Διεθνές Πρόγραμμα Σπουδών DBA + Ph.D. Πρόγραμμα στη Διοίκηση

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το ISEG International Program of Doctor of Business Administration Studies (iDBA) είναι ένα εφαρμοσμένο ερευνητικό πρόγραμμα που στοχεύει στην προετοιμασία των μαθητών στους τομείς της στρατηγικής και της διαχείρισης των οργανισμών, παρέχοντας προηγμένες ερευνητικές δεξιότητες προκειμένου να βελτιώσει τη διοικητική έρευνα και πρακτική σε οργανισμούς.

Συνδυάζει την ερευνητική αριστεία με την επαγγελματική πρακτική.

Γιατί να επιλέξετε ISEG;

Το ISEG, Lisbon School of Economics & Management of the Universidade de Lisboa είναι το πιο διάσημο κολέγιο διοίκησης και οικονομίας στην Πορτογαλία. Το σχολείο προσφέρει επί του παρόντος 6 προπτυχιακά πτυχία. 21 πτυχία Master και 10 Ph.D. Προγράμματα.

Το Universidade de Lisboa είναι το μεγαλύτερο και κορυφαίο Πανεπιστήμιο στην Πορτογαλία. Το Shanghai Ranking 2019 είναι επίσημα γνωστό ως "Academic Ranking of World Universities (ARWU)", το οποίο παρουσιάζει ετησίως τα κορυφαία 500 πανεπιστήμια παγκοσμίως, τοποθετεί το Πανεπιστήμιο της Λισαβόνας στην 1η θέση σε εθνικό επίπεδο, 151η θέση παγκοσμίως.

workplace, team, business meeting

Στόχοι

Κατά το πρώτο έτος, οι μαθητές εγγράφονται στο πρόγραμμα iDBA, το οποίο θα τους δώσει επαρκή προετοιμασία για να αναλάβουν διδακτορικό. επίπεδο εργασίας.

Η επιτυχής ολοκλήρωση του iDBA θα:

 • Προετοιμάστε τους μαθητές εκ των προτέρων επιχειρηματική θεωρία.
 • Αναπτύξτε τη δημιουργικότητα των συμμετεχόντων, την αναλυτική σκέψη, την κριτική ανάλυση και τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων.
 • Ενεργοποιήστε την κριτική της σύγχρονης οργανωτικής πρακτικής χρησιμοποιώντας σχετική θεωρία.
 • Αύξηση της ικανότητας των μαθητών να εφαρμόζουν σχετικές θεωρητικές γνώσεις σε οργανισμούς.

Πρόσβαση σε διδακτορικό

Η επιτυχής ολοκλήρωση των μαθημάτων του προγράμματος iDBA επιτρέπει στους μαθητές να γίνουν δεκτοί στο 2ο έτος του διδακτορικού. στη Διοίκηση. Για να αποκτήσουν διδακτορικό, οι μαθητές πρέπει να έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τόσο τις σπουδές DBA όσο και το διδακτορικό. συστατικό. Για το διδακτορικό Θα πρέπει να συμμετάσχουν σε μαθήματα στην πανεπιστημιούπολη για 12 συνεχόμενες εργάσιμες ημέρες το πολύ και θα πρέπει να γράψουν και να υποβάλουν διδακτορικό. διατριβή και να υποβληθεί σε τελική προφορική εξέταση, το "viva voce", στα Αγγλικά στο ISEG (Πορτογαλία).

Η διαδικασία

Μετά την εγγραφή στο 2ο έτος του Ph.D. Πρόγραμμα θα διατεθεί ένας διεθνής επόπτης σε κάθε μαθητή σύμφωνα με ερευνητικά θέματα. Συνήθως χρειάζονται 3 χρόνια για την ολοκλήρωση του προγράμματος iDBA και τη σύνταξη του διδακτορικού. διατριβή, αλλά εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ρυθμό των μαθητών στο να κάνουν το ερευνητικό έργο.

man looking at marketing analytics

Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα αποτελείται από 7 μαθήματα των 30 ωρών το καθένα, δίνοντας συνολικά 210 ώρες για μια περίοδο 10-12 μηνών και διδάσκει από ένα έμπειρο σώμα καθηγητών και ερευνητών.

Μονάδα μέτρησης* Καθηγητής Ωρες
Οργανωτική συμπεριφορά Jorge Gomes 30
Οικονομικά επιχείρησης Pedro Rino Vieira 30
Θεωρία και έρευνα μάρκετινγκ Χοσέ Βερσίμομο 30
Πιθανότητες και στατιστικές Nuno Brites 30
Στρατηγική διαχείρηση Vitor Da Conceição Goncalves 30
Μεθοδολογία έρευνας Jorge Gomes 30
Οικονομικά και διαχείριση καινοτομίας Manuel Mira Godinho 30

* Το ISEG μπορεί να τροποποιήσει το πρόγραμμα σπουδών, τον τρόπο παράδοσης, τους καθηγητές και τους συντονιστές που έχουν ανατεθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση

Αποτελέσματα σταδιοδρομίας

Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές για μια επιτυχημένη καριέρα στη βιομηχανία, στον ακαδημαϊκό χώρο ή στον δημόσιο τομέα.

Προυποθέσεις εισόδου

Η είσοδος σε αυτό το πρόγραμμα είναι πολύ ανταγωνιστική. Οι υποψήφιοι φοιτητές θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει προπτυχιακή και μεταπτυχιακή εκπαίδευση σε σχετικό τομέα.

Κανονικά η μεταπτυχιακή εκπαίδευση θα πρέπει να έχει προετοιμάσει τους μαθητές επαρκώς για να συνεισφέρουν στο πρόγραμμα DBA. Ωστόσο, σε εξαιρετικές περιπτώσεις όπου ένας φοιτητής επιδεικνύει αριστεία μέσω των μαθημάτων και των δημοσιεύσεων, μπορεί να αρκεί ένα πτυχίο. Οι τυπικές προϋποθέσεις εισόδου θα ήταν:

 • Προπτυχιακό πτυχίο σε σχετικό τομέα. Μερικά παραδείγματα παρατίθενται παρακάτω:
  • BTech;
  • BA / BSc στην Πληροφορική / Μηχανική / Τεχνολογία Πληροφοριών;
  • BA / BSc σε Επιχειρήσεις και Οικονομικά με εξειδίκευση στα MIS ή IT
  • BBA (Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων) με πιστοποιήσεις ή / και εργασία μαθημάτων στο MIS.
 • Μεταπτυχιακό πτυχίο σε σχετικό τομέα. Μερικά παραδείγματα παρατίθενται παρακάτω:
 • MSc στην Πληροφορική / Μηχανική / Διαχείριση / Πληροφοριακά Συστήματα;
 • MSc σε παραδοσιακά μαθήματα επιστημών (π.χ. φυσική, χημεία, κ.λπ.) με πρόσθετα μαθήματα, διπλώματα, πιστοποιήσεις στην πληροφορική.
 • MCA (Μεταπτυχιακοί στην Εφαρμογή Υπολογιστών)
 • MBA.

Διαδικασία αίτησης

Όλοι οι υποψήφιοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνήσουν στο info@isegidbaphd.pt για να υποβάλουν τα απαιτούμενα έγγραφα και το τέλος αίτησης. Ορισμένες από τις απαιτήσεις είναι οι εξής:

 • Βιογραφικό σημείωμα στα Αγγλικά;
 • Απόδειξη σχετικής αγγλικής ικανότητας (π.χ. TOEFL, IELTS, επιτυγχάνοντας καθορισμένο διαδικτυακό μάθημα / τεστ ή υποβολή γραπτού υλικού που ακολουθείται από προσωπική συνέντευξη).
 • Επίσημη αγγλική μετάφραση και αξιολόγηση όλων των προηγούμενων πτυχίων.
 • Επίσημη αγγλική μετάφραση και αξιολόγηση όλων των προηγούμενων εκπαιδευτικών αντιγράφων σας.
 • Οποιοδήποτε πανεπιστημιακό πρόγραμμα ή μάθημα παρακολούθησε το οποίο έχει ή δεν έχει οδηγήσει σε πτυχίο θα πρέπει να αναφέρεται στην αίτηση.
 • Μια προκαταρκτική ερευνητική πρόταση ·
 • Μια δήλωση σκοπού.
 • Δύο ακαδημαϊκοί / επαγγελματίες σύμβουλοι.
 • Απόδειξη εργασιακής εμπειρίας.
 • 500 € Κόστος αίτησης, (σε περίπτωση που γίνετε δεκτοί στο πρόγραμμα, θα θεωρηθεί ως μέρος της διδασκαλίας σας και αν δεν γίνει δεκτή, θα επιστραφεί).

Απαιτήσεις Συμμετοχής

Οι συμμετέχοντες πρέπει να συμμετάσχουν και να περάσουν 7 ενότητες, δίνοντας συνολικά 210 ώρες παρακολούθησης εξαιρουμένου του χρόνου για ανάγνωση και εργασίες. Οι διαλέξεις που διδάσκονται στις εγκαταστάσεις του ISEG θα διαρκέσουν έως και 12 συνεχόμενες εργάσιμες ημέρες το πολύ.

Αμοιβές

Οι συνολικές χρεώσεις για τα DBA και Ph.D. συνολικά είναι 30.000 ευρώ. Τα τέλη καταβάλλονται ως εξής:

 • Εντός 14 ημερών από την είσοδο για εξασφάλιση θέσης στο πρόγραμμα: 5,5500 €
 • Μέχρι 10 ημέρες πριν από την 1η ενότητα: 12.000 €
 • Μέχρι 10 ημέρες πριν από την 4η ενότητα: 5,5500 €
 • Κατά την εγγραφή στο 2ο έτος του Ph.D. Πρόγραμμα: 3.500 €
 • Κατά την εγγραφή στο 3ο έτος του Ph.D. Πρόγραμμα: 3.500 €
Τελευταία ενημέρωση May 2020

Σχετικά με τη Σχολή

ISEG, Lisbon School of Economics & Management of the Universidade de Lisboa (University of Lisbon) is the most prestigious college of management and economics in Portugal. ISEG is accredited by t ... περαιτέρω

ISEG, Lisbon School of Economics & Management of the Universidade de Lisboa (University of Lisbon) is the most prestigious college of management and economics in Portugal. ISEG is accredited by the Association of Advanced Collegiate Schools of Business (AACSB), a distinction held by only 5% of business schools in the world, and its programs are recognized by many reputed international entities. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη