Διδακτορικό στις Γνωσιακές, Υπολογιστικές και Κοινωνικές Νευροεπιστήμες

IMT School for Advanced Studies Lucca

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διδακτορικό στις Γνωσιακές, Υπολογιστικές και Κοινωνικές Νευροεπιστήμες

IMT School for Advanced Studies Lucca

Lucca

2018/19 Προγράμματα Διδακτορικού Προγράμματος στη IMT School for Advanced Studies Lucca

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων - 3 Αυγούστου 2018, 12 μμ CEST

Οι υποψηφιότητες γίνονται δεκτές για τα προγράμματα διδακτορικών σπουδών 2018/19 στη IMT School for Advanced Studies Lucca (www.imtlucca.it), μία από τις έξι σχολές αριστείας στην Ιταλία και ένα από τα υψηλότερα βαθμολογημένα μεταπτυχιακά σχολεία στην Ευρώπη σύμφωνα με πιο πρόσφατη έρευνα U-Multirank. Οι υποψήφιοι από όλα τα μαθήματα καλούνται να υποβάλουν αίτηση για μία από τις 36 πλήρως χρηματοδοτούμενες υποτροφίες σε δύο διδακτορικά προγράμματα που ενσωματώνουν τις επιστημονικές ικανότητες της οικονομίας, της μηχανικής, της επιστήμης των υπολογιστών, της νευροεπιστήμης και της συμπεριφοριστικής ψυχολογίας, της φυσικής, των εφαρμοσμένων μαθηματικών, των στατιστικών, της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ένα από τα τέσσερα συγκεκριμένα πεδία είναι οι Γνωσιακές, Υπολογιστικές και Κοινωνικές Νευροεπιστήμες, οι οποίες υπάγονται στο Πρόγραμμα Διδακτορικών Διατριβών "Γνωστικά και Πολιτιστικά Συστήματα". Αυτό το διεπιστημονικό διδακτορικό πρόγραμμα βασισμένο στην έρευνα επικεντρώνεται στις γνωστικές, υπολογιστικές και κοινωνικές νευροεπιστήμες. Οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν πολλαπλά μαθήματα, συμπεριλαμβανομένων των θεμελιωδών στοιχείων της γνωσιακής ψυχολογίας, της συμπεριφοριστικής και της κοινωνικής νευρολογίας, της εγκληματολογικής ψυχοπαθολογίας, της νευροψυχολογίας, της ψυχοφυσιολογίας, της νευρικής βάσης της αντίληψης, της νευρικής βάσης της συνείδησης, της φιλοσοφίας της επιστήμης, της κριτικής σκέψης, της δομικής και λειτουργικής νευροαπεικόνισης μεθόδους για την ανάλυση δεδομένων. Ειδικότερα, το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύει ερευνητές που θα συμβάλλουν στη γνώση σε τομείς όπως η αίσθηση και η αντίληψη. τον ύπνο και τη συνείδηση. σύστημα κινητήρα και δράση · νευροπλαστικότητα και μάθηση. εκπροσώπηση γλωσσών και ιδεών συναισθήματα και κίνητρα. κοινωνική ψυχολογία; διαδικασίες λήψης αποφάσεων · neuroethics; τη φιλοσοφία και τη νευροεπιστήμη στην ηθική λογική. εγκληματολογική ψυχολογία και ψυχοπαθολογία. Κατά τη διάρκεια των διδακτορικών σπουδών τους, οι μαθητές ενθαρρύνονται να διεξάγουν την έρευνά τους με τις ερευνητικές μονάδες του σχολείου.

Τα μαθήματα οδηγούνται από παγκοσμίου φήμης ερευνητές και παρέχουν στους φοιτητές όλες τις θεωρητικές δεξιότητες και τα προηγμένα εργαλεία που απαιτούνται για την αυστηρή αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων ανάλυσης, σχεδιασμού και διαχείρισης στο ευρύ πλαίσιο ανάλυσης συστημάτων σε οικονομικούς, κοινωνικούς, επιστημονικούς, τεχνολογικούς και πολιτιστικούς τομείς . Η εξειδικευμένη σχολή και το προσωπικό δημιουργούν ένα δίκτυο που παρέχει βασική καθοδήγηση και υποστήριξη σε όλο το πρόγραμμα PhD. Σε στενή συνεργασία με τη σχολή, τόσο στην τάξη όσο και στην ανάπτυξη της έρευνας, οι μαθητές φτάνουν στα υψηλότερα επίπεδα ακαδημαϊκών επιτευγμάτων. Οι μεταπτυχιακοί διδάκτορες του σχολείου IMT θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις δεξιότητες που απέκτησαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους για να αναγνωρίσουν και να επιλύσουν πολύπλοκα προβλήματα, να επιλέξουν την καταλληλότερη μέθοδο ή μέσο για να προσεγγίσουν αυτά τα προβλήματα, ακόμη και σε κλάδους εκτός του πρωταρχικού ερευνητικού πεδίου.

Όλοι οι φοιτητές βρίσκονται στο πρόσφατα ανακαινισμένο συγκρότημα San Francesco, ένα ολοκληρωμένο Campus στο ιστορικό κέντρο της όμορφης πόλης της Τοσκάνης της Lucca. Το Campus περιλαμβάνει ανανεωμένες εγκαταστάσεις κατοικίας, κυλικείο, σαλόνια μελέτης και καθιστικού, υπερσύγχρονη βιβλιοθήκη και υπαίθριους χώρους αναψυχής, που δημιουργούν ένα μοναδικό πολιτιστικό, επαγγελματικό και κοινωνικό περιβάλλον για το διδακτορικό μας πρόγραμμα. Οι επιλέξιμοι σπουδαστές, πέραν του ελεύθερου χώρου και του σκάφους, θα λάβουν επίσης υποτροφία έρευνας η οποία ανέρχεται σε περίπου € 15.300 / έτος. Επιπρόσθετη χρηματοδότηση για περαιτέρω ερευνητικά στάδια, συμπεριλαμβανομένων των υποτροφιών για την κάλυψη ενδεχόμενου τέταρτου έτους για την ολοκλήρωση της διδακτορικής διατριβής, μπορεί να ανατεθεί σε ανταγωνιστική βάση.

Τα προγράμματα διδακτορικών σπουδών στη σχολή IMT προσελκύουν φοιτητές από όλο τον κόσμο, παρέχοντας ένα πραγματικά διεθνές περιβάλλον. Αγγλικά είναι η επίσημη γλώσσα της Σχολής. Επιπλέον, όλοι οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν περιόδους στο εξωτερικό σε ερευνητικά ιδρύματα, εργαστήρια ή πανεπιστήμια, τόσο στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus όσο και μέσω ad hoc συμφωνιών κινητικότητας.

Οι περισσότεροι απόφοιτοι του διδακτορικού διδακτορικού ΙΜΤ έχουν επιτύχει εξέχουσες θέσεις σε ακαδημαϊκούς, κυβερνητικούς οργανισμούς, δημόσιες και ιδιωτικές εταιρείες ή επαγγέλματα ανά τον κόσμο.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση June 3, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
Διάρκεια
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
- Δεν υπάρχουν δίδακτρα (οι φοιτητές πέρα ​​από την απαλλαγή από τα δίδακτρα λαμβάνουν επίσης υποτροφία - 15.300 € / έτος - και δωρεάν δωμάτιο και συμβούλιο)
Locations
Ιταλία - Lucca, Tuscany
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Οκτ. 2019
Ιταλία - Lucca, Tuscany
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών