Υποτροφία PhD στην Σχολή Καλών Τεχνών

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Το Πανεπιστήμιο Βαπτιστών του Χονγκ Κονγκ (HKBU) προσκαλεί υποψηφίους από όλα τα πολιτιστικά και εθνικά υπόβαθρα, με αποδεικτικά στοιχεία ακαδημαϊκής αριστείας, ερευνητικές ικανότητες και δυνατότητες, καθώς και καλές επικοινωνίες, διαπροσωπικές και ηγετικές ικανότητες να υποβάλλουν αίτηση για διδακτορικό δίπλωμα διάρκειας πλήρους φοίτησης στο πλαίσιο του προγράμματος PhD Fellowship (HKPFS). Το HKPFS ιδρύεται από το Συμβούλιο Χορηγιακών Ερευνών Χονγκ Κονγκ (RGC) με στόχο να προσελκύσει τους καλύτερους και λαμπρότερους φοιτητές από όλο τον κόσμο για να συνεχίσουν τις διδακτορικές τους σπουδές στο Χονγκ Κονγκ.

Οι υποψήφιοι για εισαγωγή στα προγράμματα διδακτορικών σπουδών της HKBU μέσω του HKPFS θα εξεταστούν ταυτόχρονα για το κανονικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών.

Γιατί HKBU;

Ιδρύθηκε το 1956, το βαπτιστικό πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ (HKBU) αναγνωρίζεται ευρέως για τη διακεκριμένη εκπαίδευση και την ποιοτική έρευνα. Η HKBU προετοιμάζει τους νέους με την πρωτοποριακή ώθηση και τη δημιουργική σκέψη που απαιτεί ο 21ος αιώνας και εξισορροπεί την ακαδημαϊκή αριστεία με την ανάπτυξη ολόκληρης της προσωπικότητας.

Το Πανεπιστήμιο έχει εκπονήσει ένα δεκαετές στρατηγικό σχέδιο που θα μας οδηγήσει σε νέα ύψη ως ερευνητικό φιλελεύθερο καλλιτεχνικό θεσμό παγκόσμιας σημασίας. Η επιτυχία του Πανεπιστημίου στηρίζεται στη φροντίδα, τη δημιουργική και παγκόσμια κουλτούρα του. Προσπαθούμε να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία των φοιτητών και να προωθήσουμε την αριστερή μας έρευνα προσφέροντας εμπλουτισμένα και δημιουργικά προγράμματα σπουδών όπου διαφορετικές κοινότητες εκπαιδευομένων εργάζονται σε εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης και συμμετέχουν ανοιχτά.127192_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg Priscilla Du Preez / Unsplash

HKBU Στρατηγική Έρευνας

Επιθυμώντας να είναι ένα κορυφαίο Πανεπιστήμιο Βαπτιστικών Τεχνών με έδρα την έρευνα, το Χονγκ Κονγκ έχει δεσμευτεί να διεξάγει παγκόσμιες έρευνες που επεκτείνουν τα σύνορα της γνώσης, αντιμετωπίζουν τις παγκόσμιες προκλήσεις και ωφελούν την κοινότητα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Συμπεριλαμβανομένων των πλεονεκτημάτων της έρευνας της HKBU, το Πανεπιστήμιο έχει δημιουργήσει ομάδες έρευνας σε τρεις βασικούς τομείς για την υποστήριξη διεπιστημονικής έρευνας και θεματικής έρευνας, για την προώθηση της ερευνητικής αριστείας και της μεταφοράς γνώσης / τεχνολογίας.

Σχετικά με το HKPFS

Το Πανεπιστήμιο Βαπτιστών του Χονγκ Κονγκ (HKBU) προσκαλεί υποψηφίους από όλα τα πολιτιστικά και εθνικά υπόβαθρα, με αποδεικτικά στοιχεία ακαδημαϊκής αριστείας, ερευνητικές ικανότητες και δυνατότητες, καθώς και καλές επικοινωνίες, διαπροσωπικές και ηγετικές ικανότητες να υποβάλλουν αίτηση για διδακτορικό δίπλωμα διάρκειας πλήρους φοίτησης στο πλαίσιο του προγράμματος PhD Fellowship (HKPFS).

Το HKPFS ιδρύεται από το Συμβούλιο Χορηγιακών Ερευνών Χονγκ Κονγκ (RGC) με στόχο να προσελκύσει τους καλύτερους και λαμπρότερους φοιτητές από όλο τον κόσμο για να συνεχίσουν τις διδακτορικές τους σπουδές στο Χονγκ Κονγκ.

Οι υποψήφιοι για εισαγωγή στα προγράμματα διδακτορικών σπουδών του HKBU μέσω του HKPFS Θα εξεταστούν ταυτόχρονα για το κανονικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών.

HKPFS με μια ματιά

Μισθός

HK $ 25.800 (περίπου US $ 3.300) μηνιαίως /

HK $ 309.600 (περίπου US $ 39.600) ετησίως

Απαλλαγή από τα δίδακτρα / υποτροφία *

HK $ 42,100 (περίπου US $ 5,400) ετησίως για κάθε ένα από τα 4 έτη σπουδών

Ταξιδιωτικό επίδομα για συνεδριάσεις και έρευνα

HK $ 12.900 (περίπου US $ 1.650) ετησίως για μέγιστο χρονικό διάστημα τριών ετών, καθώς και η παροχή του Πανεπιστημίου ύψους 20.000 HK (περίπου US $ 2.560) για όλη τη διάρκεια της μελέτης.

* Υπόκεινται σε ικανοποιητική ακαδημαϊκή πρόοδο

Πεδία μελέτης

Σχολή Καλών Τεχνών

Ισχυρή στην κλασική κινεζική, πολιτιστικές σπουδές, λογοτεχνική δημιουργικότητα, μουσική παράσταση, θρησκευτικές σπουδές και μεταφραστικές σπουδές.

  • Κινεζική γλώσσα και λογοτεχνία.
  • Αγγλική Γλώσσα και Λογοτεχνία.
  • Ανθρωπιστικές επιστήμες και δημιουργική γραφή.
  • ΜΟΥΣΙΚΗ.
  • Θρησκεία και Φιλοσοφία.
  • Μετάφραση, Διερμηνεία και Διαπολιτισμικές Σπουδές.

Απαιτήσεις ακαδημαϊκής πιστοποίησης

Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν:

  • Μεταπτυχιακό δίπλωμα από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο ή ανάλογο ίδρυμα. ή
  • Ένα πτυχίο πανεπιστημίου με τιμητική διάκριση από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο ή συγκρίσιμο ίδρυμα.

Απαιτήσεις γλωσσικής επάρκειας

Ο υποψήφιος που ζητά την εισαγωγή βάσει τίτλου σπουδών από πανεπιστήμιο ή ανάλογο ίδρυμα του οποίου η γλώσσα διδασκαλίας ή / και εξέτασης δεν είναι αγγλικά είναι υποχρεωμένη να επιτύχει ελάχιστο βαθμό

  • Δοκιμή Αγγλικών ως Ξένης Γλώσσας (TOEFL) στις 79 (Διαδικτυακή δοκιμή). ή
  • Διεθνές Σύστημα Δοκιμών Αγγλικής Γλώσσας (IELTS) 6.5
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The Faculty of Arts is an essential part of Hong Kong Baptist University, an institution that is firmly committed to being ”a leading liberal arts university in Asia for the world delivering academic ... περαιτέρω

The Faculty of Arts is an essential part of Hong Kong Baptist University, an institution that is firmly committed to being ”a leading liberal arts university in Asia for the world delivering academic excellence in a caring, creative and global culture.” Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη