Ο γιατρός του Υπουργείου (DMin) με την Έξυπνη Σοφία

The Wisdom School at Ubiquity University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο γιατρός του Υπουργείου (DMin) με την Έξυπνη Σοφία

The Wisdom School at Ubiquity University

Απαιτήσεις εισδοχής

Οι φοιτητές πρέπει να έχουν μεταπτυχιακό δίπλωμα ή ισοτιμία. Η ισοδυναμία συνίσταται σε τεκμηριωμένη εκπαίδευση πέραν του πτυχίου πανεπιστημίου που είναι ισοδύναμη σε ώρες και απαιτήσεις σε ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα.

Μια ολοκληρωμένη αίτηση εισαγωγής Ubiquity University πρέπει να κατατεθεί στο Γραφείο Εισδοχής.

Οι μαθητές ενθαρρύνονται να ανήκουν σε ακαδημαϊκή ερευνητική βιβλιοθήκη στην περιοχή στην οποία ζουν.

Απαιτήσεις για το πτυχίο

Το Πρόγραμμα DMin περιλαμβάνει πιστώσεις 40 εξάμηνων συν διατριβή που πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε μια περίοδο πέντε ετών από την έναρξη της μελέτης. Οι επεκτάσεις για διάφορους προσωπικούς, οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους επιτρέπονται. Έχουμε επίγνωση ότι όλοι οι σπουδαστές μας είναι επαγγελματίες με πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες και είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με κάθε μαθητή για να διασφαλίσουμε ότι υπάρχει αρκετός χρόνος για να ολοκληρωθεί η πορεία της μελέτης και η διατριβή. Οι αιτήσεις για τη συνέχιση πρέπει να υποβάλλονται στον κοσμήτορα των διδακτορικών σπουδών όταν ένας φοιτητής απαιτεί επιπλέον χρόνο για τα πέντε έτη.

Κάθε ολοκληρωμένη πενθήμερη ένταση ή προσκύνημα μετράει ως 4 πιστώσεις, και κάθε εντατική περίοδο του Σαββατοκύριακου μετρά ως 2 πιστώσεις προς οποιοδήποτε βαθμό πανεπιστημίου Ubiquity. Τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα και οι Virtual Retreats μπορούν να θεωρηθούν ως 2 μονάδες ή 4 μονάδες. Σαράντα πιστωτικές μονάδες για την παρακολούθηση της τάξης απαιτούνται για πτυχίο DMin. Οι επιπλέον 14 μονάδες απονέμονται για την προετοιμασία της ίδιας της διατριβής, για ένα σύνολο 54 πιστώσεων που απαιτούνται για το βαθμό DMin.

Τα μισά από τα μαθήματα μαθημάτων πρέπει να είναι προσωπικές εμπειρίες μάθησης (εντατικά ή προσκυνηματικά) και το άλλο 50% μπορεί να θεωρηθεί ως Virtual Retreats. Εξαιρέσεις μπορούν να γίνουν για ορισμένους διεθνείς φοιτητές.

phd wisdom studies

Απαιτούμενα εντατικά

Τα ακόλουθα τέσσερα σεμινάρια απαιτούνται για το πρόγραμμα DMin:

  1. Η Σοφία και ο Πολιτισμός δίδαξαν ετησίως

  2. Διδακτορικές γραπτές και ερευνητικές μεθόδους διδάσκονται ετησίως

  3. Κάθε πορεία που έχει οριστεί ως σχετική με τη Γη Σοφία και το Πνεύμα του Πνεύματος

  4. Οποιοδήποτε μάθημα έχει οριστεί ως σχετικό με μία από τις Μυστικιστικές ή Ειδικές Παραδόσεις της Σοφίας

Τα εναπομείναντα υποχρεωτικά σεμινάρια μπορούν να επιλεγούν από οποιαδήποτε προσφορά μαθημάτων του πανεπιστημίου. Οι σπουδαστές θα πρέπει να επιλέγουν Εντατικά Προσκυνήματα, Εικονικές Αποδράσεις που με κάποιο τρόπο συμβάλλουν στο θέμα της διατριβής τους ή σε συγκεκριμένο τομέα ενδιαφέροντος.

Ο Δρ Judith Yost χρησιμεύει ως Κοσμήτορας των Φοιτητών. Υπό αυτήν την ιδιότητα, θα ενημερώνει γενικά τους εγγεγραμμένους φοιτητές DMin για την επιλογή ενός σημαντικού συμβούλου και μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως κύριος σύμβουλος. Ο Δρ Carolyn Atkinson, Κοσμήτορας Διδακτορικών Σπουδών, θα συμβουλευτεί επίσης τον φοιτητή μόλις ο φοιτητής επιλέξει να ξεκινήσει τη διατριβή του.

Υποβολή υποψηφίου

Μόλις ένας φοιτητής έχει ολοκληρώσει τουλάχιστον τρία (3) μαθήματα Πανεπιστημίου Wisdom, αποφάσισε να επικεντρωθεί σε έρευνα και έχει ολοκληρώσει συμβουλευτική συμφωνία με κύριο σύμβουλο, ο κοσμήτορας των διδακτορικών σπουδών θα συγκαλέσει μια υποψήφια επισκόπηση. Αυτή η συνάντηση θα περιλαμβάνει τον φοιτητή, τον κοσμήτορα, τον κύριο σύμβουλο και ένα επιλεγμένο μέλος του διδακτικού προσωπικού που είναι κατάλληλο για το θέμα της διατριβής και μπορεί να είναι είτε αυτοπροσώπως είτε τηλεφωνικώς, ανάλογα με τη γεωγραφική εγγύτητα μεταξύ των εμπλεκόμενων ατόμων.

Ο σκοπός της αναθεώρησης υποψήφιου υποψήφιου είναι ο κοσμήτορας και ο φοιτητής να αξιολογήσουν μαζί την ετοιμότητα του σπουδαστή να ξεκινήσει μια ερευνητική μελέτη. Επιπλέον, θα απευθυνθούν ερωτήσεις από τον φοιτητή και τον Σύμβουλο. Ο φοιτητής θα πρέπει να επιδείξει μια βασική κατανόηση της ερευνητικής διαδικασίας και να είναι σε θέση να προσδιορίσει τους κύριους συντάκτες που θα αποτελέσουν τα θεμέλια για την ανασκόπηση της βιβλιογραφίας. Εάν ο φοιτητής χρειάζεται πρόσθετες συμβουλές ή υποστήριξη για την προετοιμασία της υποψηφιότητας, πρέπει να επικοινωνήσει με τον κοσμήτορα των διδακτορικών σπουδών.

Περιοχές συγκέντρωσης DMin

Υπάρχει μια σειρά τομέων συγκέντρωσης στους οποίους οι φοιτητές μπορούν να κερδίσουν πτυχίο DMin, εφόσον είναι στο γενικό πεδίο της «πνευματικότητας σοφίας». Στο τέλος, η επιλογή είναι έντονα προσωπική και μπορεί να είναι ένα θέμα που αναρωτήθηκε κανείς για κάποιο χρονικό διάστημα ή είναι ένας τομέας που προκαλεί ενδιαφέρον για περαιτέρω εξερεύνηση. Οι επιτυχείς διατριβές μπορούν να κυμαίνονται από την καθαρή έρευνα έως τα δημιουργικά καλλιτεχνικά έργα ή / και τον κοινωνικό ακτιβισμό. Για παράδειγμα, μπορεί κανείς να ερευνήσει ένα συγκεκριμένο μυστικό, ιστορικό γεγονός ή περιοχή πνευματικής ανησυχίας. Κάποιος μπορεί να αναπτύξει ένα καλλιτεχνικό έργο όπως ένα κομμάτι της μουσικής ή της τέχνης και να το γράψει. Κάποιος μπορεί να συμμετάσχει σε μια συγκεκριμένη πράξη κοινωνικών δραστηριοτήτων όπως η μετάβαση στην Ινδία για να εργαστεί με μειονεκτούντα παιδιά και να την γράψει. Αυτή είναι μια απόφαση που πρέπει να κάνετε επειδή τελικά η διατριβή είναι η δουλειά σας και πρέπει να αναλογιστείτε ποιοι είστε και τι κρίνετε σημαντικό για την ακαδημαϊκή και πνευματική σας ανάπτυξη.

Καθώς σκεφτόμαστε περιοχές εστίασης, παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι υπάρχει ένας αριθμός καθηγητών Ubiquity University με σημαντική εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα τομέων εστίασης που θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν ως κύριοι σύμβουλοι.

Ίσως ο τομέας έρευνας σας να βρίσκεται εκτός του τομέα οποιασδήποτε σχολής Ubiquity University. Επικοινωνήστε με τον διευθυντή της συμβουλευτικής φοιτητών, Judith Yost, αμέσως μόλις εγγραφείτε, ώστε να μπορείτε να λάβετε καθοδήγηση σχετικά με το τι μπορεί να θέλετε να εξερευνήσετε για το θέμα της διατριβής σας και ποιον μπορεί να θέλετε ως κύριος σύμβουλος.

Απαιτήσεις αποφοίτησης για βαθμό DMin

Οι φοιτητές πρέπει να έχουν εγκρίνει τη διατριβή τους από τον κύριο σύμβουλο και να υποβληθούν στον κοσμήτορα των διδακτορικών σπουδών μέχρι τις 5 Ιανουαρίου του έτους αποφοίτησης. Η υποβολή πρέπει να περιλαμβάνει την συνοδευτική σελίδα με την υπογραφή του κύριου συμβούλου.

Η αμοιβή του σπουδαστή και όλες οι οικονομικές υποχρεώσεις του Ubiquity University πρέπει να πληρώνονται πλήρως και η ολοκλήρωση όλων των απαιτήσεων για το πτυχίο πρέπει να εκπληρωθεί από την τρίτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου του έτους αποφοίτησης.

Οι σπουδαστές που πληρούν τις προϋποθέσεις για την αποφοίτηση μετά την ημερομηνία έναρξης του Ιουνίου μπορούν να ζητήσουν μεταγραφές ως απόδειξη αποφοίτησης και ότι, στην πραγματικότητα, κατέχουν τον τίτλο του γιατρός του Υπουργείου. Το δίπλωμα και το Stole θα δοθούν στην αρχή το επόμενο Ιούνιο ή ταχυδρομηθούν στον φοιτητή εάν δεν σχεδιάζουν να παρευρεθούν στην τελετή αποφοίτησης.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση November 6, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - USA Online
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - USA Online
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών