Read the Official Description

Η Σχολή Τεχνών και Δημιουργικών Βιομηχανιών έχει σημαντική δέσμευση στην υποτροφία και την έρευνα. Αναγνωρίζουμε τη σπουδαιότητά της στη στήριξη της παροχής μαθημάτων, ιδιαίτερα σε μεταπτυχιακό επίπεδο, και στην ανάπτυξη της μεταφοράς επιχειρήσεων και γνώσεων με τους τομείς των μέσων ενημέρωσης, των τεχνών και της δημιουργίας.

Όλοι οι φοιτητές της έρευνας εγγράφονται στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα LSBU για βασικές δεξιότητες. Επιπλέον, μπορούν να αναλάβουν την κατάρτιση μεθόδων έρευνας από τα σχετικά μαθήματα ΜΑ και MSc, καθώς και να λάβουν μέρος σε ειδικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες, οι οποίες εξασφαλίζουν μια ολοκληρωμένη και ευημερούσα κουλτούρα έρευνας.

Η εφαρμοσμένη έρευνα ασχολείται με θέματα πραγματικού κόσμου και περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία μεθοδολογιών και προσεγγίσεων, συμπεριλαμβανομένης της πρακτικής έρευνας, των εμπειρικών εργασιών για το κοινό και τα κείμενα και της θεωρητικής ανάλυσης. Διαβάστε το blog της Τεχνικής και δημιουργικής βιομηχανίας για ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τις ερευνητικές δραστηριότητες.

Η Σχολή φιλοξενεί το Κέντρο Μελέτης Δικτυωμένης Εικόνας, το οποίο χρησιμοποιεί μια διεπιστημονική προσέγγιση για την ανάλυση της χρήσης της εικόνας στην δικτυακή κουλτούρα.


Περιοχές Ph.D. έρευνα

Προσφέρουμε Ph.D. την εποπτεία σε μια σειρά θεματικών πεδίων, τις μεθοδολογικές προσεγγίσεις και τις θεωρητικές προσεγγίσεις, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας με βάση την πρακτική. Χαιρετίζουμε προτάσεις σε όλους τους τομείς έρευνας που σχετίζονται με το σχολείο, αλλά ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για εφαρμογές που σχετίζονται με ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα:

  • το δράμα και την απόδοση
  • πολιτισμών δικτύου
  • ψηφιακή αφήγηση (συμπεριλαμβανομένης της ψηφιακής δημοσιογραφίας)
  • ηχητική κουλτούρα


Ερευνητικό περιβάλλον

Οι φοιτητές της έρευνας επωφελούνται από τη δέσμευση με υψηλά καταρτισμένο ακαδημαϊκό προσωπικό και αποτελούν ζωτικό μέρος της δυναμικής μας κουλτούρας έρευνας.


Αριστεία της έρευνας

Το 80% της έρευνάς μας απονεμήθηκε 3 * από τα 4 * για επιπτώσεις - «πολύ σημαντικές επιπτώσεις όσον αφορά την εμβέλεια και τη σημασία τους» από το πλαίσιο αριστείας για την έρευνα (REF) 2014.


Ευκαιρίες υποτροφιών

Το Κέντρο Μελέτης της Δικτυωμένης Εικόνας στο LSBU καλεί τις αιτήσεις για Συνεργατική Διδακτορική Εταιρική Σχέση με την Rhizome που χρηματοδοτείται από την AHRC και ξεκινάει τον Οκτώβριο του 2016 για περίοδο τριών ετών (με πλήρες ωράριο). Το θέμα είναι η Εκτέλεση και η Διατήρηση στο Αρχείο Online Born-Digital Art.


Βασικές πληροφορίες μαθήματος - ταξινομημένες κατά τρόπο λειτουργίας

Τρόπος


Απασχολησιμότητα

Όλοι οι φοιτητές της έρευνας πρέπει να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα ανάπτυξης βασικών δεξιοτήτων με στόχο την ανάπτυξη μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων πέραν εκείνων που απασχολούνται στην έρευνα. Η κατάρτιση σε ερευνητικές μεθόδους διατίθεται μέσω συχνών ερευνητικών σεμιναρίων.

Όταν είναι απαραίτητο, ο φοιτητής της έρευνας μπορεί να παρακολουθήσει, εν μέρει, τα σχετικά μαθήματα Masters που είναι διαθέσιμα στο πλαίσιο της Σχολής και ειδικότερα οι μονάδες για τη μεθοδολογία της έρευνας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι φοιτητές της έρευνας ενθαρρύνονται να παρακολουθήσουν άλλα μαθήματα διαθέσιμα στο Πανεπιστήμιο ή εξωτερικά με στόχο τη βελτίωση της γενικής εμπειρογνωμοσύνης τους στις επιλεγμένες περιοχές τους.

Επιπλέον, μπορεί να ενθαρρυνθούν να παρακολουθήσουν γλωσσικά μαθήματα που στοχεύουν στη βελτίωση των προφορικών και γραπτών δεξιοτήτων τους - και τα δύο απαραίτητα για τη μελλοντική σταδιοδρομία τους.


Συμμετοχή σε συνέδρια

Οι φοιτητές της έρευνας συχνά χρηματοδοτούνται για να παρακολουθήσουν εθνικά και διεθνή συνέδρια και να συναντήσουν κορυφαίους επιστήμονες στους τομείς τους και να παρουσιάσουν τα ερευνητικά ευρήματά τους. Η πρόοδος όλων των φοιτητών της έρευνας παρακολουθείται επίσημα από την Επιτροπή Πτυχιούχων του Πανεπιστημίου.


Μεταβιβάσιμες δεξιότητες

Ένας τίτλος έρευνας θα σας εξοπλίσει με πολλές μεταβιβάσιμες δεξιότητες. Η αυτοπειθαρχία, η απαίτηση για σαφή αναλυτική σκέψη και η δυνατότητα να κάνετε κριτική σε άλλους εργάζονται σε κάτι εποικοδομητικό από το δικό σας, αποτελούν μια μοναδική εκπαίδευση για σχεδόν κάθε καριέρα. Ο ενθουσιασμός και η ικανοποίηση για την εύρεση νέων γεγονότων, μια νέα ιδέα ή ένας νέος τρόπος να δούμε κάτι μπορεί να είναι ιδιαίτερα ανταμείβοντας.

Είμαστε το Πανεπιστήμιο της Χρονιάς για Μεταπτυχιακή Απασχόληση - The Times και Good Times Good Guide Guide 2018.

Στο LSBU, θέλουμε να σας δημιουργήσουμε μια επιτυχημένη καριέρα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας - και για δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή σας - θα έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία Απασχολησιμότητας, η οποία περιλαμβάνει:

  • Ένα online συμβούλιο όπου μπορείτε να δείτε ένα ευρύ φάσμα τοποθετήσεων: μερικής απασχόλησης, πλήρους απασχόλησης ή εθελοντικής εργασίας. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τους συμβούλους Job Shop, οι οποίοι είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν να κάνετε το επόμενο βήμα στην αναζήτησή σας.
  • Το Career Gym μας προσφέρει εργαστήρια ομάδας για βιογραφικά σημειώματα, τεχνικές συνεντεύξεων και εύρεση εργασιακής εμπειρίας, καθώς και τακτικές παρουσιάσεις από εργοδότες σε διάφορους τομείς.

Η ομάδα Student Enterprise μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και να αναπτύξετε πολύτιμες επιχειρηματικές δεξιότητες.

Εγκαταστάσεις


Edric Theatre

Ένας αποκλειστικός χώρος επιδόσεων και πρόβας με χωρητικότητα 90 θέσεων που μπορεί να ρυθμιστεί σε πολλές διαμορφώσεις. Το κεντρικό αμφιθέατρο, στούντιο 30 θέσεων και παρασκήνια, χρησιμοποιούνται από μαθητές θεάτρου, επιδόσεων και τεχνικού θεάτρου. Οι εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες για εμπορική μίσθωση.


Δημοτική Πινακοθήκη

Η γκαλερί είναι ένα σπίτι για την εικαστική τέχνη και ένα μοναδικό κομμάτι της κληρονομιάς του Πανεπιστημίου. Το Borough Road Gallery, που εγκαινιάστηκε το 2012, περιέχει πολύτιμα και αξιόλογα έργα βρετανικής τέχνης μετά το πόλεμο σε μια δημόσια συλλογή που παρήγαγε ο διάσημος καλλιτέχνης και δάσκαλος David Bomberg (1890-1957).


Προυποθέσεις εισόδου

Οι υποψήφιοι για πρόγραμμα έρευνας στο LSBU αναμένεται συνήθως να έχουν ένα καλό πτυχίο (2: 2 και άνω) και ένα σχετικό μεταπτυχιακό δίπλωμα, κατά προτίμηση ένα αξίωμα στο επίπεδο Master. Παρακαλείσθε επίσης να δώσετε δύο ακαδημαϊκές αναφορές ως μέρος της αίτησής σας. Θα σας ζητηθεί επίσης να αποδείξετε όλα τα προσόντα σας. Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, θα σας ζητηθεί να αποδείξετε την ικανότητά σας στα Αγγλικά, δείχνοντας βαθμολογία IELTS τουλάχιστον 7,0 σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Θα κληθείτε σε μια συνέντευξη με τον δυνητικό σας επόπτη, προσωπικά ή τηλεφωνικά, πριν γίνει μια προσφορά.

Όλες οι μονάδες υπόκεινται σε αλλαγές από το πανεπιστήμιο και μπορεί να διαφέρουν από τις ενότητες που προσφέρονται κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.

Program taught in:
Αγγλικά

See 20 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 11, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based, Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2019
Μαρτ. 2019
Duration
3 - 6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
4,260 GBP
Έτος 1 πλήρους απασχόλησης UK / EU τέλος: £ 4260? Έτος 1 πλήρους απασχόλησης Διεθνές τέλος: £ 13125. Έτος 1 μερικής απασχόλησης UK / EU τέλος: £ 2556? Έτος 1 μερικής απασχόλησης Διεθνές τέλος: £ 7875
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Μαρτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Απρ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Μάιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Νοεμ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης

Φεβρ. 2019

Μαρτ. 2019

Απρ. 2019

Μάιος 2019

Σεπτ. 2019

Οκτ. 2019

Νοεμ. 2019

Ιαν. 2020

Άλλο