Ο γιατρός της εκπαίδευσης στην οργανωτική ηγεσία (EdD)

Γενικά

4 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Pepperdine University GSEP δεν προσφέρει πλήρεις υποτροφίες. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τις διαθέσιμες ευκαιρίες για νέους σπουδαστές εδώ. Pepperdine University GSEP προσφέρει επίσης βοήθεια από πτυχιούχους, βοήθεια διδασκαλίας και ευκαιρίες βοήθειας σε θέματα έρευνας. Το GSEP δεν παρέχει επιστροφές διδάκτρων.

Βασισμένη σε αξίες ηγεσία που μεταμορφώνεται

Αυτό το πρόγραμμα ενισχύει και αναπτύσσει δεξιότητες ηγεσίας ενώ προετοιμάζει τους μαθητές να εργαστούν σε ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων. Τα άτομα είναι εξοπλισμένα με τη γνώση και την ικανότητα να αναγνωρίζουν, να αξιοποιούν και να διοχετεύουν τις δυνάμεις της αλλαγής για να μεταμορφώνουν τους οργανισμούς για βέλτιστη επιτυχία και ανάπτυξη. Αναγνωρίζεται ως το κορυφαίο διδακτορικό πρόγραμμα με έμφαση στην ηγεσία και την οργανωτική ανάπτυξη από τα Βραβεία Αριστείας Leadership για το 2016 για εξαιρετικά επιτεύγματα σε προγράμματα ηγεσίας και οργανωτικής ανάπτυξης.

σύνοψη προγράμματος

Ενσωματώνοντας το πρόγραμμα ακαδημαϊκών πρακτικών, το οποίο συνδυάζει τη θεωρία με την εμπειρία του πραγματικού κόσμου, το πρόγραμμα EDOL είναι ιδανικό για τους σημερινούς ηγέτες που αναζητούν σχετικές δεξιότητες για να επεκτείνουν τη σταδιοδρομία τους. Είναι επίσης σχεδιασμένο για την αύξηση στελεχών που θα ήθελαν ένα διδακτορικό δίπλωμα για την προώθηση ακαδημαϊκών και επαγγελματικών στόχων. Δίνοντας έμφαση σε μια ανθρωπιστική προσέγγιση στην ηγεσία, τη διαχείριση και την αλλαγή, το πρόγραμμα προετοιμάζει τα άτομα να είναι οραματιστές μέσα στις οργανώσεις τους. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές αρχίζουν και ολοκληρώνουν το πρόγραμμα με μια ομάδα επαγγελματιών και ακαδημαϊκών επαγγελματιών από διάφορους τομείς. Το μοντέλο της κοόρτης επιτρέπει στους μαθητές να αξιοποιούν τις ηγετικές ικανότητες ενώ παράλληλα αναπτύσσουν πολύτιμες σχέσεις με τους συναδέλφους τους.

Οφέλη

 • Δύο μορφές προγραμμάτων: Παραδοσιακή και Παγκόσμια Πρόσβαση (60% face-to-face / 40% online), ιδανική για επαγγελματίες
 • Ευέλικτες τάξεις που συναντώνται τα βράδια και σε περιστασιακά Σαββατοκύριακα
 • Τα μικρά μεγέθη τάξεων παρέχουν ένα περιβάλλον για τη καθοδήγηση των διδασκόντων και τη δημιουργία δια βίου σχέσεων μεταξύ τους
 • Ένα υποστηρικτικό μαθησιακό περιβάλλον και σχολή με υποδειγματικά ακαδημαϊκά επιτεύγματα και επαγγελματική εμπειρία
 • Πρότυπο μελετητή-επαγγελματία που ενσωματώνει τη θεωρία και τις βέλτιστες πρακτικές
 • Απαιτούνται εθνικά και παγκόσμια ταξίδια για να παρέχουν μια καλά στρογγυλεμένη προοπτική για την ηγεσία και την πολιτική
 • Δίκτυο Pepperdine που σας συνδέει με επιφανείς ηγέτες των επιχειρήσεων στην κοινότητα

Βασικά στοιχεία

 • Μήκος Προγράμματος / Μονάδες Μονάδες Διατριβής: Μέσος όρος 3,5 ετών / 51 μονάδες EdD (2 μονάδες ανά δίπλωμα μέχρι την ολοκλήρωση της διατριβής)
 • Μονάδα κόστους: 1.550 δολάρια
 • Έναρξη: Πτώση
 • Θέσεις Campus: Δυτικό Λος Άντζελες, Irvine (Παρακαλώ σημειώστε ότι η επιλογή της πανεπιστημιούπολης δεν είναι εγγυημένη. Οι προσφορές του campus εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα και υπόκεινται σε αλλαγές.)

Προθεσμίες εισαγωγής:

 • Περίοδος Πτώσης 2018 Προθεσμία: 6 Αυγούστου 2018, 11:59 PM PST
 • Το πρόγραμμα ξεκινά με ένα Κοινοτικό Εργαστήρι και Προσανατολισμό Υψηλής Απόδοσης τον Αύγουστο στο Πανεπιστήμιο West Los Angeles. Οι τάξεις θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο.
 • Οι εισαγωγές για αυτό το πρόγραμμα είναι τροχαίο. Μόλις ολοκληρωθεί η εφαρμογή, εξετάζεται για εισαγωγή. Δεν περιμένουμε την προθεσμία για την εξέταση της αίτησής σας. Για τις αιτήσεις που παραλαμβάνονται μετά την προθεσμία, οι σπουδαστές θα γίνονται δεκτοί με βάση το διάστημα.

Απαιτήσεις εισόδου:

Σε μια προσπάθεια να επεξεργαστούμε γρήγορα την αίτησή σας, δεχόμαστε μόνο ηλεκτρονικά υλικά εφαρμογής.

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτό το πρόγραμμα, υποβάλετε:

 1. Αίτηση εισόδου με μη επιστρεφόμενη αμοιβή επεξεργασίας.
 2. Ένα πτυχίο απολυτηρίου από ένα διαπιστευμένο σε περιφερειακό επίπεδο ίδρυμα.
 3. Μεταπτυχιακό δίπλωμα από αναγνωρισμένο από την τοπική αυτοδιοίκηση όργανο.
 4. Επίσημες μεταγραφές που αποστέλλονται ηλεκτρονικά μέσω μιας από τις εγκεκριμένες εταιρείες που παρατίθενται στην ιστοσελίδα του GSEP από τα ιδρύματα που απονέμονται στο ακαδημαϊκό και το μεταπτυχιακό δίπλωμα στον αιτούντα, καθώς και όλα τα μεταγραφές από όλα τα άλλα κολλέγια ή πανεπιστήμια που παρακολουθήθηκαν.
 5. Τρεις συστάσεις που πιστοποιούν τον ακαδημαϊκό ή / και επαγγελματικό χαρακτήρα του αιτούντος και την ηγετική του εμπειρία ή / και τις δυνατότητες. Η online φόρμα επαγγελματικής σύστασης θα πρέπει να στείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση gsep-admissions@pepperdine.edu.
 6. Ένα δοκίμιο δύο σελίδων σε ένα επιλεγμένο θέμα. Οι υποψήφιοι που δεν εκτελούν ικανοποιητικά αυτό το δοκίμιο μπορεί να υποχρεωθούν να παρακολουθήσουν ένα σεμινάριο συγγραφικού γραμματισμού στο GSEP, όπως το ED 692. Εναλλακτικά, οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν βαθμολογίες από τις εξετάσεις μεταπτυχιακών τίτλων (GRE-verbal και quantitative sections) που έχουν ληφθεί τα τελευταία πέντε χρόνια .
 7. Δήλωση ενδιαφέροντος 1.000 έως 2.000 λέξεων στο πρόγραμμα οργανωτικής ηγεσίας που αφορά σε θέματα όπως η άποψη του υποψηφίου για ηγεσία, η ικανότητα δημιουργίας οπαδών, η τάση να αναλαμβάνουν κινδύνους, η επιμονή και τα αποδεδειγμένα επιτεύγματα, οι μελλοντικοί στόχοι σταδιοδρομίας και ζωής και οι λόγοι για τη συνέχιση ένα διδακτορικό πρόγραμμα.
 8. Το βιογραφικό σημείωμα ή το βιογραφικό σημείωμα (CV) είναι προαιρετικό αλλά συνιστάται.
 9. Μπορεί να απαιτείται προσωπική συνέντευξη για τους υποψήφιους που πληρούν τις προϋποθέσεις για το πρόγραμμα.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology is part of a pioneering tradition. We value academic excellence, innovative leadership and work that serves the greater good.

The Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology is part of a pioneering tradition. We value academic excellence, innovative leadership and work that serves the greater good. Διαβάστε Λιγότερα
Λος Άντζελες , Λος Άντζελες , Ο Irvine , Λος Άντζελες , Λος Άντζελες , Calabasas , Malibu + 6 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη