διδακτορικό στη σύνθεση και την οργάνωση

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Πόσο θα κοστίσει αυτό το πρόγραμμα μου;
  • Δίδακτρα και τα τέλη: $ 40690 - Βιβλία και προμήθειες: $ 2600 - On-πανεπιστημιούπολη room & board: $ 25.530 * Τα πιο πάνω ποσά περιλαμβάνουν δαπάνες για ολόκληρο το πρόγραμμα, υπό την προϋπόθεση κανονικής χρόνο για να ολοκληρωθεί. Σημειώστε ότι αυτές οι πληροφορίες μπορεί να αλλάξουν.


Διεθνείς Υποτροφίες

Διεθνείς φοιτητές που γίνονται δεκτοί στο Five Towns College είναι επιλέξιμοι για να λάβουν μια διεθνή υποτροφία κυμαίνεται από $ 1.000 έως $ 10.000 ανά έτος. Οι υποτροφίες αυτές με βάση το ταλέντο ή / και την αξία και είναι renumerable με βάση τα κριτήρια που ορίζονται υποτροφία στην επιστολή βραβεία. Οι υποτροφίες χορηγούνται τόσο σε προπτυχιακό όσο και μεταπτυχιακό επίπεδο.


Τι χρηματοδότησης είναι διαθέσιμες για να βοηθήσει να πληρώσει για το πρόγραμμα επιλογές;

Χρηματοδότηση για το πρόγραμμα αυτό μπορεί να είναι διαθέσιμες μέσω επιχορηγήσεων, υποτροφιών, δανείων (ομοσπονδιακά και ιδιωτικά) και τη θεσμική σχέδια χρηματοδότησης.

  • Τα ομοσπονδιακά δάνεια - Ιδιωτική εκπαίδευση δάνεια - Θεσμική σχέδιο χρηματοδότησης


Πόσο καιρό θα μου πάρει για να ολοκληρωθεί αυτό το πρόγραμμα;

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να πάρει 2 χρόνια για να ολοκληρωθεί. Από εκείνους που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα 2012-2013, *% τερμάτισε σε 2 χρόνια.

  • Λιγότερο από 10 μαθητές ολοκληρώσει αυτό το πρόγραμμα το 2012-13. Ο αριθμός που τερμάτισε εντός του κανονικού χρόνου έχει παρακρατηθεί για να διατηρηθεί το απόρρητο των φοιτητών.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Whether you are planning to study music, film/video, theatre arts, audio, education, business, music business, or mass communication, you will find yourself working with inspired and dedicated faculty ... περαιτέρω

Whether you are planning to study music, film/video, theatre arts, audio, education, business, music business, or mass communication, you will find yourself working with inspired and dedicated faculty and with gifted students every day. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη