτητής θα λάβει μια τελική απόφαση, με την έγκριση του Major Advisor, σχετικά με το ποια εργαστήρια θα συνεχίσει την έρευνα διατριβής.

Βοηθοί διδασκαλίας ή έρευνας
Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές υποστηρίζονται κατά τη διάρκεια του έτους είτε με βοηθούς διδασκαλίας είτε με ερευνητικό βοηθό. Οι βοηθοί διδασκαλίας παρέχονται από το τμήμα και συνήθως παρέχουν έως και 9 μονάδες διδάκτρων ανά εξάμηνο. Η βοηθητική διδασκαλία απαιτεί όχι περισσότερο από 20 ώρες την εβδομάδα, βοηθώντας τους καθηγητές του τμήματος σε μία (ή περισσότερες) ή τις προπτυχιακές τάξεις του τμήματος. Οι ερευνητικές βοηθοί μπορούν να παρέχονται από το τμήμα, το κολέγιο ή τον κύριο σύμβουλο. Οι μαθητές που υποστηρίζονται από μια ερευνητική υποβοήθηση αναμένεται να αφιερώνουν τουλάχιστον 20 ώρες την εβδομάδα για την έρευνα που ορίζεται από την υποστήριξη. Αυτοί οι μαθητές που λαμβάνουν ερευνητική βοήθεια θα λάβουν επίσης έως και 9 μονάδες διδάκτρων ανά εξάμηνο.

Πολιτική υποστήριξης
Η σχολή του Τμήματος Βιολογικών Επιστημών έχει δεσμευτεί να παρέχει ένα ανταγωνιστικό 12μηνο επίδομα για έως και πέντε χρόνια για όλους τους μεταπτυχιακούς φοιτητές σε καλή κατάσταση. Η καλή κατάσταση περιλαμβάνει ικανοποιητική απόδοση στα απαιτούμενα μαθήματα, την επιτυχή εξέταση των προσόντων και τη διανομή και υπεράσπιση μιας πρότασης της διδακτορικής διατριβής με αποτέλεσμα την έγκαιρη αποδοχή στην υποψηφιότητα. Μετά από πέντε χρόνια, οι φοιτητές μπορούν να ζητήσουν συνεχή υποστήριξη υποβάλλοντας γραπτή αίτηση στην Επιτροπή Μεταπτυχιακών.

Μεταπτυχιακή Επιτροπή
Η Μεταπτυχιακή Επιτροπή Τμήματος περιλαμβάνει σχολή που επιλέγεται από όλα τα προγράμματα του Τμήματος Βιολογικών Επιστημών. Αυτή η επιτροπή θα συμβουλεύει τον μαθητή καθ 'όλη τη διάρκεια της προ-υποψηφιότητας - συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης της προόδου μέσω εργαστηριακών περιστροφών και της επιλογής της κατάλληλης εργασίας των μαθημάτων. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές πριν από την υποψηφιότητα συναντιούνται τουλάχιστον μία φορά ανά εξάμηνο με την Επιτροπή Μεταπτυχιακών.

Προκριματική εξέταση
Η ειδική εξέταση θα διεξαχθεί στο τέλος του τρίτου ή τέταρτου εξαμήνου των μεταπτυχιακών σπουδών. Αυτή η εξέταση θα αποτελείται από γραπτή εξέταση δύο ημερών, ακολουθούμενη χωριστά από προφορική εξέταση. Η σχολή θα αξιολογήσει τόσο γραπτές όσο και προφορικές εξετάσεις. Η επιτυχία της γραπτής εξέτασης απαιτείται για να προχωρήσει στην προφορική εξέταση. Εάν ένας μαθητής αποτύχει στην πρώτη του προσπάθεια σε οποιοδήποτε μέρος των εξετάσεων, θα του δοθεί μια ευκαιρία να επαναλάβει την εξέταση στην επόμενη ευκαιρία.

Επιτροπή Πρότασης και Διατριβής
Σε συνεργασία με τον Κύριο Σύμβουλο, ο μεταπτυχιακός φοιτητής θα επιλέξει μια Διατριβή Επιτροπή πριν από το τέλος του πέμπτου εξαμήνου των μεταπτυχιακών σπουδών. Η τετραμελής επιτροπή διατριβής περιλαμβάνει τρεις σχολές (συμπεριλαμβανομένου του κύριου συμβούλου) και έναν επιστήμονα διδακτορικού επιπέδου από το εξωτερικό του τμήματος. Μέσω των ερευνητικών προσπαθειών, της κυριαρχίας της λογοτεχνίας και με τη συμβολή του μεγάλου συμβούλου, ο μαθητής θα προετοιμάσει μια γραπτή πρόταση διατριβής. Αυτό το έγγραφο θα παρουσιαστεί στην Επιτροπή Διατριβής τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν από την προφορική υπεράσπιση ενώπιον της Επιτροπής Διατριβής. Η υπεράσπιση της πρότασης της διατριβής θα πραγματοποιηθεί όχι περισσότερο από ένα έτος μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εξέτασης προκριματικών.

Η πρόταση υπεράσπισης περιλαμβάνει μια Γενική Εξέταση στην οποία θα αξιολογηθεί η επαρκής κατανόηση του μαθητή σχετικά με την επιστήμη που σχετίζεται με το πεδίο σπουδών του. Μετά την επιτυχή υπεράσπιση της Πρότασης Διατριβής και ικανοποιητικής απόδοσης στη Γενική Εξέταση, τα ακόλουθα δύο έντυπα πρέπει να υπογραφούν από όλα τα μέλη της Επιτροπής Διατριβής και να υποβληθούν στο Γραφείο Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του Κολλεγίου Τεχνών και Επιστημών:

  1. Σελίδα τίτλου πρότασης
  2. «Έκθεση για τη Γενική Διδακτορική Εξέταση»

Συνοπτικά, η επιτυχή ολοκλήρωση των μαθημάτων, οι γραπτές και προφορικές εξετάσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις και η υπεράσπιση μιας πρότασης διατριβής / γενικής εξέτασης είναι προϋποθέσεις για την είσοδο στην υποψηφιότητα. Σύμφωνα με τους πανεπιστημιακούς κανονισμούς, η είσοδος στην υποψηφιότητα απαιτεί 72 μονάδες πέρα από το πτυχίο ή 48 μονάδες πέρα από το μεταπτυχιακό. Τουλάχιστον 24 από τις μονάδες πρέπει να είναι σε εξέλιξη.

Γενικό χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του διδακτορικού

Έτος 1 - Μαθήματα, βρείτε ερευνητικό εργαστήριο (ιδανικά στις αρχές του καλοκαιριού)

Έτος 2 - Μαθήματα, εξετάστε τις κατάλληλες εξετάσεις, συνεχίστε την έρευνα

Έτος 3 - Μαθήματα εάν είναι απαραίτητο, πλήρης υπεράσπιση προτάσεων, συνέχιση της έρευνας

Έτος 4 - Έρευνα για διδακτορικό

Έτος 5 - Έρευνα για διδακτορικό και πλήρη άμυνα διατριβής

Το Τμήμα Βιολογικών Επιστημών δεσμεύεται για πέντε χρόνια υποστήριξης για όλους τους μεταπτυχιακούς φοιτητές σε καλή κατάσταση και με αποδεδειγμένη έγκαιρη ολοκλήρωση των απαιτήσεων του προγράμματος τους. Αυτό περιλαμβάνει την ικανοποιητική απόδοση που απαιτείται μαθήματα, την αποδοχή υποψηφιότητας, την επιτυχή εξέταση των προσόντων, την υπεράσπιση μιας πρότασης διδακτορικής διατριβής και τακτικές συναντήσεις προόδου. Ο προσδιορισμός της ικανοποιητικής προόδου επιτυγχάνεται μέσω των συναντήσεων των μαθητών με την Επιτροπή Μεταπτυχιακών και περιλαμβάνει βαθμούς, πρόοδο στην εποπτευόμενη έρευνα και συμβολή του ερευνητικού συμβούλου.

Η χρηματοδότηση μετά από πέντε χρόνια δεν είναι εγγυημένη, αλλά αντ 'αυτού εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα χρημάτων είτε από τον μέντορα του μαθητή είτε από το Τμήμα Βιολογικών Επιστημών. Οι μαθητές και οι μέντορές τους μπορούν να ζητήσουν υποστήριξη πέραν του πέμπτου έτους του μαθητή γραπτώς στην Επιτροπή Μεταπτυχιακών. Στις αρχές του πέμπτου έτους, οι φοιτητές θα λάβουν μια επιστολή από την επιτροπή αποφοίτων με οδηγίες για να ζητήσουν υποστήριξη από το Τμήμα πέρα από το εαρινό εξάμηνο του πέμπτου έτους τους στο πρόγραμμα. Οι μαθητές που ζητούν υποστήριξη θα πρέπει να αναμένουν ανατροφοδότηση από την επιτροπή διατριβής στην επιτροπή αποφοίτων και ένα χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του πτυχίου τους.

Απαιτήσεις βαθμού

Ένας φοιτητής που εισέρχεται με μεταπτυχιακό πτυχίο πρέπει να συμπληρώσει συνολικά 48 μονάδες (τουλάχιστον πιστώσεις 24 μαθημάτων εκ των οποίων 12 πρέπει να είναι στο επίπεδο 400, συν ερευνητικές μονάδες). Ένας φοιτητής που εισέρχεται με πτυχίο πρέπει να ολοκληρώσει συνολικά 72 μονάδες (τουλάχιστον 24 μονάδες από τις οποίες οι 12 πρέπει να είναι στο επίπεδο 400, καθώς και οι πιστωτικές μονάδες). Ένας φοιτητής πρέπει επίσης να ολοκληρώσει μια ειδική εξέταση, να προετοιμάσει και να υπερασπιστεί μια ερευνητική πρόταση, να ολοκληρώσει την έρευνα που περιγράφεται στην πρόταση και να παρουσιάσει την ολοκληρωμένη έρευνα στο τμήμα.

Το μεταπτυχιακό στη μοριακή βιολογία περιλαμβάνει 30 ώρες πίστωσης απόφοιτων. Πρέπει να υπάρχουν λιγότερες από 18 μονάδες στις περισσότερες από τις οποίες 15 μονάδες πρέπει να βρίσκονται στο επίπεδο 400. Ένας μαθητής πρέπει να εγγραφεί για έξι ώρες έρευνας και να ολοκληρώσει επιτυχώς ένα ερευνητικό έργο.

Οικονομική υποστήριξη

Παρέχουμε οικονομική υποστήριξη μέσω διδακτικών βοηθών, ερευνητικών βοηθών και υποτροφιών.

Τελευταία ενημέρωση Ιούν. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

As Lehigh’s largest and most diverse college, we are home to the social sciences, arts, humanities, and natural sciences. With 1,894 undergraduate students, 342 graduate students, 270 full-time facult ... περαιτέρω

As Lehigh’s largest and most diverse college, we are home to the social sciences, arts, humanities, and natural sciences. With 1,894 undergraduate students, 342 graduate students, 270 full-time faculty and 90 professional staff, we are comparable in size and offer the intimacy of a liberal arts college, yet benefit from the resources of a research university. Our faculty are accomplished scholars, artists, and writers, recognized nationally and internationally as leaders in their fields, who share a commitment to the integration of teaching and scholarship into innovative, dynamic curricula set in an intellectually stimulating environment. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη