Δίδακτρα: Τουρκική

Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Γιασάρ έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει σύγχρονα επιχειρηματικές εφαρμογές και θεωρητικές προσεγγίσεις που παρέχουν μια βάση για αυτές τις εφαρμογές στους μαθητές μας και να τους οδηγήσει να διεξάγει έρευνα και να συμβάλει στην εθνική και διεθνή επιχειρηματικό κόσμο και την ακαδημαϊκή βιβλιογραφία.

Το πρόγραμμα αποτελείται από υποχρεωτικά και επιλεκτική μαθήματα που επιτρέπουν στους μαθητές μας να ειδικεύονται σε συγκεκριμένους τομείς. Τα μαθήματα που προσφέρονται σε διάφορους τομείς ειδικότητας παρακινήσει τους μαθητές μας να κάνουν διεπιστημονικής έρευνας.

Υπάρχουν τρεις τομείς εξειδίκευσης για το πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων PhD: - Λογιστικής-Οικονομικών - Management-Οργάνωση - Παραγωγή, Μάρκετινγκ και Logistics Η γλώσσα του Διδακτορικού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων πρόγραμμα είναι η τουρκική Το πρόγραμμα αποτελείται από δύο τρόπους: - Για όσους είναι δεκτή με πτυχίο «Ολοκληρωμένη Διδακτορικό Πρόγραμμα" - Για όσους γίνονται δεκτοί με πτυχίο Master of Science "Διδακτορικό Πρόγραμμα" μαθητές γίνονται δεκτοί για "Ολοκληρωμένο Διδακτορικό Πρόγραμμα« οφείλουν να πληρούν, 7 κύρια υποχρεωτικά μαθήματα (21 πιστωτικές ώρα), 6 τον τομέα της υποχρεωτικής μαθήματα (20 πιστωτικές ώρες) και 12 διδακτικές ώρες των μαθημάτων επιλεκτική. Οι μαθητές επιτύχουν σε εξετάσεις επάρκειας θα πρέπει να γράψουν μια διδακτορική διατριβή.

Οι μαθητές γίνονται δεκτές για "Διδακτορικό Πρόγραμμα", θα πρέπει να εκπληρώσει 23 πιστωτικές ώρες μαθημάτων. Οι μαθητές επιτύχουν σε εξετάσεις επάρκειας θα πρέπει να γράψουν μια διδακτορική διατριβή.

Οι μαθητές μας έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από το πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus και μελέτη για ένα εξάμηνο σε μία από τις ευρωπαϊκές χώρες.

Επικεφαλής Διοίκησης Επιχειρήσεων Τμήμα είναι Κάγκρι Bulut, Ph.D.

Απαιτήσεις υποβολής αιτήσεων για το Διδακτορικό Πρόγραμμα

Οι απαιτήσεις αποδοχής του φοιτητή για Διδακτορικό Πρόγραμμα αναφέρεται στην Γιασάρ Πανεπιστημίου Μεταπτυχιακής Εκπαίδευσης, μαθήματα και εξετάσεις κανονισμούς, το άρθρο 4 / b, 5, 6 και 7.

Προϋποθέσεις και απαιτήσεις για διδακτορικό. Εφαρμογή:

  • Master of Science / Bachelor πτυχίο - απόδειξη επαρκούς γνώσης της αγγλικής γλώσσας (UDS λεπτά 55.) - Master of Science / Bachelor μέσο όρο απομαγνητοφώνηση και βαθμού σημείο - να υποβάλουν το σκορ απόφοιτος εξέταση από μπύρες (Min. 55 για εκείνους που εφαρμόζονται με πτυχίο Master of Science? Min. 70 για εκείνους που εφαρμόζονται με πτυχίο Bachelor).
  • Αίτηση

Η αξιολόγηση των υποψηφίων:

  • ALES: 50% - Master of Science / Bachelor μέσο όρο απομαγνητοφώνηση και βαθμού σημείο:% 25 - Συνέντευξη:% 25 Στοιχεία σχετικά με τη διάρκεια στο διδακτορικό. προγράμματος είναι οι εξής: α) επιτρεπόμενη διάρκεια ολοκλήρωσης του διδακτορικού. προγραμμάτων είναι κατ 'ανώτατο όριο 8 (οκτώ) εξάμηνα για τους κατόχους μεταπτυχιακού και 10 (δέκα) εξάμηνα για τους κατόχους πτυχίου.

β) Επιτρέπεται η διάρκεια ολοκλήρωσης για την εκπλήρωση των απαιτούμενων μαθημάτων είναι κατ 'ανώτατο όριο 4 (τέσσερα) εξάμηνα για τους κατόχους μεταπτυχιακού και έξι (6) εξάμηνα για τους κατόχους πτυχίου. Όσοι δεν μπορούν να εκπληρώσουν τα απαιτούμενα μαθήματα εντός αυτής της περιόδου ή να μην μπορεί να επιτύχει μια ΣΔΣ του 3,00 απελαύνονται.

γ) απαιτείται να πληρούν υποχρεωτικά μαθήματα, να επιτύχει σε εξετάσεις επάρκειας και έχουν πρόταση διατριβή τους αποδεκτές, οι κάτοχοι μάστερ που δεν μπορεί να ολοκληρώσει τη διατριβή τους μέχρι το τέλος του 8 (οκτώ) εξάμηνα και οι κάτοχοι πτυχίου που δεν μπορεί να ολοκληρώσει τη διατριβή τους μέχρι το τέλος του 10 (δέκα) εξάμηνα γίνεται μέχρι 4 (τέσσερις) εξάμηνα επιπλέον χρόνο μετά από εισήγηση του οικείου Τμήματος και την επιβεβαίωση του Διοικητικού Συμβουλίου Ινστιτούτο.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά
Yasar University

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποYasar University »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
11,000 USD
για το πλήρες πρόγραμμα
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη