Ο γιατρός της φιλοσοφίας (dphd)

Γενικά

4 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Έχετε ένα πάθος για έρευνα;

Το Διδακτορικό Δίπλωμα (PhD) είναι ένα ερευνητικό βαθμό διαθέσιμη σε όλες τις περιοχές μελέτης και σας παρέχει τις δεξιότητες για να γίνει ένας αποτελεσματικός ερευνητής στο παρελθόν μελέτησε την πειθαρχία σας. Αναλαμβάνοντας μια Doctor of Philosophy θα έχετε επεκτατική πνευματική ελευθερία να είναι σε θέση να κάνει μια πρωτότυπη και ουσιαστική συμβολή στην περιοχή των σπουδών σας.

Οι USQ ακαδημαϊκοί αναγνωρίζονται σε όλο τον κόσμο για την υπεροχή τους στην έρευνα. Μερικά από τα έργα που μπορείτε να αξιοποιήσει βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της έρευνας αιχμής. Ως φοιτητής της έρευνας θα έχουν τη δέσμευση και την υποστήριξη για να κάνει τη διαφορά στην κοινωνία με ουσιαστικό τρόπο.

USQ έχει δεσμευτεί για την αριστεία στην εκπαίδευση έρευνα και να παρέχει μια εκπαιδευτική εμπειρία ποιοτικής έρευνας για τους μαθητές μας. Διατηρούμε ενδιαφέρον μας στον τομέα της έρευνας με τη σύνδεση με τη βιομηχανία και τις επιχειρήσεις μέσω τοπικών και διεθνών ερευνητικών δικτύων.

Μπορείτε να ξεκινήσετε το διδακτορικό σας ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του έτους. Για να ξεκινήσετε το διδακτορικό σας, θα πρέπει να διευκρινιστεί θέμα της έρευνας σας και ζητήστε ένα ακαδημαϊκό μέλος του προσωπικού να είναι προϊστάμενό σας. Αυτό μπορεί μερικές φορές να πάρει χρόνο έτσι είναι σοφό να επιτρέψει αρκετούς μήνες για συζήτηση με τους πιθανούς εποπτικές αρχές και για την εξέταση της αίτησής σας.

Αποτελέσματα σταδιοδρομίας

Αποφοιτώντας με Doctor of Philosophy είναι ιδανικό αν θέλετε να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στη βιομηχανία, τον ακαδημαϊκό χώρο ή κυβέρνηση με εξειδίκευση τομέα της προτίμησής σας.

Προϋποθέσεις Εισόδου

Οι αιτούντες πρέπει να έχουν Ενας από τα ακόλουθα:

  • Πτυχίο Bachelor με τιμές Α 'τάξης ή Α' Τάξης (Τμήμα Α) ή ισοδύναμο, ή
  • Ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα (με σημαντικό ερευνητικό στοιχείο), ή
  • άλλα προσόντα ή / και εμπειρίες που ισοδυναμεί με ελάχιστο Second Class Honours (Τμήμα Α), όπως κρίνεται κατάλληλο από την αντίστοιχη σχολή.

Αγγλικής Γλώσσας Απαιτήσεις

Απαιτείται να ικανοποιήσετε τις ισχύουσες απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας. Αυτό το πρόγραμμα απαιτεί ένα Ελάχιστο IELTS 6,5 ή ισοδύναμο. Εάν δεν πληροίτε τις απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για τη μελέτη ενός προγράμματος αγγλικής γλώσσας που έχει εγκριθεί από το Πανεπιστήμιο.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ studen ... περαιτέρω

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ students enjoy small class-sizes, collaborative learning spaces, and a suite of support services to enhance your study experience. With students from more than 80 countries and internationally accredited degrees and programs, you can choose to study on campus, external or online. Διαβάστε Λιγότερα
Toowoomba , Springfield , Μπρίσμπεϊν , Αυστραλία Online + 3 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη