Πανεπιστήμια σε

Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις διαφορετικές τοποθεσίες σπουδών

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να διαβάσετε περισσότερα για τις σπουδές σε διάφορες χώρες. Θα σας παρέχουμε γενικά στοιχεία για τις χώρες, και θα σας πούμε για τα τοπικά συστήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, τα δίδακτρα, τη σταδιακή εξέλιξη ενός ακαδημαϊκού έτους, τις δυνατότητες σπουδών για αλλοεθνείς φοιτητές και πολλά άλλα. Θα βρείτε επίσης μερικές χρήσιμες συμβουλές και πρακτικές πληροφορίες σχετικά με την ασφάλιση υγείας, φοιτητικές βίζες και το κόστος ζωής.

Πανεπιστημία ανά χώρα - Διδακτορικά (PhD) Σε Όλο τον Κόσμο

Τι είναι ένα Διδακτορικό (PhD);
Ένα Διδακτορικό Φιλοσοφίας (PhD) είναι ο τελικός τίτλος σπουδών για τους περισσότερους ακαδημαϊκούς κλάδους σε χώρες σε όλο τον κόσμο. Προσφερόμενα από πανεπιστήμια σε τμήματα των Φυσικών Επιστημών, των Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, της Διοίκησης, των Επιστημών Υγείας, της Εκπαίδευσης, των Τεχνών και πολλών άλλων, τα διπλώματα Διδακτορικών (PhD) δείχνουν οτι οι απόφοιτοι έχουν κορυφαία προσόντα στον τομέα τους. Ένα Διδακτορικό (PhD) είναι ένα μεταπτυχιακό που αποκτάται μετά την ολοκλήρωση τουλάχιστον ενός πτυχίου, συχνά κι ενός μεταπτυχιακού ή των ισοδύναμών τους. Η επίτευξη ενός Διδακτορικού (PhD) δίνει στον απόφοιτο το δικαίωμα να αποκαλείται με τον τίτλο "δόκτωρ".

Ποια είναι τα οφέλη της απόκτησης ενός Διδακτορικού (PhD) στο εξωτερικό;
Πολλοί φοιτητές επιλέγουν να εγγραφούν σε ένα πρόγραμμα Διδακτορικού (PhD) σε ένα πανεπιστήμιο εκτός της χώρας τους. Υπάρχουν διάφορα οφέλη με την απόκτηση ενός Διδακτορικού (PhD) στο εξωτερικό. Πρώτον οι φοιτητές αποκτούν πολύτιμη έκθεση σε έναν άλλο πολιτισμό η οποία, με τη σειρά της, έχει πολλά οφέλη. Ω εκ τούτου, οι φοιτητές ενός Διδακτορικού (PhD) έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τις διαπολιτισμικές επικοινωνίακες δεξιότητές τους, οι οποίες είναι ζωτικής σημασίας στη σημερινή παγκοσμιοποιημένη αγορά εργασίας. Επιπλέον, ορισμένα προγράμματα Διδακτορικών (PhD) σε διάφορα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο έχουν γίνει διάσημα για την ακαδημαϊκή τους αυστηρότητα, τις επιτυχημένες δημοσιεύσεις τους και τους πασίγνωστους καθηγητές. Οι φοιτητές Διδακτορικών (PhD) που σπουδάζουν σε διαφορετικές χώρες έχουν την ευκαιρία να κάνουν την έρευνα τους σε αυτή τη χώρα από πρώτο χέρι, όπου το φυσικό, κοινωνικό, πολιτικό ή οικονομικό περιβάλλον ίσως είναι πολύ διαφορετικό από αυτό της πατρίδας τους. Το να είναι κανείς ανοιχτός στις σπουδές ενός Διδακτορικού (PhD) στο εξωτερικό έχει το πλεονέκτημα ότι ο υποψήφιος φοιτητής μπορεί να επιλέξει από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου στον κλάδο τους, χωρίς να περιορίζεται στην πατρίδα του.

Τι σπουδάζουμε σε ένα Διδακτορικό (PhD) στο εξωτερικό;
Τα πανεπιστήμια και τα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλο τον κόσμο που προσφέρουν προγράμματα Διδακτορικών (PhD) μπορούν να χωριστούν σε κατηγορίες γενικών πανεπιστήμιων (με έμφαση στην έρευνα και την παρακολούθηση μαθημάτων σε ένα ευρύ φάσμα γνωστικών αντικειμένων), σχολών διοίκησης επιχειρήσεων, τεχνολογικών ιδρυμάτων, σχολών τέχνης και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων εκπαίδευσης εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Υπάρχουν προγράμματα Διδακτορικών (PhD) σε πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο σχεδόν για κάθε τομέα όλων των ακαδημαϊκών κλάδων. Η συντριπτική πλειοψηφία των Διδακτορικών (PhD) προγραμμάτων απαιτούν από τους υποψηφίους να ολοκληρώσουν ανεξάρτητη έρευνα και να γράψουν μια διατριβή που παρέχει μια νέα σημαντική συμβολή στον τομέα.

Τι είδους βελτίωση σταδιοδρομίας μπορείτε να περιμένετε με την απόκτηση ενός Διδακτορικού (PhD) στο εξωτερικό;
Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων Διδακτορικών (PhD) σε όλο τον κόσμο συναντούν καλύτερες προοπτικές σταδιοδρομίας με την ολοκλήρωση του διπλώματός τους. Είτε ο στόχος είναι να εισέλθει κάποιος στον ακαδημαϊκό χώρο ή την έρευνα, να αναρριχηθεί σε μια διοικητική θέση σε ένα δημόσιο ή ιδιωτικό οργανισμό, ή να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση, ένα Διδακτορικό (PhD) είναι επωφελές. Γιατροί που ολοκλήρωσαν το Διδακτορικό (PhD) τους στο εξωτερικό, έχουν το επιπλέον πλεονέκτημα οτι έχουν γευτεί τη ζωή σε διαφορετικό πολιτισμό, έχουν παρακολουθήσει μια κορυφαία σχολή σε άλλη χώρα, και έχουν ολοκληρώσει ανεξάρτητη έρευνα σε ένα ξένο και σε, κατά κάποιο τρόπο, πιο απαιτητικό περιβάλλον.

Πόσο κοστίζει η απόκτηση ενός Διδακτορικού (PhD) στο εξωτερικό;
Το κόστος της εγγραφής σε ένα Διδακτορικό (PhD) στο εξωτερικό θα διαφέρει από πανεπιστήμιο σε πανεπιστήμιο, και από χώρα σε χώρα. Πολλοί υποψήφιοι φοιτητές ενός Διδακτορικού (PhD) υποβάλλουν αίτηση για χρηματοδότηση ή οικονομική βοήθεια, είτε από το ακαδημαϊκό τους ίδρυμα ή από κάποιο δημόσιο ή ιδιωτικό οργανισμό ή ταμείο. Τα τμήματα εγγραφών των πανεπιστημίων συχνά παρέχουν στους φοιτητές πληροφορίες, οδηγίες ή βοήθεια για την εξασφάλιση χρηματοδότησης του Διδακτορικού (PhD) τους.

Γιατί να αποκτήσετε ένα Διαδικτυακό Διδακτορικό (PhD) από ένα πανεπιστήμιο έξω από τη χώρα σας;

Ένας δημοφιλής τρόπος να αποκτήσετε ένα Διδακτορικό (PhD) από ένα πανεπιστήμιο σε άλλη χώρα είναι μέσω διαδικτυακών σπουδών. Η παρακολούθηση ενός Διδακτορικού (PhD) διαδικτυακά δίνει στους φοιτητές τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν την παρακολούθηση των μαθημάτων, την έρευνα και να επικοινωνήσουν με τον επιβλέποντα καθηγητή τους μέσω των πιο σύγχρονων εργαλείων ηλεκτρονικής εκμάθησης. Χιλιάδες φοιτητές κάθε χρόνο εγγράφονται διαδικτυακά Διδακτορικά (PhD) σε πανεπιστήμια εκτός της χώρας τους. Με την απόκτηση ενός διαδικτυακού Διδακτορικού (PhD) από πανεπιστήμιο του εξωτερικού, οι μαθητές μπορούν να επωφεληθούν από πολλά από τα πλεονεκτήματα των σπουδών Διδακτορικού (PhD) στο εξωτερικό, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψουν την οικογένεια, την εργασία, τους φίλους και τις άλλες υποχρεώσεις στο σπίτι.

Πως διαφέρουν τα Διδακτορικά (PhD) προγράμματα από χώρα σε χώρα;
Τα Διδακτορικά (PhD) προγράμματα διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό από τη μια χώρα στην άλλη. Για παράδειγμα, τα προγράμματα Διδακτορικών (PhD) στις ΗΠΑ απαιτούν πέντε ή και περισσότερα χρόνια για να ολοκληρωθούν και περιλαμβάνουν περίπου δύο έτη απαιτούμενων μαθημάτων πριν από την έναρξη του μεγαλύτερου μέρους της έρευνας τους. Στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία, οι υποψήφιοι συχνά απαιτείται να ολοκληρώσουν παρακολούθηση κάποιων μαθημάτων, αλλά οι φοιτητές έχουν αρκετά ελεύθερη επιλογή ως προς το ποια μαθήματα θα λάβουν για να ικανοποιήσουν τις προϋποθέσεις. Τα Γερμανικά και Αυστραλιανά πανεπιστήμια ενθαρρύνουν τους φοιτητές να επικεντρωθούν σχεδόν αποκλειστικά στην έρευνά τους και ως εκ τούτου συνήθως δεν απαιτούν από τα Διδακτορικά (PhD) να έχουν παρακολούθηση μαθημάτων. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προγράμματα Διδακτορικών (PhD) στη χώρα της επιλογής σας, διαβάστε περισσότερα και ζητήστε περισσότερες πληροφορίες από το πανεπιστήμιο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, στη σελίδα λεπτομερειών του προγράμματος.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα