Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ερευνητικά Βαθμοί στην Ιστορία

Τρόπος Συμμετοχής: Πλήρης ή Μερική Απασχόληση

Το Τμήμα Ιστορίας του SOAS είναι ένα από τα σημαντικότερα κέντρα παγκοσμίως, προσφέροντας επίβλεψη για πτυχία έρευνας στην ιστορία της Αφρικής και της Ασίας. Προσελκύει φοιτητές και ακαδημαϊκούς επισκέπτες από όλα τα μέρη του κόσμου. Οι κορυφαίες βαθμολογίες που δόθηκαν στο Τμήμα στις επίσημες εθνικές ερευνητικές εκτιμήσεις του 1996, 2001 και 2008 έλαβαν υπόψη την αριστεία της ερευνητικής του κατάρτισης καθώς και το ρεκόρ δημοσιεύσεων του προσωπικού. Το Τμήμα παρέχει ευκαιρίες για καλοφτιαγμένους υποψήφιους για συμμετοχή σε μεγάλες ομάδες φοιτητών και προσωπικού που εργάζονται σε ή γύρω από τους ειδικούς τομείς της ιστορίας τους. Ο μοναδικός συνδυασμός ατομικής εποπτείας, διδασκαλίας μαθημάτων και σεμιναρίων εξασφαλίζει ότι η μεγάλη πλειοψηφία των φοιτητών ολοκληρώνουν τα πτυχία τους μέσα σε τέσσερα χρόνια.

SOAS φοιτητές του SOAS έχουν ελεύθερη και ελεύθερη πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα σεμιναρίων, συνεδρίων και εργαστηρίων που πραγματοποιούνται στο SOAS ή με εύκολη πρόσβαση. Το σημαντικότερο είναι να παρακολουθήσουν ένα εβδομαδιαίο σεμινάριο ιστορικής ιστορίας - για την Αφρική, τη Νότια Ασία, την Εγγύς και Μέση Ανατολή, την Ανατολική Ασία ή τη Νοτιοανατολική Ασία - και συχνά ειδικά εργαστήρια για θέματα σχετικά με την έρευνά τους. Συνδέονται στενοί σύνδεσμοι με το κοντινό Ινστιτούτο Ιστορικής Έρευνας και το Ινστιτούτο Μελετών Κοινοπολιτείας που διοργανώνουν τα δικά τους ερευνητικά σεμινάρια. Αυτά δίνουν στους σπουδαστές της έρευνας πολλές ευκαιρίες να συναντήσουν μελετητές που επισκέπτονται το SOAS , και εκείνους που εδρεύουν αλλού στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου ή στη Βρετανία. Η συμμετοχή σε μαθήματα που αποτελούν μέρος των μαθημάτων που διδάσκονται στο SOAS ή αλλού μπορεί επίσης να είναι δυνατή κατόπιν συμφωνίας.

Οι βιβλιοθήκες στο Λονδίνο είναι εξαιρετικές για πολλά από τα θέματα που μελετήθηκαν στο Τμήμα. SOAS σπουδαστές της Ιστορίας του SOAS έχουν ελεύθερη πρόσβαση στην κοντινή Βρετανική Βιβλιοθήκη (συμπεριλαμβανομένου του Γραφείου της Ινδίας και των Ανατολικών Συλλογών), στη βιβλιοθήκη εφημερίδων της Βρετανικής Βιβλιοθήκης στο Colindale, στα Εθνικά Αρχεία και σε μια ευρεία σειρά άλλων συλλογών, συμπεριλαμβανομένων των βιβλιοθηκών των περισσότερων άλλων Λονδίνο κολέγια και πανεπιστήμια.

Διαδικασίες εγγραφής για φοιτητές πρώτου έτους

Κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγραφής, ο προϊστάμενος και ο εκπαιδευτικός της έρευνας θα είναι διαθέσιμοι σε διαφημιζόμενες ώρες για να σας συναντήσουν στα γραφεία τους. Θα πρέπει να συζητήσετε με τον προϊστάμενό σας οποιαδήποτε μαθήματα που θέλετε να ελέγξετε ή ότι πρέπει να λάβετε και να περάσετε (π.χ. τα μαθήματα που αναφέρονται στην επιστολή αποδοχής από το σχολείο ή / και τα μαθήματα γλώσσας).

Παρουσία στο Λονδίνο

Οι σπουδαστές αναμένεται να βασίζονται στο SOAS καθ 'όλη τη διάρκεια της μελέτης τους, εκτός από τις περιόδους επιτόπιας εργασίας.

Ημερολόγιο και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Κάθε φοιτητής έχει ένα προσωπικό ηλεκτρονικό ημερολόγιο στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω του BLE https://www.ble.ac.uk/. Το ημερολόγιο πρέπει να ολοκληρώνεται κάθε φορά που συναντάμε τον επιβλέποντα σε όλο το πρόγραμμα σπουδών και πρέπει να καταγράφονται όλοι οι στόχοι και οι προθεσμίες που συμφωνήθηκαν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου. Ένα ημερολόγιο είναι ένα ηλεκτρονικό εργαλείο σχεδιασμένο για να σας υποστηρίζει στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική σας ανάπτυξη και να σας βοηθήσει να οικοδομήσετε ένα ευρύ και ισορροπημένο προφίλ δεξιοτήτων. Δίνει επίσης τη δυνατότητα στους επιβλέποντες να ακολουθήσουν την πρόοδό σας και να σας συμβουλεύσουν ανάλογα. Το ακαδημαϊκό προσωπικό και το προσωπικό της σχολής, καθώς και άλλοι φοιτητές, θα χρησιμοποιήσουν το e-mail του SOAS για να επικοινωνήσουν μαζί σας με σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το πτυχίο καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών σας. Εάν χρησιμοποιείτε άλλο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, βεβαιωθείτε ότι όλα τα μηνύματα από το λογαριασμό σας SOAS προωθούνται.

Τέσσερα χρόνια

Το Σχολείο απαιτεί από όλους τους φοιτητές να ολοκληρώσουν το διδακτορικό τους δίπλα σε τέσσερα χρόνια Είναι σημαντικό οι σπουδαστές να ενημερώσουν το ταχύτερο δυνατό τον επιβλέποντα, τον εισηγητή της έρευνας και το μητρώο, εάν η μελέτη τους πρέπει να διακοπεί για σημαντικό χρονικό διάστημα εξαιτίας εξαιρετικών προσωπικών περιστάσεων. Αυτά τα προβλήματα μπορεί να είναι οικονομικά, προσωπικά ή σε σχέση με το ρόλο σας ως γονέα ή / και φροντιστή. Παρακαλείσθε να παράσχετε τεκμηρίωση με τη μορφή ιατρικών πιστοποιητικών, επιστολών εξήγησης κ.λπ., όπου χρειάζεται. Να γνωρίζετε επίσης ότι οι τυχόν επεκτάσεις στην εργασία σας πέρα ​​από τη συνήθη περίοδο των 12 μηνών θα έχουν ως αποτέλεσμα τη συντόμευση της περιόδου γραφής, καθώς ο κανόνας των τεσσάρων ετών θα παραμείνει σε ισχύ.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Όλοι οι φοιτητές του πρώτου έτους υποχρεούνται να παρακολουθήσουν το εβδομαδιαίο σεμινάριο μεθοδολογίας, το κύριο φόρουμ για τη συζήτηση της τρέχουσας ιστορικής έρευνας, την παρουσίαση της δικής σας έρευνας και τη συμμετοχή σας στην έρευνα των συνομηλίκων σας. Οι φοιτητές του πρώτου έτους υποχρεούνται επίσης να παρακολουθήσουν τουλάχιστον ένα περιφερειακό ερευνητικό σεμινάριο (Σεμινάριο αφρικανικής ιστορίας, Κοντά

Άλλες εκπαιδευτικές ανάγκες, για παράδειγμα σε γλώσσες, απαιτούνται για μερικούς φοιτητές του πρώτου έτους όπως αναφέρονται στην επιστολή αποδοχής του ερευνητικού προγράμματος. Οι μαθητές ενθαρρύνονται επίσης να ελέγχουν μαθήματα στο Τμήμα Ιστορίας ή σε άλλα τμήματα και σχολές της Σχολής, όπως συμφωνείται με τον επιβλέποντα. Οι φοιτητές πρέπει να ζητήσουν από τον αντίστοιχο διευθυντή του μαθήματος άδεια πριν μπορέσουν να ελέγξουν ένα μάθημα. Ο έλεγχος είναι δυνατός για διαλέξεις, αλλά όχι για μαθήματα διδασκαλίας, έτσι ώστε οι τάξεις των γλωσσών να αποκλείονται κανονικά. Οι ρυθμίσεις για πρόσθετα μαθήματα με άλλα κολέγια του Πανεπιστημίου του Λονδίνου (όπως το UCL για τις ευρωπαϊκές γλώσσες) θα γίνονται όπου είναι δυνατόν, αλλά δεν μπορούν να διασφαλιστούν. Οι χρόνοι των απαιτούμενων διαλέξεων δεν είναι να έρχονται σε σύγκρουση με τις δεσμεύσεις σεμιναρίου σας στο τμήμα. Αν τα χρονικά διαστήματα για άλλες διαλέξεις που θέλετε να πραγματοποιήσετε εκτός του τμήματος συμπίπτουν με εκείνες του περιφερειακού ερευνητικού σεμιναρίου ή του σεμιναρίου μεθοδολογίας, τότε αυτά τα υποχρεωτικά μαθήματα πρέπει να έχουν προτεραιότητα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε19 περισσότερα μαθήματα αποSOAS University of London »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
4,271 GBP
Πλήρη τέλη UK / EU: £ 4.271; Πλήρες ωραίο κόστος: £ 16.950 ανά ακαδημαϊκό έτος
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Σεπτ. 1, 2022
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αύγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Σεπτ. 1, 2022
Άλλη