Εφαρμοσμένη Φυσική (PhD)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Ph.D. πρόγραμμα στο μεταπτυχιακό πεδίο της εφαρμοσμένης φυσικής (AP) παρέχει στους φοιτητές την εξειδίκευση σε μια ευρεία βάση γνώσεων στην εφαρμοσμένη φυσική, καθώς και σε προηγμένους ερευνητικούς στόχους που τους προετοιμάζουν για επιτυχημένες ερευνητικές καριέρες στον ακαδημαϊκό κόσμο, την κυβέρνηση ή τη βιομηχανία.

Στόχοι

Ως εθνικά και διεθνώς αναγνωρισμένη Ph.D. πρόγραμμα, η εφαρμοσμένη φυσική του NJIT Ph.D. πρόγραμμα προετοιμάζει Ph.D. υποψήφιοι με πρακτικές δεξιότητες και θεωρητικές γνώσεις για μια επιτυχημένη καριέρα σε ακαδημαϊκούς ή κυβερνητικούς οργανισμούς και ιδιωτική βιομηχανία. Οι φοιτητές θα προετοιμαστούν για να περάσουν τις γραπτές εξετάσεις προεπιλογής τους, καθώς και να αποκτήσουν το θεωρητικό και πειραματικό υπόβαθρο που απαιτείται για την έρευνά τους, την οποία θα παρουσιάσουν και θα υπερασπιστούν προφορικά ως μέρος του Ph.D. ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. Καθ 'όλη τη διάρκεια της μελέτης τους ως Ph.D. υποψήφιοι, οι μαθητές θα παρουσιάσουν τα εξής:

 • Ακαδημαϊκή Αριστεία: Οι σπουδαστές θα επιδείξουν συμπιεστικές γνώσεις στον τομέα των συγκεντρώσεών τους, θα διαμορφώσουν ανεξάρτητα ερευνητικά ζητήματα ανεξάρτητα και θα προτείνουν μεθόδους έρευνας για την έρευνα επί του παρόντος άλυτων προβλημάτων.
 • Πραγματική Ερευνητική Εμπειρία: Οι σπουδαστές θα αποκτήσουν εμπειρογνωμοσύνη και θα επιδείξουν ευρεία γνώση του πεδίου, των εργαλείων και των τεχνικών τους και θα το χρησιμοποιήσουν για να αναπτύξουν νέες γνώσεις χρησιμοποιώντας ηθικά πρότυπα συμπεριφοράς.
 • Επαγγελματική επικοινωνία και συνεργασία: Οι σπουδαστές θα αναπτύξουν ικανότητες επικοινωνίας υψηλού επιπέδου για να συνεργαστούν και να μιλήσουν αποτελεσματικά για επιστημονικά θέματα, θέματα και έρευνα σε εθνικές και διεθνείς συναντήσεις.

Μαθησιακά αποτελέσματα

Μετά την αποφοίτησή του όλοι οι διδάκτορες οι φοιτητές της Εφαρμοσμένης Φυσικής θα πρέπει να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στα ακόλουθα μαθησιακά αποτελέσματα:

 • Να διαμορφώνουν ανεξάρτητα ερευνητικά ερωτήματα ανεξάρτητα και να προτείνουν μεθόδους έρευνας, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού πειραμάτων για τη διερεύνηση των επί του παρόντος άλυτων προβλημάτων.
 • Να επιδεικνύει και να εφαρμόζει ολοκληρωμένες γνώσεις στον τομέα της συγκέντρωσης για να εντοπίζει, να βρίσκει, να αξιολογεί, να αρθρώνει και να χρησιμοποιεί επιστημονικές πληροφορίες σε υψηλό επίπεδο επάρκειας.
 • Εφαρμόστε ποσοτικές μεθόδους για να περιγράψετε και να αναλύσετε τα φαινόμενα.
 • Δημοσιεύστε τουλάχιστον ένα επιστημονικό άρθρο ως τον πρώτο συγγραφέα σε επιστημονικά περιοδικά στον τομέα της συγκέντρωσης.
 • Παρουσιάστε τουλάχιστον μία επαγγελματική συζήτηση στο Εθνικό ή Διεθνές Συνέδριο στον τομέα της συγκέντρωσης.
 • Επιδεικνύουν ευρεία γνώση του τομέα, τα εργαλεία και τις τεχνικές του για την ανάπτυξη νέων γνώσεων.
 • Προσδιορίστε, βρείτε, αξιολογήστε, διατυπώστε και χρησιμοποιήστε επιστημονικές πληροφορίες που σχετίζονται με τον τομέα τους.
 • Αλληλεπίδραση με άλλους επαγγελματίες και φοιτητές ερευνητές σε ένα εξειδικευμένο, συνεργατικό τρόπο για να συζητήσουν θέματα και να επιλύσουν επιστημονικά προβλήματα σε υψηλό επίπεδο επάρκειας.
 • Διεξάγει έρευνα και αναπτύσσει σχέσεις χρησιμοποιώντας δεοντολογικά, επαγγελματικά πρότυπα συμπεριφοράς.
 • Αναγνωρίστε και συζητήστε τις κοινωνικές και δεοντολογικές επιπτώσεις της διεξαγωγής της έρευνας και της τεχνολογικής εφαρμογής της στα ανθρώπινα προβλήματα.
 • Επίδειξη δεοντολογικής συμπεριφοράς στην εκτέλεση και αναφορά επιστημονικής έρευνας.
 • Αποτελεσματικά ερμηνεύουν γραπτώς, επιστημονικές πληροφορίες που συλλέγονται μέσω έρευνας εργαστηρίων και βιβλιοθηκών.
 • Μιλήστε αποτελεσματικά για επιστημονικά θέματα, ζητήματα και προβλήματα σε άτυπα και επίσημα πλαίσια σε επίπεδο που αναμένεται στις εθνικές και διεθνείς συναντήσεις.

Προκριματική Εξέταση και Έρευνα Εξετάσεων

Ο φοιτητής πρέπει να περάσει γραπτή εξέταση εξετάσεων και προφορική εξέταση. Η γραπτή εξέταση εξετάζεται κάθε χρόνο για να δοκιμαστεί η γενική ακαδημαϊκή προετοιμασία και η ικανότητα για την έρευνα στην εφαρμοσμένη φυσική. Εντός ενός έτους από την ολοκλήρωση της γραπτής εξετάσεως, ο φοιτητής υποχρεούται να περάσει την προφορική εξέταση για την επίτευξη διδακτορικών διατριβών. υποψηφιότητα, στην οποία ο υποψήφιος διδάκτορας υποψήφιος παρουσιάζει μια προκαταρκτική ερευνητική πρόταση προς έγκριση από την επιτροπή διατριβής. Ο φοιτητής θα δεχθεί δύο προσπάθειες να περάσει τη γραπτή ή προφορική εξέταση.

Διατριβή και Άμυνα

Απαιτείται προφορική παρουσίαση και υπεράσπιση της διδακτορικής διατριβής. Μια πενταμελής επιτροπή, υπό την προεδρία του συμβούλου διατριβής, πρέπει να εγκρίνει το περιεχόμενο και την παρουσίαση της έρευνας διατριβής.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Welcome to New Jersey Institute of Technology. As the state’s public polytechnic university, we continue to invest in the renewal of our existing facilities in addition to adding new spaces, with the ... περαιτέρω

Welcome to New Jersey Institute of Technology. As the state’s public polytechnic university, we continue to invest in the renewal of our existing facilities in addition to adding new spaces, with the goal of providing an exceptional teaching, learning, and living environment. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη