Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

2019/20 Προγράμματα Διδακτορικών Διατριβών στη IMT School for Advanced Studies Lucca

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων - 23 Απριλίου2019, 24:00 CEST

Οι υποψηφιότητες γίνονται τώρα δεκτές για τα προγράμματα PhD 2019/20 στο IMT School for Advanced Studies Lucca ( www.imtlucca.it), ένα από τα έξι σχολεία αριστείας στην Ιταλία και ένα από τα υψηλότερα βαθμολογημένα μεταπτυχιακά σχολεία στην Ευρώπη σύμφωνα με την η πιο πρόσφατη έρευνα U-Multirank. Οι υποψήφιοι από όλα τα μαθήματα καλούνται να υποβάλουν αίτηση για μία από τις 32 πλήρως χρηματοδοτούμενες υποτροφίες σε δύο διδακτορικά προγράμματα που ενσωματώνουν τις επιστημονικές δεξιότητες της οικονομίας, της μηχανικής, της πληροφορικής, της νευροεπιστήμης και της συμπεριφοριστικής ψυχολογίας, τα μαθηματικά, τις στατιστικές, την ιστορία και τις επιστήμες της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ένα από τα τέσσερα ειδικά πεδία είναι οι Γνωσιακές, Υπολογιστικές και Κοινωνικές Νευροεπιστήμες , οι οποίες υπάγονται στο Πρόγραμμα Διδακτορικών Διατριβών "Γνωστικά και Πολιτιστικά Συστήματα". Αυτή η διεπιστημονική βάση με έρευνες επικεντρώνεται στις γνωσιακές, υπολογιστικές και κοινωνικές νευροεπιστήμες και ενσωματώνει βασικές μεθόδους νευροεπιστήμης, συμπεριλαμβανομένης της μοριακής βιολογίας και της γενετικής, με την παραδοσιακή πειραματική ψυχολογία και τη γνωστική νευροεπιστήμη. Οι φοιτητές θα παρακολουθήσουν πολλαπλά μαθήματα, συμπεριλαμβανομένων των θεμελιωδών στοιχείων της γνωσιακής ψυχολογίας, της συμπεριφοράς και της κοινωνικής νευρολογίας, της νευροψυχολογίας, της ψυχοφυσιολογίας, της νευροητικής, της νευρικής βάσης της αντίληψης, της νευρικής βάσης της συνείδησης, της φιλοσοφίας της επιστήμης, της κριτικής σκέψης, της δομικής και λειτουργικής νευροαπεικόνισης, για ανάλυση δεδομένων.

Ειδικότερα, η διαδρομή CCSN έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύει ερευνητές οι οποίοι θα συμβάλλουν στη γνώση σε (πολυ) πειθαρχικούς τομείς όπως η πολυαισθητηριακή αντίληψη, η υπερμετατροπικότητα και η διατροπικότητα. τον ύπνο και τη συνείδηση. αναγνώριση ενέργειας και έλεγχος κινητήρα. νευροπλαστικότητα και μάθηση. οργάνωση σημασιολογικών εννοιών. neurolinguistics; κοινωνική και αντικοινωνική συμπεριφορά · διαδικασίες λήψης αποφάσεων σε οικονομικά και χρηματοοικονομικά περιβάλλοντα. αισθητική αντίληψη. Κατά τη διάρκεια των διδακτορικών σπουδών τους, οι μαθητές ενθαρρύνονται να διεξάγουν την έρευνά τους με τις ερευνητικές μονάδες του σχολείου . Για τη διεξαγωγή των πειραματικών δραστηριοτήτων τους, οι σπουδαστές μπορούν να βασίζονται σε εγκαταστάσεις τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Η Σχολή IMT διαθέτει εργαστήριο Cyberphysics εξοπλισμένο για έρευνα συμπεριφοράς, ψυχοφυσικής και EEG (ενισχυτές 64 και 256 καναλιών). Οι λειτουργικές και δομικές μελέτες μαγνητικής τομογραφίας μπορούν να διεξαχθούν σε οποιεσδήποτε από τις περιοχές σαρωτών εταίρων MRI στην Πίζα (1,5 και 7 Tesla) και Massa (3 Tesla). Η απόκτηση EEG και fMRI θα μπορούσε να συνδυαστεί.

Τα μαθήματα οδηγούνται από παγκοσμίου φήμης ερευνητές και παρέχουν στους φοιτητές όλες τις θεωρητικές δεξιότητες και τα προηγμένα εργαλεία που απαιτούνται για την αυστηρή αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων ανάλυσης, σχεδιασμού και διαχείρισης στο ευρύ πλαίσιο της ανάλυσης συστημάτων σε οικονομικούς, κοινωνικούς, επιστημονικούς, τεχνολογικούς και πολιτιστικούς τομείς . Η εξειδικευμένη σχολή και το προσωπικό δημιουργούν ένα δίκτυο που παρέχει βασική καθοδήγηση και υποστήριξη σε όλο το πρόγραμμα διδακτορικών σπουδών. Σε στενή συνεργασία με τη σχολή, τόσο στην τάξη όσο και στην ανάπτυξη της έρευνας, οι μαθητές φτάνουν στα υψηλότερα επίπεδα ακαδημαϊκού επιτεύγματος. Οι μεταπτυχιακοί διδάσκοντες του σχολείου IMT θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις δεξιότητες που απέκτησαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους για να αναγνωρίσουν και να επιλύσουν πολύπλοκα προβλήματα, να επιλέξουν την καταλληλότερη μέθοδο ή εργαλείο για να προσεγγίσουν αυτά τα προβλήματα, ακόμη και σε κλάδους εκτός του πρωταρχικού ερευνητικού πεδίου.

Όλοι οι φοιτητές βρίσκονται στο πρόσφατα ανακαινισμένο συγκρότημα San Francesco, ένα ολοκληρωμένο Campus στο ιστορικό κέντρο της όμορφης πόλης της Τοσκάνης της Lucca. Το Campus περιλαμβάνει ανανεωμένες εγκαταστάσεις κατοικίας, κυλικείο, σαλόνι μελέτης και καθιστικού, υπερσύγχρονη βιβλιοθήκη και υπαίθριους χώρους αναψυχής, οι οποίοι ενισχύουν ένα μοναδικό πολιτιστικό, επαγγελματικό και κοινωνικό περιβάλλον για το διδακτορικό μας πρόγραμμα.

Οι επιλέξιμοι σπουδαστές, πέραν του ελεύθερου χώρου και του διοικητικού συμβουλίου , θα λάβουν επίσης υποτροφία έρευνας ύψους περίπου € 15.300 / έτος . Οι υποτροφίες χρηματοδοτούνται πλήρως μέχρι τέσσερα χρόνια , με δυνατότητα αποφοίτησης μετά το τρίτο έτος.

Τα προγράμματα διδακτορικών σπουδών στη σχολή IMT προσελκύουν φοιτητές από όλο τον κόσμο, παρέχοντας ένα πραγματικά διεθνές περιβάλλον. Αγγλικά είναι η επίσημη γλώσσα της Σχολής. Επιπλέον, όλοι οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν περιόδους στο εξωτερικό σε ερευνητικά ιδρύματα, εργαστήρια ή πανεπιστήμια, τόσο στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus όσο και μέσω ad hoc συμφωνιών κινητικότητας.

Οι περισσότεροι απόφοιτοι διδακτορικών διδακτορικών σπουδών του IMT έχουν επιτύχει εξέχουσες θέσεις σε ακαδημαϊκούς, κυβερνητικούς οργανισμούς, δημόσιες και ιδιωτικές εταιρείες ή επαγγέλματα ανά τον κόσμο.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το σχολείο, τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τον τρόπο συμμετοχής, ανατρέξτε στη διεύθυνση https://www.imtlucca.it/en/programma-dottorato/overview

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων - 23 Απριλίου 2019, 12 μ.μ. CEST

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποIMT School for Advanced Studies Lucca »

Τελευταία ενημέρωση March 11, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
3 - 4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
- Δεν υπάρχουν δίδακτρα (οι φοιτητές πέρα ​​από την απαλλαγή από τα δίδακτρα λαμβάνουν επίσης υποτροφία - 15.300 € / έτος - και δωρεάν δωμάτιο και συμβούλιο)
Deadline
Απρ. 23, 2019
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Απρ. 23, 2019

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Απρ. 23, 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλη