16 Διατροφικές Επιστήμες degrees found
- Υγειονομική Περίθαλψη
- Διατροφικές Επιστήμες
- Διατροφικές Επιστήμες
- Ευρώπη11
- Ασία3
- Αφρική2
16 Διατροφικές Επιστήμες degrees found
Προτεινόμενα
School of Agriculture - University of Lisbon
Διδακτορικό Πρόγραμμα στη Γεωργική Καινοτομία στις Τροπικές Αλυσίδες Τροφίμων
- Lisbon, Πορτογαλία
Διδακτορικό (PhD)
Πλήρης απασχόληση
4 εβδομάδες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Ένα μυθιστόρημα και καινοτόμο Ph.D. πρόγραμμα για μαθητές από εύκρατες χώρες με δεξιότητες στη γεωργία και τις αλυσίδες αγροδιατροφής που αναζητούν τροπικές περιοχές και για μαθητές από τροπικές χώρες που επιδιώκουν να αντιμετωπίσουν τις ικανότητές τους με έκθεση σε νέες τεχνικές και επιστημονικές γνώσεις, μέσω μιας διεθνούς εκπαιδευτικής εμπειρίας.
Προτεινόμενα
Queen's University of Belfast - Medical Faculty
PhD in Food Safety and Biotechnology
- Belfast, Ηνωμένο Βασίλειο
Διδακτορικό (PhD)
Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης
3 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Προτεινόμενα
Universidade Santiago de Compostela
Καινοτομία διδακτορικού στην Ασφάλεια και τις Τεχνολογίες Τροφίμων
- Santiago de Compostela, Ισπανία
Διδακτορικό (PhD)
Πλήρης απασχόληση
3 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Ισπανικά, Γαλικιανός
Η παγκοσμιοποίηση της οικονομίας και της αγοράς τροφίμων καθιστούν την τεχνολογία και την ασφάλεια των τροφίμων ένα ζήτημα γενικού ενδιαφέροντος που επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες. Η αποτελεσματική προστασία του δικαιώματος στην επισιτιστική ασφάλεια απαιτεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση που λαμβάνει υπόψη τους κινδύνους που συνδέονται με τα τρόφιμα από το αγρόκτημα στο τραπέζι και που λαμβάνει υπόψη όλες τις πιθανές προοπτικές. Επιπλέον, λαμβάνει υπόψη με πολύ ιδιαίτερο τρόπο την αυξανόμενη σημασία των διατροφικών κινδύνων, δεδομένης της ανησυχητικής επικράτησης της παχυσαρκίας σήμερα και κυρίως σε παιδιά και εφήβους.
Προτεινόμενα
Free University of Bozen-Bolzano
Διεθνές Διδακτορικό στη Μηχανική Τροφίμων και Βιοτεχνολογία
- Bolzano, Ιταλία
Διδακτορικό (PhD)
Πλήρης απασχόληση
3 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Διεθνές Διδακτορικό στη Μηχανική Τροφίμων και τη Βιοτεχνολογία \n \n Σκοπός αυτού του διεθνούς διδακτορικού προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει μια νέα γενιά διεθνούς φήμης ερευνητών να εφαρμόζουν προσεγγίσεις μηχανικής και βιοτεχνολογίας στην επεξεργασία τροφίμων, δίνοντάς τους ευκαιρίες για μεταφορά και ανταλλαγή γνώσεων με εθνικά και διεθνή ερευνητικά κέντρα και βιομηχανίες.
Προτεινόμενα
University of Veterinary Sciences
Ph.D. στην Υγιεινή και Τεχνολογία Επεξεργασίας Τροφίμων
- Brno, Τσεχία
Διδακτορικό (PhD)
Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης
4 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το πρόγραμμα διδακτορικής μελέτης Τροφίμων Υγιεινή και Τεχνολογία Επεξεργασίας είναι ένα ακαδημαϊκά εστιασμένο πρόγραμμα σπουδών, που αντιστοιχεί στην τρέχουσα κατάσταση και το επίπεδο της επιστήμης και τις ανάγκες της πρακτικής στην Ευρώπη. Οι απόφοιτοι της διδακτορικής μελέτης Η Υγιεινή Τροφίμων και η Τεχνολογία Επεξεργασίας απέκτησαν σε βάθος θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια ανεξάρτητης δημιουργικής δραστηριότητας και την απόκτηση νέων επιστημονικών γνώσεων στον τομέα της μελέτης. Οι απόφοιτοι μπορούν να μοιραστούν ενεργά τις γνώσεις τους στον τομέα των σπουδών σε διεθνές επίπεδο και δημόσια. Με βάση αυτά τα προσόντα, οι απόφοιτοι απασχολούνται κυρίως σε ερευνητικά ιδρύματα και πανεπιστήμια.
Προτεινόμενα
Selinus University of Sciences and Literature
Διδάκτορας Φιλοσοφίας (Ph.D) στην Επιστήμη Τροφίμων
- Ragusa, Ιταλία
Διδακτορικό (PhD)
24 μήνες
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Αγγλικά
Η έρευνα σε αυτόν τον τομέα της επιστήμης των τροφίμων θα πρέπει να παρέχει δεδομένα σχετικά με τον τρόπο παροχής στον παγκόσμιο πληθυσμό ασφαλών, θρεπτικών, ορεκτικών και προσιτών τροφίμων. Η επίτευξη αυτού του στόχου απαιτεί μια εις βάθος μελέτη των θεμάτων επεξεργασίας, συσκευασίας, διανομής και αξιολόγησης των τροφίμων.
Προτεινόμενα
Terra Nova University
Διδάκτωρ Φιλοσοφίας (PhD) από την Έρευνα στην Επιστήμη των Τροφίμων
- Ragusa, Ιταλία
Διδακτορικό (PhD)
Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης
1 εξάμηνο
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Αγγλικά, Ιταλικός, Ισπανικά
Η έρευνα σε αυτόν τον τομέα της επιστήμης των τροφίμων θα πρέπει να παρέχει δεδομένα σχετικά με τον τρόπο παροχής στον παγκόσμιο πληθυσμό με ασφαλή, θρεπτικά, ορεκτικά και οικονομικά προσιτά τρόφιμα. Η επίτευξη αυτού του στόχου απαιτεί μια εις βάθος μελέτη των θεμάτων επεξεργασίας, συσκευασίας, διανομής και αξιολόγησης των τροφίμων. Περιλαμβάνει πολλούς κλάδους και χρησιμοποιεί τις αρχές της βιολογίας, της μικροβιολογίας, της χημείας, της βιοχημείας, της βιοχημείας, της διατροφής, της φυσικής και της μηχανικής για την επίλυση πρακτικών προβλημάτων που σχετίζονται με τη βιομηχανία τροφίμων. Οι επιστήμονες τροφίμων ήταν από τους πρώτους που εργάστηκαν με τη βιοτεχνολογία. Οι επιστήμονες τροφίμων εργάζονται με τα τρόφιμα από τη στιγμή που φεύγει από το αγρόκτημα έως την αποθήκευση του τελικού προϊόντος, συμπεριλαμβανομένων όλων των εργασιών επεξεργασίας, προετοιμασίας και διανομής. Επιπλέον, καθορίζουν τους παράγοντες που επηρεάζουν την ασφάλεια, τη θρεπτική αξία και την αποδοχή των τροφίμων.
Προτεινόμενα
Kasetsart University
Διδακτορικό στην επιστήμη των τροφίμων
- Chatuchak, Ταϊλάνδη
Διδακτορικό (PhD)
Πλήρης απασχόληση
3 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Να είστε ηγέτης που να είναι σε θέση να διαχειρίζεται αποτελεσματικά ένα πρόβλημα και να αποδίδει κατάλληλα με επαγγελματική ηθική. Ανυπομονούν να μάθουν δια βίου για να αναπτύσσουν τον εαυτό τους και τον οργανισμό συνεχώς και να μπορούν να συνεργάζονται με άλλους με διαφορετικούς πολιτισμούς. Να είναι σε θέση να σχεδιάζει και να διαχειρίζεται την έρευνα στην επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων με δημιουργικό συστηματικό και βιώσιμο τρόπο.
Προτεινόμενα
University of Parma
Ph.D. στην επιστήμη των τροφίμων
- Parma, Ιταλία
Διδακτορικό (PhD)
Πλήρης απασχόληση
3 χρόνια
Ανάμεικτο
Ιταλικός, Αγγλικά
Ph.D. στην επιστήμη των τροφίμων
Προτεινόμενα
University of Milan
Fast-track counseling
PhD in Food Systems
- Milan, Ιταλία
Διδακτορικό (PhD)
Πλήρης απασχόληση
3 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Fast-track counseling
Προτεινόμενα
Universidade de Aveiro
Doctorate in Food Science and Technology and Nutrition
- Aveiro, Πορτογαλία
Διδακτορικό (PhD)
4 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Πορτογαλικά, Αγγλικά
Προτεινόμενα
Auream Phoenix University for Women
Διδάκτωρ Φιλοσοφίας (PhD) από την Έρευνα στην Επιστήμη των Τροφίμων
- Online
Διδακτορικό (PhD)
Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης
1 εξάμηνο
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Αγγλικά, Ιταλικός
Το διδακτορικό δίπλωμα έρευνας μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης απονέμεται μετά την επιτυχή ολοκλήρωση μιας εξειδίκευσης θεωρητικής έρευνας. Η παρούσα έρευνα παρουσιάζεται με τη μορφή διδακτορικής διατριβής. Το PhD (Doctor of Philosophy) είναι το μόνο διδακτορικό που μπορεί να επιτευχθεί μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Η κύρια απαίτηση για ένα διδακτορικό στο διαδίκτυο μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης είναι να παρουσιάσετε και να συζητήσετε μια διατριβή τουλάχιστον 100 σελίδων για αναθεώρηση και αξιολόγηση από μια ακαδημαϊκή επιτροπή στο Πανεπιστήμιο Selinus. Η έρευνα σε αυτόν τον τομέα της επιστήμης των τροφίμων θα πρέπει να παρέχει δεδομένα σχετικά με τον τρόπο παροχής στον παγκόσμιο πληθυσμό με ασφαλή, θρεπτικά, ορεκτικά και οικονομικά προσιτά τρόφιμα. Η επίτευξη αυτού του στόχου απαιτεί μια εις βάθος μελέτη των θεμάτων επεξεργασίας, συσκευασίας, διανομής και αξιολόγησης των τροφίμων. Περιλαμβάνει πολλούς κλάδους και χρησιμοποιεί τις αρχές της βιολογίας, της μικροβιολογίας, της χημείας, της βιοχημείας, της βιοχημείας, της διατροφής, της φυσικής και της μηχανικής για την επίλυση πρακτικών προβλημάτων που σχετίζονται με τη βιομηχανία τροφίμων. Οι επιστήμονες τροφίμων ήταν από τους πρώτους που εργάστηκαν με τη βιοτεχνολογία. Οι επιστήμονες τροφίμων εργάζονται με τα τρόφιμα από τη στιγμή που φεύγει από το αγρόκτημα έως την αποθήκευση του τελικού προϊόντος, συμπεριλαμβανομένων όλων των εργασιών επεξεργασίας, προετοιμασίας και διανομής. Επιπλέον, καθορίζουν τους παράγοντες που επηρεάζουν την ασφάλεια, τη θρεπτική αξία και την αποδοχή των τροφίμων.
Προτεινόμενα
University of Pretoria - Faculty of Natural and Agricultural Sciences
PhD (Consumer Science) (Food Management)
- Pretoria, Νότια Αφρική
Διδακτορικό (PhD)
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Dalian Polytechnic University
PhD in Food Science & Engineering
- Dalian, Κίνα
Διδακτορικό (PhD)
Πλήρης απασχόληση
3 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Κινέζικα
Shakarim University
Τεχνολογία τροφίμων, διδακτορικό
- Semey, Καζακστάν
Διδακτορικό (PhD)
Πλήρης απασχόληση
Στην Πανεπιστημιούπολη
Ρωσική
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Η τεχνολογία των προϊόντων διατροφής στοχεύει στην εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, ανταγωνιστικού προσωπικού, στη βελτίωση της ποιότητας της γνώσης, στη δημιουργία ενός συστήματος πολλαπλών επιπέδων ερευνητικών δραστηριοτήτων ακολουθώντας τις επείγουσες ανάγκες της σύγχρονης εκπαίδευσης και της επιστήμης.
Απαντήστε σε μερικές ερωτήσεις και θα βρούμε τα καλύτερα προγράμματα για εσάς!
Δημοφιλής τύπος πτυχίου
Δημοφιλής μορφή σπουδών
Δημοφιλείς τοποθεσίες
Δείτε λιγότερα
PHD Προγράμματα σε Υγειονομική Περίθαλψη Διατροφικές Επιστήμες Διατροφικές Επιστήμες
Τι είναι η Επιστήμη των Τροφίμων;
Η επιστήμη των τροφίμων μελετά τα τρόφιμα και πώς σχετίζονται με το περιβάλλον, την κοινωνία και την οικονομία. Περιλαμβάνει τη μελέτη της παραγωγής τροφίμων, της επεξεργασίας, της ασφάλειας και της διατροφής. Η επιστήμη των τροφίμων περιλαμβάνει επίσης τη μελέτη των τροφιμογενών ασθενειών και της μόλυνσης.
Τι μπορώ να κάνω με ένα πτυχίο στην Επιστήμη Τροφίμων;
Ένα πτυχίο στην επιστήμη των τροφίμων μπορεί να οδηγήσει σε μια καριέρα στη βιομηχανία τροφίμων, που εργάζεται σε τομείς όπως η παραγωγή τροφίμων, η επεξεργασία, η ασφάλεια και η διατροφή. Οι απόφοιτοι της επιστήμης των τροφίμων μπορούν επίσης να εργαστούν στον τομέα της έρευνας για τις τροφιμογενείς ασθένειες και τη μόλυνση. Υπάρχουν ευκαιρίες για όσους έχουν υπόβαθρο στην επιστήμη των τροφίμων να εργαστούν σε κυβερνητικές υπηρεσίες ή ιδιωτικές εταιρείες που εμπλέκονται στη ρύθμιση της βιομηχανίας τροφίμων. Οι απόφοιτοι της επιστήμης των τροφίμων μπορούν να ακολουθήσουν σταδιοδρομία στον ακαδημαϊκό χώρο, διδάσκοντας και διεξάγοντας έρευνα σε πανεπιστήμια και κολέγια.
Γιατί να σπουδάσετε Επιστήμη Τροφίμων;
Η επιστήμη των τροφίμων είναι σημαντική για διάφορους λόγους. Μας βοηθά να κατανοήσουμε πώς τα τρόφιμα επηρεάζουν την υγεία μας και το περιβάλλον, γεγονός που μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση των μεθόδων παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων, διασφαλίζοντας ότι τα τρόφιμα που τρώμε είναι ασφαλή και θρεπτικά. Μελετώντας την επιστήμη των τροφίμων, μπορούμε επίσης να μάθουμε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο πρόληψης και ελέγχου των τροφιμογενών ασθενειών. Τέλος, η επιστήμη των τροφίμων μας βοηθά να κατανοήσουμε τους σύνθετους οικονομικούς και κοινωνικούς παράγοντες που επηρεάζουν την παραγωγή και την κατανάλωση τροφίμων.
Πτυχία Επιστήμης Τροφίμων
Τα πτυχία επιστήμης τροφίμων προσφέρονται σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Τα προπτυχιακά προγράμματα διαρκούν συνήθως τέσσερα χρόνια και καλύπτουν θέματα όπως η χημεία τροφίμων, η μικροβιολογία και η διατροφή. Τα μεταπτυχιακά προγράμματα συνήθως διαρκούν δύο χρόνια και περιλαμβάνουν μαθήματα σε προηγμένα θέματα επιστήμης τροφίμων που περιλαμβάνουν τη φυσική και τη μηχανική τροφίμων.