ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ PHD

Kent Business School, University of Kent

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ PHD

Kent Business School, University of Kent

Τα προγράμματα Μάστερ στο Kent Business School, οδηγείται από τη διεθνή έρευνα και τη συνάφεια.

Στο Kent Business School το ερευνητικό πρόγραμμα σπουδών παρέχει εξαιρετική φοιτητές με μια δυναμική κουλτούρα της έρευνας, την εποπτεία της κοινότητάς μας πάνω από 60 ερευνητικά ενεργό ακαδημαϊκό προσωπικό, πόρους υψηλής ποιότητας και άριστη κατάρτιση των ερευνητών.

Προσφέρουμε τις ακόλουθες θεματικές ειδικότητες:

  • λογιστική
  • οικονομικά
  • Εργασιακές Σχέσεις
  • διαχείριση
  • Διοικητική Επιστήμη
  • εμπορία
  • Επιχειρησιακή Έρευνα

PhD φοιτητές μας όλοι λαμβάνουν ένα ειδικό χώρο γραφείου είτε με ένα laptop ή το PC, τη χρηματοδότηση συνεδρίων, επίσημη κατάρτιση μεθόδων έρευνας και πλήρη πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μεταπτυχιακών.

Προσφέρουμε επίσης μια σειρά από πακέτα υποτροφία διδακτορικού για την εξαιρετική τους υποψηφίους. Όλοι οι υποψήφιοι υποτροφία πρέπει να είναι κάτοχοι πρώτου βαθμού Class Honours (αν ακόμα την ολοκλήρωση του προγράμματος μάστερ τους) ή ένα μεταπτυχιακό με Διάκριση σε σχετικό θέμα και ένα καλό επίπεδο γραπτά ή προφορικά αγγλικά (IELTS 7 ή ισοδύναμο).

University of Kent υποτροφιών PhD βασίζονται σε τριετή Πτυχιούχος Διδασκαλίας άσκησης που περιλαμβάνει οικονομική υποστήριξη σε αντάλλαγμα για τη διδασκαλία της μερικής απασχόλησης. Αυτό καλύπτει τα δίδακτρα σε ποσοστό Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ (και μερικές συγκεκριμένες υποτροφίες μπορούν να περιλαμβάνουν διεθνείς χρεώσεις) συν μια συνδυασμένη επιχορήγηση μισθού και τη συντήρηση με πλήρη συντελεστή Συμβούλιο Έρευνας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Εφαρμογές από αυτοχρηματοδοτούμενα φοιτητές είναι επίσης ευπρόσδεκτες και η ελάχιστη απαίτηση εισόδου είναι μια Merit σε επίπεδο μάστερ σε συναφές αντικείμενο, καθώς και Αγγλικά γλωσσικές απαιτήσεις μας.

Η είσοδος στο πρόγραμμα Kent Business School, PhD είναι το Σεπτέμβριο (προθεσμία υποβολής αιτήσεων 30 Ιουνίου) ή τον Ιανουάριο (προθεσμία της 31ης Οκτωβρίου) κάθε έτους.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Kent Business School, University of Kent
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
Διάρκεια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Canterbury, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - Canterbury, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών