Ο γιατρός της Νοσηλευτικής Πρακτικής (DNP)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ο γιατρός της νοσηλευτικής πρακτικής έχει αναδυθεί για να διαδραματίσει ζωτικό ρόλο την τελευταία δεκαετία για να αναπτύξει ηγέτες στην υγειονομική περίθαλψη. Το τελικό πτυχίο DNP είναι ένα μη ερευνητικό κλινικό διδακτορικό που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη ειδικών στη νοσηλευτική «πρακτική» (AACN, 2006). Η απόφαση να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα DNP είναι μια κρίσιμη και μεταβαλλόμενη ζωή απόφαση. Το Holy Family University έχει δεσμευτεί να σας υποστηρίζει και να σας καθοδηγεί στο ταξίδι σας καθώς φτάνετε σε νέα ύψη.

Το Holy Family University είναι υπερήφανο που προσφέρει το πρόγραμμα DNP που έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάζει νοσηλευτές για ρόλους προχωρημένης πρακτικής ως κλινικοί μελετητές ειδικευμένοι στην εφαρμογή της θεωρίας και της έρευνας, πρακτική βάσει τεκμηρίων, προηγμένη κλινική πρακτική, μέτρηση των αποτελεσμάτων των ασθενών και μετασχηματισμός συστημάτων υγειονομικής περίθαλψης για διασφάλιση ποιότητας και ασφάλειας. Οι απόφοιτοι βασίζονται στην εκπαίδευση και την εμπειρία τους για να επηρεάσουν την αλλαγή.

Το πρόγραμμά μας είναι μοναδικό. Η συνδυασμένη μορφή τάξης προσφέρει στους μαθητές ευελιξία διατηρώντας παράλληλα μια στενή σχέση με τα μέλη της σχολής. Το μικρό μέγεθος τάξης, η εξέλιξη ως κοόρτη και τα μέλη της σχολής που ζουν στην αποστολή του πανεπιστημίου είναι μερικά μόνο από τα μοναδικά χαρακτηριστικά. Η νοσηλευτική σχολή μας φέρνει κλινική εμπειρία, ακαδημαϊκή αυστηρότητα και πάθος για νοσηλευτική στο πρόγραμμα σπουδών, έτσι ώστε κάθε απόφοιτος μας να είναι έτοιμος να εμπνεύσει και να οδηγήσει το μέλλον της νοσηλευτικής.

Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Holy Family University nurses and radiologic science professionals are found in major hospitals throughout the region, and we have developed a widespread reputation for graduates that are sought after ... περαιτέρω

Holy Family University nurses and radiologic science professionals are found in major hospitals throughout the region, and we have developed a widespread reputation for graduates that are sought after by the healthcare industry. Our accredited undergraduate programs are ideal for high school graduates, experienced nurses, and radiologic science professionals seeking additional training, or working adults who wish to start an entirely new career. One of the best things about nursing, apart from the service that you’re rendering to society, is that this career path consistently stays in high demand. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη