ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το KSU γιατρός της Διοίκησης Επιχειρήσεων (DBA) το πρόγραμμα είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα διδακτορικών σπουδών σχεδιαστεί για να προετοιμάσει έμπειρους επαγγελματίες για τη διδασκαλία και ερευνητικές θέσεις στο AACSB διαπιστευμένων σχολές διοίκησης επιχειρήσεων ή για την προηγμένη έρευνα θέσεις στη διαβούλευση, την κυβέρνηση ή τη βιομηχανία. Το πρόγραμμα KSU DBA συνδυάζει την αυστηρότητα ενός παραδοσιακού διδακτορικού προγράμματος με έντονη μελέτη στην τάξη, επιτρέποντας πλήρη εμβάθυνση στο περιεχόμενο και τις μεθόδους της ακαδημαϊκής έρευνας, μαζί με ένα μοντέλο καθοδήγησης ευρωπαϊκού στυλ που υποστηρίζει τον μαθητή να διεξάγει ανεξάρτητη και πρωτότυπη έρευνα.

Σας προτρέπουμε να παρακολουθήσετε μια ενημερωτική συνεδρία πριν υποβάλετε αίτηση στο πρόγραμμα KSU DBA. Το υλικό που παρέχεται κατά τη διάρκεια αυτών των συνεδριών, καθώς και η ικανότητα συναντήσεων και αλληλεπίδρασης με την ικανότητα και την ηγεσία του προγράμματος, θα σας επιτρέψει να λάβετε μια πιο ενημερωμένη απόφαση.

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ

 • Online Graduate Application - Υπάρχει μη επιστρεπτέα αμοιβή συμμετοχής $ 100.
 • Μεταγραφές - Επίσημη μεταγραφές από κάθε σχολή ή / και το Πανεπιστήμιο που έχετε παρακολουθήσει. Πρέπει να είναι σε σφραγισμένο φάκελο από το ίδρυμα ή να αποστέλλεται ηλεκτρονικά από το ίδρυμα απευθείας.
 • Cover Letter - (Μπορεί να φορτωθεί στην ηλεκτρονική αίτηση) Παρακαλώ μην ταχυδρομήσετε τη συνοδευτική επιστολή σας.
 • Συνέχιση - (Μπορεί να φορτωθεί στην ηλεκτρονική εφαρμογή) Παρακαλούμε μην στείλετε το βιογραφικό σας.
 • Προσωπική και επαγγελματική δήλωση συμφερόντων - (Μπορεί να μεταφορτωθεί στην ηλεκτρονική εφαρμογή) Παρακαλούμε μην στείλετε τη δήλωση σας.
 • Επιστολές σύστασης - Οι επιστολές πρέπει να βρίσκονται στο επιστολόχαρτο του συντάκτη και να υποβάλλονται ηλεκτρονικά. Παρακαλώ μην στείλετε ταχυδρομικά τα γράμματα σας. ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ONLINE.
 • Σημειώσεις:
  • 1. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα τέσσερα βήματα της διαδικασίας εισδοχής.
  • 2. Η αίτησή σας, το βιογραφικό σημείωμα, η συνοδευτική επιστολή, τα αντίγραφά σας, η προσωπική δήλωση ενδιαφέροντος και δύο συστατικές επιστολές θα εξεταστούν από την επιτροπή εισδοχής και, αν είναι επιτυχείς, θα κληθείτε με email για να προχωρήσετε στο βήμα 2, το ερευνητικό εργαστήριο. Αν δεν έχετε τα προσόντα για να προχωρήσετε στο βήμα 2, θα ενημερωθείτε επίσης.
  • 3. Ούτε απαιτείται GMAT ούτε GRE.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποKennesaw State University »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
290 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 31, 2022
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 31, 2022
Άλλη