Η σχετική έρευνα μπορεί να καλύψει μια σειρά επιστημονικών κλάδων, συμπεριλαμβανομένης της χωροταξικής μηχανικής και της παρακολούθησης. φωτογραμμετρία και τηλεπισκόπηση · η τεχνολογία και οι εφαρμογές δορυφορικών συστημάτων πλοήγησης, όπως το GPS και το Galileo · ενσωματωμένη τεχνολογία τοποθέτησης. περιβαλλοντική και ατμοσφαιρική παρακολούθηση · φυσική και διαστημική γεωδαισία.

Αυτή η διδακτορική διατριβή βασίζεται στο Ινστιτούτο Γεωφυσικής του Nottingham (NGI).

Αυτό το μάθημα απαιτεί 2: 1 ή διεθνές ισοδύναμο ή / και μάστερ σε επίπεδο merit ή υψηλότερο σε ένα σχετικό θέμα, και ένα επίπεδο IELTS 6.0 (5.5 σε κάθε στοιχείο). Συνήθως ολοκληρώνεται για περίοδο περίπου τριών ετών.

Εγκαταστάσεις

Η NGI είναι ένα διεπιστημονικό ερευνητικό και εκπαιδευτικό ίδρυμα που ειδικεύεται στην επιστήμη και τη μηχανική χωρικών και γεωγραφικών τοποθεσιών, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες δορυφορικής εντοπισμού θέσης, συστήματα απομακρυσμένης μέτρησης και ολοκληρωμένες τεχνολογίες αισθητήρων.

Η NGI στεγάζεται σε μια μονάδα που κατασκευάστηκε με ένα ευρύ φάσμα σύγχρονου εξοπλισμού, επιτρέποντας την πρόσβαση στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και την αφοσίωση στην έρευνα αιχμής, για παράδειγμα:

 • GNSS
 • ενσωματωμένους αισθητήρες
 • φωτογραμμετρία και σάρωση με λέιζερ
 • υπηρεσίες βάσει τοποθεσίας
 • τηλεανίχνευση
 • παρακολούθηση παραμόρφωσης
 • γεωχωρική μηχανική και ευφυΐα
 • υποδομή χωρικών δεδομένων
 • πανταχού παρούσα τοποθέτηση και αυτόνομα συστήματα

Ερευνητική υποστήριξη

Η υποστήριξη για σπουδαστές μεταπτυχιακών σπουδών συντονίζεται μέσω του Γραφείου Ερευνών της Σχολής. Κάθε διδακτορικός φοιτητής θα έχει κύριο ακαδημαϊκό επόπτη και τουλάχιστον έναν επιπρόσθετο επόπτη. Θα πραγματοποιούνται τακτικές επίσημες συνεδριάσεις εποπτείας, συνήθως μια φορά το μήνα, με έναν ή και τους δύο επόπτες.

Παρέχουμε επίσης ακαδημαϊκούς συμβούλους μεταπτυχιακών φοιτητών και εκπρόσωποι φοιτητών PGR είναι διαθέσιμοι εάν έχετε ερώτημα σχετικά με διαδικασίες που σχετίζονται με την έρευνα, ανησυχούν για την πρόοδό σας ή τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις.

Όλοι οι διδάσκοντες είναι εγγεγραμμένοι στο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Μηχανικών, αυτό είναι ένα διαρθρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης που βασίζεται σε επίσημα εξωτερικά πλαίσια όπως η Κοινή Δήλωση Δεξιοτήτων, το Πλαίσιο Ανάπτυξης της Έρευνας (RDF) και η καθοδήγηση του Συμβουλίου Έρευνας.

Το Συμβούλιο Έρευνας Μηχανικών και Επιστημών (EPSRC) έχει αναγνωρίσει το πρόγραμμα των διδακτορικών μας σπουδών ως κορυφαίο πρότυπο ανάπτυξης και κατάρτισης μεταπτυχιακών σπουδών.

Προϋποθέσεις Εισόδου

 • Απαιτήσεις εισόδου: 2.1 (ή διεθνές ισοδύναμο) ή / και μεταπτυχιακοί τίτλοι σε επίπεδο ικανοτήτων ή υψηλότερο σε σχετικό θέμα
 • IELTS: 6.0 (όχι λιγότερο από 5.5 σε κάθε στοιχείο)
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε11 περισσότερα μαθήματα αποThe University of Nottingham - Faculty of Engineering »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Δεκ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
4,350
Τέλη Βρετανίας / ΕΕ £ 4.300. Διεθνή Τέλη: £ 21,060
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Δεκ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Απρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιούνιος 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Δεκ. 2019

Φεβρ. 2020

Απρ. 2020

Ιούνιος 2020

Άλλη