Διδακτορικό Πρόγραμμα στις Δημόσιες Υποθέσεις

Η σχολή Truman προσφέρει μικρές τάξεις, στενές σχέσεις με συμβούλους διδασκόντων και ευκαιρίες συμμετοχής σε συνεχιζόμενες έρευνες. Οι φοιτητές αποκτούν πλούσια ακαδημαϊκή εμπειρία στην πορεία προς την επιτυχή και πλήρη επαγγελματική σταδιοδρομία στις δημόσιες υποθέσεις. Μέχρι τη στιγμή που οι φοιτητές μας αποφοιτούν, είναι πλήρεις εμπειρογνώμονες στο υποπεδίο τους με ευρείες προοπτικές.

Η σχολή Truman είναι βαθιά διεπιστημονική. Η ποικιλόμορφη ακαδημαϊκή κατάρτιση της σχολής μας δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να εξερευνήσουν πολλές θεωρητικές και μεθοδολογικές προοπτικές και πολλούς τρόπους σκέψης για την έρευνα των κοινωνικών επιστημών.

Οι διδακτορικοί σπουδαστές λαμβάνουν μαθήματα και διεξάγουν έρευνα με τη σχολή από διάφορους κλάδους στην σχολή Truman και σε όλο το Πανεπιστήμιο του Μιζούρι. Η στενή συνεργασία με την ακαδημαϊκή κοινότητα μέσω των ερευνητικών στελεχών και της διατριβής ενθαρρύνει τους μαθητές να εφαρμόζουν ποικίλες προοπτικές στα προβλήματα του πραγματικού κόσμου και να αναπτύσσουν νέους τρόπους αντιμετώπισης ζητημάτων στη δημόσια πολιτική και τη δημόσια διοίκηση.

Διδακτορικοί φοιτητές συνεργάζονται με τη σχολή Truman School, η οποία εκπροσωπεί ευρύτατη εμπειρία, συμπεριλαμβανομένης της διακυβέρνησης, του νόμου και της δημόσιας πολιτικής. παιδική πολιτική · εκπαιδευτική πολιτική · και της κοινωνικής πολιτικής.

Δίδακτρα

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για να υπολογίσετε το τέλος

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Τελευταία ενημέρωση March 13, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Duration
5 - 8 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αύγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη