Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διδακτορική βιολογία και βιωσιμότητα

Ο κύριος στόχος της ερευνητικής ομάδας Οικολογίας, Εξέλιξης, Συμπεριφοράς και Περιβαλλοντικής Οικονομίας είναι θεμελιώδεις και εφαρμοσμένες πτυχές της οικολογίας, της περιβαλλοντικής οικονομίας, της διατήρησης, της υδατοκαλλιέργειας, της συμπεριφοράς των ζώων, της μοριακής ταξινόμησης και της μοριακής γενετικής. Το σύμπλεγμα έχει υψηλό επίπεδο ερευνητικής δραστηριότητας που περιλαμβάνει ακαδημαϊκό προσωπικό, μεταδιδακτορικούς επιστήμονες και σπουδαστές μεταπτυχιακών σπουδών. Το σύμπλεγμα έχει υψηλό επίπεδο ερευνητικής δραστηριότητας που περιλαμβάνει ακαδημαϊκό προσωπικό, μεταδιδακτορικούς επιστήμονες και σπουδαστές μεταπτυχιακών σπουδών.

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

 • Ζωική συμπεριφορά / επικοινωνία
 • Βιοποικιλότητα και υπηρεσίες οικοσυστήματος
 • Θαλάσσια βιολογία παράκτιας και βαθέων υδάτων
 • Οικολογική διαχείριση
 • Οικονομία της ποιότητας των υδάτων και διαχείριση βιώσιμων λεκανών απορροής
 • Οικολογία οικοσυστημάτων, μοντελοποίηση και μαθηματική βιολογία
 • Βιολογία γλυκών υδάτων / βιολογία ιχθύων
 • Τα χωροκατακτητικά είδη και η επίδρασή τους
 • Μοριακή οικολογία, συστηματική και φυλογεωγραφία σε άλγη, φυτά, ασπόνδυλα, ψάρια και θηλαστικά
 • Αειφόρος υδατοκαλλιέργεια οστρακοειδών και αλγών
 • Αστική χρήση γης, οικονομία και διαχείριση
 • Αξιολόγηση της βιοποικιλότητας, των γεωργοπεριβαλλοντικών προγραμμάτων και της υπαίθριας αναψυχής συμπεριλαμβανομένης της χρήσης των ΣΓΠ και της χωρικής οικονομετρίας
 • Οικολογία της άγριας πανίδας, ιδιαίτερα των πτηνών και των θηλαστικών

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥ

Ένας τίτλος έρευνας σας προσφέρει την ευκαιρία να αναπτύξετε τις ερευνητικές δεξιότητές σας και να αποδείξετε τον εαυτό σας ως ερευνητή. Η Queen's δεσμεύεται να ενισχύσει την εκπαίδευση και τη διδασκαλία της έρευνας και προσφέρει ευκαιρίες μεταπτυχιακής έρευνας σε όλους τους τομείς σπουδών. Τα παρακάτω μεταπτυχιακά ερευνητικά ερευνητικά δρομολόγια για το συγκεκριμένο θέμα είναι:

ΔΙΔΑΚΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ (Διδάκτωρ) ΜΑΣΤΕΡ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ (MPhil)

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥ

Η ελάχιστη ακαδημαϊκή απαίτηση για εισαγωγή σε ερευνητικό πρόγραμμα σπουδών είναι κατά κανόνα πτυχίο ανώτερης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από φορέα παροχής Ηνωμένου Βασιλείου ή ROI ή ισοδύναμο προσόν αποδεκτό από το πανεπιστήμιο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Σχολή.

ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ / ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Η εγγραφή γίνεται με πλήρη ή μερική απασχόληση, υπό την καθοδήγηση μιας εποπτικής ομάδας που ορίζεται από το Πανεπιστήμιο. Θα πρέπει να υποβάλετε τη διατριβή σας στο τέλος τριετούς διάρκειας εγγραφής για διδακτορικό δίπλωμα πλήρους απασχόλησης ή δύο ετών για το MPhil (ή ισοδύναμο μερικής απασχόλησης).

ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Οι διεθνείς φοιτητές (όπου τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη γλώσσα τους) πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν την ικανότητά τους στα αγγλικά. υπήκοοι εκτός ΕΟΧ πρέπει επίσης να πληρούν τις απαιτήσεις της μετανάστευσης Ηνωμένο Βασίλειο Θεωρήσεις και Μετανάστευσης (UKVI) για την αγγλική γλώσσα για σκοπούς θεώρησης. Αποδεικτικά στοιχεία για βαθμολογία IELTS * 6,5, με όχι λιγότερο από 5,5 σε οποιοδήποτε συστατικό (* που ελήφθη εντός των τελευταίων 2 ετών) απαιτείται.

Αν πρέπει να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην αγγλική γλώσσα προτού μπείτε σε αυτό το πρόγραμμα, ο συνεργάτης μας INTO Queen's University Belfast προσφέρει μια σειρά μαθήματα αγγλικής γλώσσας. Αυτά τα εντατικά και ευέλικτα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την αγγλική σας ικανότητα να εισέλθουν σε αυτό το πρόγραμμα.

ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Η ομάδα διαθέτει ένα ευρύ φάσμα ισχυρών διεθνών και εθνικών δεσμών και επωφελείται από εφαρμοσμένα ερευνητικά κέντρα όπως το Quercus, το οποίο ειδικεύεται στη βιολογία της διατήρησης και στη βιοποικιλότητα. Η Σχολή συμμετέχει επίσης στενά στο Ινστιτούτο του Πανεπιστημίου για έναν Αειφόρο Κόσμο.

Οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε σύγχρονα εργαστήρια και γραφεία που βρίσκονται στο Κέντρο Ιατρικής Βιολογίας, κοντά στον κεντρικό χώρο του Lanyon. Οι σπουδαστές έχουν επίσης πρόσβαση στο θαλάσσιο εργαστήριο του Πανεπιστημίου, το οποίο βρίσκεται στο Portaferry, απευθείας στο Narrows του Strangford Lough (το μεγαλύτερο λιμάνι της θάλασσας στα βρετανικά νησιά) και οι εγκαταστάσεις αυτές χρησιμοποιούνται από κατοίκους και φοιτητές, και διεθνείς επισκέπτες.

Λόγω της μοναδικής γεωλογίας της Βόρειας Ιρλανδίας, του ήπιου κλίματος, της σχετικά μακράς ακτογραμμής και της μακρόχρονης ιστορίας της διευθετημένης γεωργίας, έχουμε μια ευρεία ποικιλία ενδιαφερόντων οικοτόπων, τα οποία παρέχουν ένα περιβάλλον τόνωσης και προκλήσεων για όσους επιθυμούν να συνεχίσουν την έρευνα σε αυτούς τους τομείς.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

μεταπτυχιακοί φοιτητές Βασίλισσας αποκομίσουν εξαιρετικές παροχές. Μοναδικό πρωτοβουλίες, όπως ο βαθμός Plus και Ερευνητής Plus ενισχύσουμε τη δέσμευσή μας για την απασχολησιμότητα, ενώ καινοτόμα προγράμματα ηγεσίας και εκτελεστικής παράλληλα με την ένταξη της στερλίνας με εμπειρογνώμονες των επιχειρήσεων βοηθά τους μαθητές μας να αποκτήσουν βασικές ηγετικές θέσεις τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποQueen's University Belfast »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη