Keystone logo

1 Στην Πανεπιστημιούπολη Διδακτορικό Εκπαίδευσης Προγράμματα σε Φυσική Αγωγή σε Σαν Χουάν, Δυτική Όχθη για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Διδακτορικό Εκπαίδευσης
  • Παιδαγωγία
  • Διδασκαλία
  • Φυσική Αγωγή
  • Στην Πανεπιστημιούπολη
Πεδία μελέτης
  • Παιδαγωγία (1)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Στην Πανεπιστημιούπολη Διδακτορικό Εκπαίδευσης Προγράμματα σε Φυσική Αγωγή

    San Juan είναι η πρωτεύουσα του Πουέρτο Ρίκο, αλλά και η πιο πυκνοκατοικημένη, με περίπου 400.000 κατοίκους. Έχει ένα σταθερό σύστημα υγείας και άλλες ανέσεις. San Juan 136 δημόσια σχολεία στο πλαίσιο του Υπουργείου Παιδείας και έχει 9 επιρροή πανεπιστημιουπόλεις και άλλα μικρότερα κολλέγια.

    Η σωματική ευεξία, όπως η άσκηση, η υγιεινή και η υγεία, μπορεί να αποτελούν μέρος των μελετών φυσικής αγωγής. Οι τάξεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν στρατηγικές που προάγουν τη σωματική άσκηση και τη σωματική συντήρηση που μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για έναν ενεργό, υγιεινό τρόπο ζωής.

    Υπάρχουν πολλά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που βρίσκονται σε όλο το Πουέρτο Ρίκο, με το Πανεπιστήμιο του Πουέρτο Ρίκο είναι το παλαιότερο και μεγαλύτερο. Ως έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών, οι πολίτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε επιπλέον ευκαιρίες για εκπαίδευση.

    Ο γιατρός του πτυχίου εκπαίδευσης επιτρέπει στους επαγγελματίες της εκπαίδευσης να προωθήσουν τις γνώσεις τους σε εξειδικευμένους τομείς σπουδών. Οι απόφοιτοι μπορούν να προετοιμαστούν για ρόλους στον ακαδημαϊκό χώρο, τη διοίκηση ή τη χάραξη πολιτικής σε εκπαιδευτικά ή πολιτικά ιδρύματα.

    Η μάθηση στην πανεπιστημιούπολη αναφέρεται στην αυτοπροσώπως παρακολούθηση των μαθημάτων. Συνήθως περιλαμβάνει τη μετάβαση σε παραδοσιακά μαθήματα και διαλέξεις, τη συμμετοχή σε ομαδικές δραστηριότητες και την προσωπική επαφή με τους καθηγητές και τους συνομηλίκους. Η μάθηση στην πανεπιστημιούπολη περιλαμβάνει επίσης συχνά πρόσβαση σε εργαστήρια, βιβλιοθήκες και άλλους πόρους της πανεπιστημιούπολης, όπως φοιτητικές λέσχες, γραφεία υπηρεσιών σταδιοδρομίας και κέντρα αναψυχής.