Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το πρόγραμμα σπουδών είναι κατά κύριο λόγο οριστεί για τους αποφοίτους με μια Μάστερ στις Πολιτικές Επιστήμες ή οποιοδήποτε άλλο τομέα Κοινωνικών Επιστημών οι οποίοι προτίθενται να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στις Πολιτικές Επιστήμες, με έμφαση στο θέμα της δημοκρατικής και nondemocratic μορφές διακυβέρνησης, οι αλλαγές στο πολιτικό σύστημα, με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη των τάσεων που συνδέονται με τον εκσυγχρονισμό και τον εκδημοκρατισμό, άλλα ζητήματα της συγκριτικής ανάλυσης, συμπεριλαμβανομένων των εθνικών και περιφερειακών ταυτότητες, ή η ανάλυση των επιμέρους στοιχείων των πολιτικών συστημάτων.

Περιγραφή του εισαγωγικές εξετάσεις και τα κριτήρια αξιολόγησης

Διδακτορικό πρόγραμμα βαθμό καθοδηγείται από τους κανόνες για την οργάνωση των σπουδών στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Καρόλου και υψηλότερα νομικά πρότυπα του Πανεπιστημίου του Καρόλου.

Εισαγωγική εξέταση:

Η εξέταση είσοδος λαμβάνει υπόψη: • πρόταση διατριβής • το πεδίο εφαρμογής της προσφεύγουσας που αντλείται από την υπέβαλε κατάλογο των ακαδημαϊκή βιβλιογραφία • προηγούμενες δημοσιεύσεις

Κρίσιμη κριτήρια κατά την υποδοχή του αιτούντος έχουν ως εξής:

• την ποιότητα του έργου Διατριβή: η έννοια, μαζί με τις θεωρητικές και μεθοδολογικές αποτελέσματα, αναμένεται να υπερασπιστεί από τον αιτούντα κατά τη διάρκεια της εξέτασης είσοδο.

• Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη το πεδίο εφαρμογής της προσφεύγουσας που στηρίζεται στην υπέβαλε κατάλογο των ακαδημαϊκή βιβλιογραφία.

• Ένα άλλο αξιόλογο πτυχή θα είναι το αν ο αιτών έχει λάβει γραπτή έγκριση από ένα μέλος του ακαδημαϊκού προσωπικού IPS FSS CU σε για το έργο του / της διατριβής.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να λάβει μέχρι και 100 μονάδες για τις εισαγωγικές εξετάσεις.

Το μέγιστο ποσό των πόντων κερδίσει στο πρώτο μέρος της εισαγωγικές εξετάσεις για το προτεινόμενο έργο είναι 50 βαθμοί? το μέγιστο ποσό των πόντων στο δεύτερο μέρος την αξιολόγηση της δυνατότητας του αιτούντος με βάση την υπέβαλε κατάλογο των ακαδημαϊκή βιβλιογραφία είναι 30 βαθμοί. Η επιτροπή θα αξιολογήσει επίσης τις προηγούμενες εκδοτικές δραστηριότητες, τη διδασκαλία και την έρευνα του αιτούντος με το μέγιστο 20 πόντους.

Πληροφορίες σχετικά με την άσκηση των αποφοίτων

Ο στόχος του προγράμματός μας είναι να εκπαιδεύσει υψηλά προσόντα εμπειρογνώμονες οι οποίοι είναι σε θέση να συνεχίσει βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας στα ακαδημαϊκά ιδρύματα και τα πανεπιστήμια. Έχουν επίσης θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει στην Τσεχική δημόσιο τομέα (κυρίως σε κυβερνητικές υπηρεσίες) και να εκπροσωπεί τα συμφέροντα της Τσεχίας στη διεθνή σκηνή, ιδίως σε επίπεδο ΕΕ. Αγκαλιάζοντας ένα ευρύ φάσμα των μεθοδολογιών και των θεμάτων σε σαρωτικές πυξίδα του, διδακτορικό πρόγραμμα μας στην Πολιτική Επιστήμη παρέχει στους αποφοίτους μας με ολοκληρωμένες επαγγελματικές δεξιότητες τόσο στη θεωρία όσο και στην πράξη.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποFaculty of Social Sciences, Charles University (FSV UK) »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Οκτ. 2019
Duration
4 - 8 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
250 EUR
ανά εξάμηνο
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη