διδακτορικό στην εκπαίδευση

Γενικά

7 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Διδακτορικό στην Ηγεσία Εκπαιδευτικής Δικαιοσύνης

Το Πανεπιστήμιο του Redlands Διδακτορικό στην Ηγεσία Εκπαιδευτικής Δικαιοσύνης (Ed.D.) είναι ένα εθνικό μοναδικό πρόγραμμα, το οποίο εμπλέκει περίπου 20 φοιτητές κάθε χρόνο σε αυστηρή μελέτη, συζήτηση, την έρευνα και την πρακτική. Οδήγηση Η αποστολή μας είναι να παράγει επιστημονική επαγγελματίες που είναι περιζήτητα για ηγετικούς ρόλους σε σχολεία, διαμερίσματα, γραφεία και δημόσιες υπηρεσίες.

Το ένα του-ένα είδος έμφαση του προγράμματος για την εκπαιδευτική δικαιοσύνη κάνει να ξεχωρίζει. Η ιδέα ότι οι εκπαιδευτικοί από όλα τα κοινωνικά στρώματα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση, πόρους και άλλες εκπαιδευτικές ευκαιρίες αποτελεί κεντρικό άξονα του προγράμματος, και οι υποψήφιοι είναι σταθερά ωθούνται να αναλύσουν και να συζητήσουν τις αρχές της ισότητας και της δικαιοσύνης εκπαιδευτικών.

Ενεργητικός, με υψηλά προσόντα του διδακτικού προσωπικού μας συνεχώς προσπαθούν να βοηθήσουν τους υποψήφιους διδάκτορες να αναπτύξουν ακαδημαϊκά και επαγγελματικά. Την ίδια στιγμή, οι υποψήφιοι ώθησε να εξετάσει καινοτόμους τρόπους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στον κόσμο της εκπαίδευσης, τη βελτίωση της ζωής των μαθητών και την ενίσχυση του έργου των σχολείων.

Το πρόγραμμα είναι δομημένο για να φιλοξενήσει τις ταραχώδεις ζωές των εκπαιδευτικών που εργάζονται. Το πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί σε τρία χρόνια, με την παρακολούθηση μαθημάτων που διοργανώνονται στο τρίμηνο κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ετών. Τα μαθήματα έχουν προγραμματιστεί για την Πέμπτη το βράδυ, καθώς και σε διάφορες Σάββατα κάθε τριμήνου. Οι φοιτητές συμμετέχουν επίσης σε ένα εντατικό καλοκαίρι ινστιτούτο για τρία συνεχόμενα έτη. Σημειώνεται μελετητές παρούσα μαζί με το Πανεπιστήμιο του Redlands σχολής σε αυτά τα ιδρύματα.

Οι απόφοιτοι είναι σε θέση να:

 • Κατάδειξη κατανόησης των λόγων κοινωνικής δικαιοσύνης μέσω της ολοκληρωμένης γραπτή σύνθεση, ολοκληρωμένα παρουσιάσεις και τεκμηριωμένη συζήτηση.
 • Εφαρμόστε μεταμορφωτικές πρακτικές ηγεσίας.
 • Αναλύστε πώς δικαστικές αποφάσεις, την πολιτική και τα εκπαιδευτικά συστήματα χρηματοδότησης αντιμετώπιση θεμάτων εκπαιδευτικής δικαιοσύνης.
 • Αποτελεσματικά υπερασπιστούν τα δίκαια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για το που στερούνται πολιτικών δικαιωμάτων, μέσω ασχολούνται με την πρακτική και τη δραστηριότητα ηγεσίας.
 • Αυστηρά αναλύσει μια σειρά από υποτροφία για να ενημερώσουν δυναμικά την επαγγελματική πρακτική και εφαρμοσμένη ερευνητική δραστηριότητα.
 • Διεξοδικά σχεδιάσει και να υλοποιήσει έρευνα σχετικά με τις πρακτικές της δικαιοσύνης / αρχές εκπαιδευτικών.

Άλλα χαρακτηριστικά του προγράμματος περιλαμβάνουν:

 • Μέντορες από το πεδίο
 • Πρακτική σεμινάρια που χαρακτηρίζει κορυφαία εκπαιδευτικά επαγγελματίες
 • Ανταγωνιστικό κόστος
 • Μεταφορά έως 6 μεταπτυχιακών μονάδες (με την έγκριση του Τμήματος)
 • Ευκαιρία για να ολοκληρωθεί η Tier II Διοικητικό διαπιστευτηρίων ταυτόχρονα
Τελευταία ενημέρωση Οκτώβριος 2015

Σχετικά με τη Σχολή

Where your dreams become aspirations and your aspirations become achievements—that is the Redlands experience. Since our founding in 1907, we haven’t wavered from our promise: a transformative educati ... περαιτέρω

Where your dreams become aspirations and your aspirations become achievements—that is the Redlands experience. Since our founding in 1907, we haven’t wavered from our promise: a transformative education in an environment of academic rigor and personal responsibility, where you can blend what you learn in the classroom with life skills that will help you affect positive change in the world... Διαβάστε Λιγότερα
Redlands , Νέα Υόρκη , όχθη ποταμού , Σαν Ντιέγκο , Torrance , Δυτική Covina , Burbank + 6 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη