Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Τμήμα Μαθηματικών

1. Εισαγωγή στο τμήμα και βασικές κατευθύνσεις έρευνας

Το τμήμα είναι αφοσιωμένο σε υψηλό επίπεδο απόλυτης εγκατάλειψης και επιστημονικής έρευνας. Η καθαρά σχολική έρευνα του τμήματος επικεντρώνεται στις τελευταίες εξελίξεις στις σύγχρονες αποχωρήσεις και έχει ενσωματωθεί ενεργά στις τρέχουσες τάσεις της διεθνούς απόσυρσης. Σε σύγκριση με άλλες παραδοσιακές εγκαταλείψεις, το τμήμα έχει επίσης το πλεονέκτημα πολλαπλών ερευνητικών έργων όπως η δυναμική των υγρών, οι επιστημονικοί υπολογισμοί, οι στατιστικές και οι οικονομικές διακοπές. Η συλλογή διαφόρων ειδικοτήτων σε μια σειρά τμημάτων μπορεί να διευρύνει αποτελεσματικότερα τους ερευνητικούς ορίζοντες του διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού και να βελτιώσει το επίπεδο των ερευνητικών αποτελεσμάτων. Το τμήμα και η διεθνής ακαδημαϊκή κοινότητα έχουν ενεργό και στενή ανταλλαγή και συνεργασία.

Οι ακόλουθες είναι οι βασικές ερευνητικές κατευθύνσεις του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών:

• 數 數 και 數 論 李 李 李 李 李 李 李 李 李 李 李

• Ανάλυση και διαφορικές εξισώσεις - σύνθετη ανάλυση, λειτουργική ανάλυση, μη γραμμική δυναμική, μη γραμμικές διαφορικές εξισώσεις, ολοκληρώσιμα συστήματα.

• Γεωμετρία και Τοπολογία - Μεταμορφική Γεωμετρία, Διαφορική Γεωμετρία, Τοπολογία Χαμηλής Διαστάσεως.

• Δυναμική ροής-κυκλοφορία, ροή δύο φάσεων, ροή υψηλής ταχύτητας και η σταθερότητά της, η καύση, ο τυφώνας και η δυναμική του υγρού φυσαλίδων.

• Επιστημονικοί υπολογιστικοί παράλληλοι αλγόριθμοι, 數-εκτιμημένοι γραμμικοί 數, διαφορικές εξισώσεις ❍ αξιολογούμενες μέθοδοι, υπολογισμούς τυρβώδους ροής και υπολογισμοί επιστήμης υλικών.

• Πιθανότητα και στατιστική - τυχαία ανάλυση, τυχαιοποίηση και υπερπληθυσμός, ανάλυση επιβίωσης, προσέγγιση της κατανομής, αναδειγματοληψία, χρονοσειρές, ιατρικές στατιστικές.

• Οικονομικές διακοπές - μοντέλα τιμών και ανάλυση κινδύνου των παραγώγων.

2. Τμήμα διδακτικών και ερευνητικών πόρων και εξοπλισμού

Όσον αφορά τους υπολογιστικούς πόρους, το τμήμα εγκατέστησε σχεδόν 80 προσωπικούς υπολογιστές Intel Pentium IV στο γραφείο του διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού. Επιπλέον, έχουν δημιουργηθεί τρία εργαστήρια διδασκαλίας και έρευνας για την παροχή συνολικά 80 προσωπικών υπολογιστών "Intel Pentium IV". Στο πίσω μέρος, το τμήμα άνοιξε το Φεβρουάριο του 2002 ένα εργαστήριο συμπλέγματος Linux Parallel Computing, το οποίο εγκατέστησε περίπου 150 επεξεργαστές για "Intel Pentium IV / Xeon" και "AMD Opteron". "Ο υπολογιστής υψηλής ταχύτητας, μέσω της διεπαφής παράλληλης ανταλλαγής μηνυμάτων του MPI, αυτοί οι υπολογιστές υψηλής ταχύτητας μπορούν να συνδυαστούν σε έναν υπερυπολογιστή για να χειριστούν πολύπλοκα επιστημονικά προβλήματα πληροφορικής.

Επιπλέον, η πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη συνεργάζεται στενά με το διδακτικό και ερευνητικό έργο διαφόρων ειδικοτήτων του τμήματος όσον αφορά τις συλλογές και τις υπηρεσίες. Το 2005, η συλλογή βιβλιοθηκών ήταν περίπου 650.000 βιβλία και περιοδικά και υπήρχε μια σημαντική ηλεκτρονική βάση δεδομένων. Ταυτόχρονα, οι βιβλιοθήκες προσφέρουν πολλές επιλογές σε αυτοματοποιημένα συστήματα. Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του σχολείου μπορούν να δουν μια ευρεία ποικιλία βιβλιογραφιών, περιοδικών, βιβλίων αναφοράς, πλήρους κειμένου και βάσης δεδομένων CD-ROM στην πανεπιστημιούπολη.

3. Εισαγωγή στα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών και συναφείς απαιτήσεις εισόδου

Διδακτορικό της Φιλοσοφίας (απόρριψη)

Απαιτήσεις μαθήματος: συνολικά 36 μονάδες για την αποχώρηση από το σχολείο ή συναφή θέματα, εξέταση προσόντων,

Yan Wen: Ολοκλήρωση δοκίμων και δοκίμων αποφοίτησης.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν:

(i) προπτυχιακό πτυχίο ή πτυχίο Επιστήμης ή πτυχίο Μηχανικού (με ισχυρές αποχωρήσεις) ·

(ii) Ένα ορισμένο επίπεδο αγγλικών δεξιοτήτων ανάγνωσης και ομιλίας.

Τα παραπάνω μαθήματα είναι όλα τα μεταπτυχιακά μαθήματα. Οι σπουδαστές καλούνται να παρακολουθήσουν πρώτα ένα μάθημα και στη συνέχεια να ολοκληρώσουν την εξέταση του δοκίμιου και του δοκίμιου.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε36 περισσότερα μαθήματα αποThe Hong Kong University of Science and Technology »

Τελευταία ενημέρωση July 20, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 - 6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
42,100 HKD
Deadline
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη