Διδακτορικό της Διοίκησης Επιχειρήσεων - DBA

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ο γιατρός διοίκησης επιχειρήσεων (DBA) προσφέρει ανώτερα στελέχη ένα επαγγελματικό διδακτορικό δίπλωμα ή ένα Business and Management ισοδύναμο ενός πτυχίου γιατρού ή ιατρού πτυχίο. Είναι το υψηλότερο επίπεδο επαγγελματικής και ακαδημαϊκής γνώσης, σε συνδυασμό με την ικανότητα εφαρμογής αυτής της γνώσης στη δημιουργία και την αξιολόγηση καινοτόμων λύσεων σε σημαντικά προβλήματα. Η Ελβετική Σχολή Διοίκησης είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη σχολή επιχειρήσεων με την κύρια πανεπιστημιούπολη της στη Ρώμη της Ιταλίας.

119474_01.jpg

Γιατί να επιλέξετε να κάνετε ένα DBA;

Οι μελέτες DBA είναι ένα από τα πιο απαιτητικά και υψηλότερα ανταμείβοντας επίπεδα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η Ελβετική Σχολή Διοίκησης (SSM) έχει αναπτύξει εξαιρετικά προγράμματα γιατρών. Αυτά τα προγράμματα έχουν μοναδικά χαρακτηριστικά, τα οποία προσθέτουν σημαντικές αξίες στους πτυχιούχους πέραν του ανταμείβοντας γιατρού.

Οι υποψήφιοι γιατροί μας υποστηρίζονται σε ατομική βάση τόσο από τους καθηγητές SSM όσο και από τους καθηγητές που επισκέπτονται από μια μεγάλη ποικιλία διεθνών πανεπιστημίων.

Πώς λειτουργεί;

Θα συμμετάσχετε στο DBA με μια συγκεκριμένη επιχειρηματική πρόκληση που απαιτεί μια πρακτική λύση: π.χ. πώς να σχεδιάσετε μια γρήγορη, προσαρμόσιμη οργάνωση? πώς να χρησιμοποιήσετε την επιστήμη συμπεριφοράς για να βελτιώσετε τη στρατηγική λήψη αποφάσεων. πώς να αναπτύξει τη διαχείριση ταλέντων για την οικοδόμηση ενός στρατού επιχειρηματιών.

Το DBA είναι διαρθρωμένο για να σας υποστηρίζει στην ανάπτυξη της σκέψης σας, στην πλαισίωση της πρόκλησης και στην υλοποίηση, την αξιολόγηση και την επικοινωνία λύσεων που έχουν πραγματικό, πρακτικό αντίκτυπο.

Διάρκεια

Το DBA έχει διάρκεια 4 εξαμήνων (2 χρόνια) και απαιτεί την απόκτηση 120 μονάδων ECTS, που κατανέμονται ως εξής:

 • 30 πιστωτικές μονάδες ECTS με την εκπλήρωση 5 ενοτήτων μεθόδων έρευνας (6 μονάδες ECTS ανά ενότητα)
 • 90 μονάδες ECTS μέσω της διδακτορικής διατριβής

Ημερομηνία έναρξης

Η SSM προσφέρει μια ανοιχτή πολιτική εγγραφής, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να περιμένετε πρόσληψη για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα πρόγραμμα DBA, αλλά μπορείτε να ξεκινήσετε τη στιγμή που θα λάβετε την απόφαση.

Τρόπος Μελέτης

Το πρόγραμμα DBA βασίζεται σε ένα μοντέλο μελέτης προσανατολισμένο στην πρακτική και μερικής απασχόλησης. Η επιτόπια μελέτη, η διαδικτυακή μάθηση, η ανάμικτη μάθηση, η εξ αποστάσεως μάθηση συνδυάζονται με τη μελέτη που βασίζεται στην εργασία, η οποία υποστηρίζεται από μεθοδική καθοδήγηση ή εποπτεύεται από το διδακτικό προσωπικό.

Ενότητες

 • Ερευνητικές μέθοδοι
 • Ηγεσία 360 βαθμών
 • Ποσοτικές Μέθοδοι
 • Ποιοτικές Μέθοδοι
 • Βασικά εργαλεία
 • ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

119476_04.jpg

Προυποθέσεις εισόδου

Μεταπτυχιακό δίπλωμα (ή ισοδύναμο) ή μακροχρόνια επαγγελματική πείρα (δίαυλος εισόδου εργασίας) και απόδειξη συγκεκριμένων ικανοτήτων σε μεμονωμένη περίπτωση. αποδεικτικά στοιχεία αγγλικής ή / και γερμανικής γλώσσας.

Μαρτυρίες

"Είμαι εργαζόμενος και εγώ εντάχθη στην SSM ως ενήλικος φοιτητής γιατί ήθελα να ασχοληθώ με έναν φορέα διοίκησης επιχειρήσεων.» Η SSM παρέχει το είδος της κατάρτισης που χρειάζομαι Οι τάξεις γίνονται σε μικρές ομάδες σε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα όπου οι μαθητές και οι λέκτορες αλληλεπιδρούν με πρέπει να ευχαριστήσω τους διδάσκοντες για την προσοχή που μας απασχολεί ο καθένας μας στην τάξη, γεγονός που βοήθησε στην οικοδόμηση της αυτοπεποίθησής μου και προσβλέπω στη συνέχιση της επαγγελματικής μου ανάπτυξης στην SSM ».
Jazzi F. G
SSM DBA φοιτητής


"Το πρόγραμμα BA (Hons) της Ελβετικής Σχολής Διοίκησης είναι εξαιρετικό: οι εκπαιδευτές προσφέρουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις και μοιράζονται τις εμπειρίες τους που απαιτούνται για να εργαστούν επιτυχώς σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον Εάν μελετήσετε σκληρά στην τάξη ενώ βρίσκεστε στον ελεύθερο χρόνο σας συνεχίζετε να υποβάλετε αίτηση για ενδιαφέρουσες θέσεις εργασίας, δεν θα έχετε δυσκολίες στην εξεύρεση εργασίας, μου δόθηκαν δύο θέσεις κατά τη διάρκεια των σπουδών μου και αποφάσισα να δεχτώ μια νέα πρόκληση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Management, Ρώμη μέσω εξ αποστάσεως μάθησης. Θα πρότεινα το πρόγραμμα BA (Hons) στο SSM. "
Ricardo Gotthilf
Φοιτητής SSM BA


"Πήγα στην Ελβετική Σχολή Διοίκησης στη Ρώμη για το διπλό πρόγραμμα βραβείων BBA και είμαι σίγουρος ότι ήμουν χαρούμενος που το έκανα! Τα μεγέθη των τάξεων ήταν υπέροχα, οι δάσκαλοι ήταν χρήσιμοι και πήρα την εργασία μου πριν να αποφοιτήσω. καριέρα μου αρέσει και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη. "
Joan Chemiron
Σύμβουλος HRM στο Παγκόσμιο Πρόγραμμα Τροφίμων - Graduate SSM


"Ως φοιτητής που μελετά στην Αμερική για μεγάλο χρονικό διάστημα, παρατήρησα ότι υπάρχουν πολλοί μαθητές που μπορούν να κάνουν ό, τι κάνω ήδη. Η SSM μου δίνει αυτό το επιπλέον βήμα προς τα εμπρός στη ζωή μου και στην καριέρα μου που δεν μπορούσα να ζητήσω οπουδήποτε αλλού!"
Masaharu Kakumoto
SSM BA (Hons) φοιτητής

Υποβάλετε την αίτησή σας ή οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@ssm.swiss. Μπορείτε να λάβετε την αίτηση υποψηφιότητας μας και να βρείτε τις πλήρεις διαδικασίες υποβολής αιτήσεων στην ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση https://ssm.swiss/doctor-of-business-administration-dba/.

Αλλες πληροφορίες

 • Ημερομηνία έναρξης: Ανοίξτε την εγγραφή
 • Ημερομηνία λήξης: Μετά την ολοκλήρωση (περίπου 2 χρόνια)
 • Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Καμία
 • Πανεπιστημιούπολη: Ίδια με άλλα (Ρώμη, Ιταλία)
 • Γλώσσα: Αγγλικά
 • Τύπος μελέτης: Συνδυασμός
 • Διάρκεια: 2 χρόνια
 • Προσφέρονται πλήρους απασχόλησης και μερικής απασχόλησης
 • Δίδακτρα: 25000 €
Τελευταία ενημέρωση Ιαν. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse stud ... περαιτέρω

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse student body coming from all over the world, studying our accredited Bachelors, Masters and Doctor of Business Administration Degree Programs. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη