γιατρός στην εκπαίδευση, διπλό πρόγραμμα ανάθεσης

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το πρόγραμμα EdD (Dual Award) είναι μοναδικό στη Νοτιοανατολική Ασία αξιοποιώντας την εμπειρία στην επαγγελματική πρακτική και την έρευνα δύο μεγάλων ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, του Εθνικού Ινστιτούτου Εκπαίδευσης της Σιγκαπούρης και του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Όχι μόνο προσφέρει μια διεθνή προοπτική σε θέματα επαγγελματισμού και ηγεσίας στην εκπαίδευση, αλλά συνδυάζοντας έναν διαφορετικό φοιτητικό πληθυσμό από διάφορες χώρες και διαφορετικούς τομείς της εκπαίδευσης, επιτρέπει ένα πλούσιο και ζωντανό μαθησιακό περιβάλλον. Έχει σχεδιαστεί για έμπειρους επαγγελματίες που θα ήθελαν να ενισχύσουν την επαγγελματική τους εμπειρογνωμοσύνη και να αναπτύξουν την ικανότητά τους να ερευνούν και να αξιολογούν την εκπαιδευτική πρακτική. Αυτά κυμαίνονται από ανώτερους διοικητικούς υπαλλήλους σε σχολεία, ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και κυβερνητικούς φορείς έως έμπειρους εκπαιδευτικούς και ακαδημαϊκούς σε κολέγια και πανεπιστήμια.

Το πρόγραμμα προσφέρεται με μερική απασχόληση, με ιδιαίτερη μέριμνα για τις ανάγκες και τις δεσμεύσεις των φοιτητών πλήρους φοίτησης και των διεθνών φοιτητών. Το εξάμηνο μαθημάτων του προσφέρεται μέσω ενός συνδυασμού εντατικών εξετάσεων μίας εβδομάδας πρόσωπο με πρόσωπο και γραπτής αλληλογραφίας με τον εκπαιδευτή τους επόμενους μήνες, όταν εργάζεστε στις εργασίες σας. Ευκαιρίες είναι επίσης ενσωματωμένες για να συνεχίσετε να αλληλεπιδράτε με άλλους μαθητές στο πρόγραμμα σας μόλις ολοκληρώσετε το μάθημα σας και εργάζεστε στα μεγάλα ερευνητικά σας έργα.

Αυτό που καθιστά το πρόγραμμα EdD Dual Award ιδιαίτερα ελκυστικό και το καθιστά ένα από αυτά είναι η ευελιξία που επιτρέπει την επιλογή του ιδρύματος καταγωγής. Μπορείτε να κάνετε το NIE ή το IoE το ίδρυμα καταγωγής σας, δηλαδή το πανεπιστήμιο στο οποίο ολοκληρώνετε το τμήμα μαθημάτων και τη μελέτη εστιζόμενων φορέων και, στη συνέχεια, μεταβείτε στο άλλο ίδρυμα (διπλό ίδρυμα) κατά το τελευταίο έτος σπουδών σας για να ολοκληρώσετε τη διδακτορική διατριβή σας .

Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2017

Σχετικά με τη Σχολή

ΤοΕθνικό Ινστιτούτο Εκπαίδευσης (NIE) είναι το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα των εκπαιδευτικών στη Σιγκαπούρη και την υπερηφάνεια που πρέπει να αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της εκπαιδευτικής υπηρεσίας.& ... περαιτέρω

ΤοΕθνικό Ινστιτούτο Εκπαίδευσης (NIE) είναι το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα των εκπαιδευτικών στη Σιγκαπούρη και την υπερηφάνεια που πρέπει να αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της εκπαιδευτικής υπηρεσίας.&nbsp Το εκπαιδευτικό σύστημα της Σιγκαπούρης έχει αναφερθεί ως ένα από τα πιο επιτυχημένα εκπαιδευτικά συστήματα στον κόσμο. Αυτό είναι, εν μέρει, λόγω του ήχου εκπαιδευτικές πολιτικές και την έρευνα στη διαμόρφωση των προγραμμάτων σπουδών και των πρακτικών διαχείρισης των σχολείων.&nbsp Ακόμη πιο σημαντικό, είναι λόγω των δεσμευτεί πάθος και την επιμονή του και περίπου 28.000 εκπαιδευτικούς αφιερωμένη στη Σιγκαπούρη.&nbsp Είμαστε υπερήφανοι για να μπορούν να καλούν αυτή την κοινότητα τους συναδέλφους μας και να συνεργαστούμε μαζί τους για τη βελτίωση της ποιότητας του εκπαιδευτικού μας συστήματος για το μέλλον.&nbsp Έτσι, NIE έχει δεσμευτεί να το όραμά μας είναι ένα ινστιτούτο της διάκρισης και της αποστολής μας, ότι η δημιουργία του ινστιτούτου παγκοσμίου φήμης για την αριστεία της στον τομέα της εκπαίδευσης των εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικής έρευνας. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη