Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ερευνητικοί βαθμοί στις θρησκείες και τις φιλοσοφίες

Τρόπος Συμμετοχής: Πλήρης ή Μερική Απασχόληση

Το Τμήμα Θρησκευμάτων και Φιλοσοφικών της SOAS προσφέρει ένα ζωντανό, διεγερτικό και διεπιστημονικό περιβάλλον έρευνας. Παρέχουμε επιμέρους ερευνητική εποπτεία σε μια ευρεία ποικιλία θρησκευτικών παραδόσεων και σε συγκριτικά και διεπιστημονικά θέματα. Οι επόπτες είναι ειδικοί στους τομείς τους και εξοικειώνονται πλήρως με τις θρησκείες, τους πολιτισμούς, τις γλώσσες και τις γεωγραφικές περιοχές στις οποίες ειδικεύονται.

Εκτός από την επιμέρους εποπτεία, το Τμήμα προσφέρει εκπαίδευση σε διάφορα επίπεδα: ένα υποχρεωτικό εργαστήριο γραφής που προετοιμάζει φοιτητές έτους 1 MPhil για την αναβάθμισή τους σε Διδακτορικό επίπεδο. ένα εβδομαδιαίο σεμινάριο για διδακτορικούς φοιτητές το 2ο και 3ο έτος για να συζητήσουν τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και να λάβουν ανατροφοδότηση πριν υποβάλουν τη διατριβή τους. ένα ερευνητικό σεμινάριο του τμήματος στο οποίο τόσο το προσωπικό όσο και οι σπουδαστές παρουσιάζουν έγγραφα για τα ερευνητικά τους έργα και τα συζητούν σε ένα διεπιστημονικό περιβάλλον. Οι σπουδαστές έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια, διαλέξεις και συνέδρια που προσφέρονται από τα διάφορα εξειδικευμένα Κέντρα σχετικά με τους ιδιαίτερους τομείς τους. Τα κέντρα αυτά διοργανώνουν τακτικές βραδινές σειρές μαθημάτων, εργαστήρια και συνέδρια που φιλοξενούν επισκέπτες από άλλα πανεπιστήμια της Βρετανίας, της Ευρώπης και παγκοσμίως.

Καθώς σκεφτόσαστε να ξεκινήσετε το διδακτορικό σας δίπλα σας, σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε με δυνητικό επόπτη στην περιοχή ενδιαφέροντος, ιδανικά με το πρώτο σχέδιο της πρότασής σας. Αυτό το μέλος του προσωπικού θα σας συμβουλέψει για το έργο σας και για τυχόν ερωτήσεις που θα έχετε πριν κάνετε την αίτησή σας.

Δομή

Έχει διδακτορικό δίπλωμα SOAS πρέπει να ολοκληρωθεί εντός τεσσάρων ετών κατ 'ανώτατο όριο. Το σχέδιο της διατριβής πρέπει να είναι έτοιμο στο τέλος του έτους 3. κατά τη διάρκεια του έτους 4 ο σπουδαστής βρίσκεται σε κατάσταση συνέχισης, που επίσης αναφέρεται ως «επέκταση της εγγραφής». η ολοκληρωμένη διατριβή πρέπει να υποβληθεί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου του έτους 4 της εγγραφής.

Όλοι οι πρώτοι φοιτητές της έρευνας είναι εγγεγραμμένοι για την κατάσταση MPhil. Το αποτέλεσμα ενός mini-viva στο τέλος του τρίτου μαθήματος που διεξάγεται από τα τρία μέλη της εποπτικής επιτροπής του φοιτητή καθορίζει εάν θα αναβαθμιστεί σε καθεστώς υποψήφιας διδάκτορας, β) θα συνεχίσει να είναι υποψήφιος MPhil, γ) θα πρέπει να να αναθεωρήσει την πρότασή του ή (δ) να καταργήσει την εγγραφή.

Κατά το πρώτο έτος, οι σπουδαστές αναπτύσσουν τα συγκεκριμένα ερευνητικά τους σχέδια και σχέδια σε συνεννόηση με τα τρία μέλη της εποπτικής επιτροπής τους. Οι επιμέρους εποπτικές αρχές, το υποχρεωτικό εργαστήριο γραπτής γραμματείας έρευνας και τα γενικά μαθήματα βασικής γραφής βοηθούν τους μαθητές να προετοιμάσουν τα υλικά υποβολής αναβάθμισης που πρέπει να υποβληθούν μέχρι την προθεσμία υποβολής τον Μάιο.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε19 περισσότερα μαθήματα αποSOAS University of London »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
4,271 GBP
Πλήρη τέλη UK / EU: £ 4.271; Πλήρες ωραίο κόστος: £ 16.950 ανά ακαδημαϊκό έτος
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Σεπτ. 1, 2022
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αύγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Σεπτ. 1, 2022
Άλλη