Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ποιοι είμαστε

Brilliance Business School είναι ένα διακεκριμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα διαχείρισης που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών σε επιχειρήσεις και διαχείριση σε συνεργασία με διεθνείς εταίρους και διεθνείς οργανισμούς. Τα μεταπτυχιακά προγράμματα διαφέρουν για να συμπεριλάβουν διδακτορικό, μεταπτυχιακό και δίπλωμα σε διάφορους τομείς των επιχειρήσεων και της διαχείρισης.

Τα τελευταία χρόνια, η Brilliance Business School υπήρξε πάντα ένας ζωτικός προορισμός για χιλιάδες επαγγελματίες διαχείρισης που επωφελήθηκαν από τα ποικίλα προγράμματα σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς. Brilliance Business School έχει αποφοίτους χιλιάδων αποφοίτων που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τα προγράμματά τους.

112548_pexels-photo-1047277.jpeg

Andreea Ch / Pexels

Σε εταιρικό επίπεδο, η Brilliance Business School συνεργάζεται με εκατοντάδες αξιόπιστες οργανώσεις πολυεθνικών και εγχώριων επιχειρηματικών τομέων όπου παρέχονται μεταπτυχιακά προγράμματα, επαγγελματική κατάρτιση και συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης.

Brilliance Business School ομάδα διαχείρισης Brilliance Business School , οι καθηγητές, οι εκπαιδευτές και οι σύμβουλοι είναι από κοινού αφιερωμένοι στην παροχή στους επαγγελματίες της επιχείρησης όχι μόνο των γνώσεων και των αυξημένων εμπειριών αλλά και των πρακτικών πρακτικών και πρακτικών τεχνικών που χρειάζονται στις επαγγελματικές τους σταδιοδρομίες.

Φιλοσοφία και πεποιθήσεις

u141_original.pngBrilliance Business School πιστεύει ότι το πρόγραμμα εκμάθησης είναι ένα ομαδικό άθλημα με 3 ταχύτητες. Εκμάθηση ως διαδικασία, μαθητής ως άτομο και Brilliance Business School ως εκπαιδευτικός. Προκειμένου να αποκομιστεί το μέγιστο όφελος από το μαθησιακό γεγονός, κάθε εργαλείο πρέπει να λειτουργεί αποτελεσματικά σε συμβατότητα με τα άλλα δύο. Το Brilliance έχει ένα σύνολο φιλοσοφιών και πεποιθήσεων για κάθε μία από τις τρεις συνιστώσες.

Η εκμάθηση ως διαδικασία:

• Η μάθηση δεν αποτελεί διαδικασία βασανιστηρίων, όπως κάποιες προσπάθησαν να ασκήσουν επάνω μας κατά την παλιά εποχή.
• Η μάθηση είναι διασκέδαση και εγκεφαλικό άθλημα.
• Η μάθηση έχει περιορισμένη αξία εκτός αν εφαρμόζεται στην πράξη.
• Η μάθηση δεν είναι τροφή με κουτάλι. Πρόκειται για το πώς μπορείτε να βρείτε το κουτάλι από τη δική σας. Μερικές φορές να το εφεύρουν.
• Η μάθηση είναι μια αναζήτηση χωρίς οροφές, όρια ή τοίχους.

Ο συμμετέχων ως άτομο:

• Ο συμμετέχων έχει πιθανές ικανότητες και ικανότητες που χρειάζονται έναν ικανό προπονητή για να τους απελευθερώσει.
• Ο συμμετέχων έχει διαφορετικές ανάγκες, στάσεις, επιπλοκές και μοναδική ατομικότητα που απλά πρέπει να κατανοήσουμε και να σεβαστούμε.
• Ο Συμμετέχων έχει το δικαίωμα να σκέπτεται ελεύθερα και να εκφράζει τη γνώμη του χωρίς να εισέρχεται σε άλλες περιοχές.

Brilliance Business School ως εκπαιδευτικός:

• Εξαλείφουμε τα κοινά στοιχεία σχετικά με τις λανθασμένες έννοιες της μάθησης που εφαρμόστηκαν επί εμάς - ως σπουδαστές - εδώ και χρόνια.
• Εμπνέουμε, ενθαρρύνουμε και σας παροτρύνουμε να μάθετε. Αν αποφασίσετε να την απενεργοποιήσετε, είναι δική σας επιλογή.
• Δεν θα σας διδάξουμε, θα σας δώσουμε μια ευκαιρία να μάθετε.
• Κανείς δεν θα σας επιτεθεί για τη δική σας σκέψη και πεποιθήσεις. Μπορείτε να εκφράσετε τον εαυτό σας με τον τρόπο που θέλετε, απλά προσέξτε να μην παραβιάσετε την ελευθερία των άλλων.
• Δεν θα σας ελέγξουμε τι να σκεφτείτε, θα σας καθοδηγήσουμε για το πώς να σκέφτεστε.
• Είσαι εδώ με επιλογή! Μπορείτε να φύγετε από την επιλογή σας - εφ 'όσον έχετε την ελευθερία να λάβετε την απόφασή σας, είστε υπεύθυνοι για τις συνέπειες.
• Θα είμαστε σαν τον "Αλχημιστή"!

cairo, mosque, egyptshadyshaker / Pixabay

Γιατί Brilliance

Το Brilliance έχει ολοκληρώσει επιτυχώς μεγάλο αριθμό επαγγελματικών διπλωμάτων και προγραμμάτων κατάρτισης με διαφορετικά μεγέθη και πολυπλοκότητα σε διάφορους επιχειρηματικούς τομείς σε εκατοντάδες επαγγελματίες του κλάδου.

Η πλούσια επαγγελματική εμπειρία μας επιτρέπει να μιλάμε την ίδια γλώσσα των πελατών μας από διαφορετικούς τομείς και να κατανοούμε έτσι τις επιχειρηματικές τους ανάγκες για να τους επιτρέψουν να επιτύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους. Αυτό μας βοηθά να εξοικονομήσουμε πολύτιμο χρόνο στους πελάτες μας και να προσφέρουμε τη σωστή λύση ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες τους.

Κατανοούμε ότι η επιτυχία μας μετράται από την επιτυχία των πελατών μας. Ωστόσο, η Brilliance δεν θέτει ποτέ σε κίνδυνο την ποιότητά της, καθώς η ικανοποίηση των πελατών μας είναι ο κύριος στόχος μας.

Αυτά τα ακόλουθα σημεία συνοψίζουν τους κύριους παράγοντες διαφοροποίησης:

  1. Τα προγράμματα κατάρτισης βασίζονται σε μοντέλα. Κάθε ένα από τα επαγγελματικά μας πτυχία ή προγράμματα κατάρτισης είναι χτισμένο σε ένα κύριο μοντέλο. Το μοντέλο συζητείται στην αρχή του προγράμματος με ένδειξη του σταδίου του πώς χωρίζονται τα περιεχόμενα σε κάθε ενότητα. Αυτό χρησιμεύει ως οδικός χάρτης πορείας που επιτρέπει στους μαθητές να γνωρίσουν τις ενότητες κατάρτισης και να τις συνδέσουν με τα στάδια στα οποία βρίσκονται. Επίσης, βοηθά τους μαθητές να έχουν μια ολιστική άποψη για ολόκληρο το πρόγραμμα.
  2. Το επίκεντρο είναι η πρακτική προσέγγιση των δεξιοτήτων και της αλλαγής της συμπεριφοράς αντί της πρόσληψης γνώσης.
  3. Διεθνής έκθεση των βέλτιστων πρακτικών όσον αφορά τις πολιτιστικές πτυχές.
  4. Μια διακεκριμένη μεθοδολογία μάθησης που είναι μοναδική στην αγορά.
  5. Προγράμματα υψηλής ποιότητας με εκτιμώμενα ποσοστά ικανοποίησης των συμμετεχόντων / πελατών πάνω από το 96%
  6. Σχεδίασε και ανέπτυξε εξατομικευμένα μαθήματα σε σχέση με τους κύριους τέσσερις πυλώνες των οργανισμών: Στόχοι, Στρατηγικές, Διαδικασίες και Άνθρωποι
  7. Διαφορετικές εμπειρίες σε διάφορους εγχώριους και πολυεθνικούς επιχειρηματικούς κλάδους - FMCG, τραπεζικούς, φαρμακευτικούς, βιομηχανικούς, υπηρεσιακούς τομείς και ΜΚΟ που επωφελήθηκαν από τα μαθήματα κατάρτισης και τα επαγγελματικά πτυχία μας
  8. Οι κορυφαίοι καθηγητές, εκπαιδευτές και σύμβουλοι εργάζονται σε συνεργασία με διεθνείς συνεργάτες και ειδική ομάδα.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

DBA

Brilliance Business School

Το DBA είναι ο βαθμός τερματισμού της επιχειρηματικής και διοικητικής εκπαίδευσης που συνδυάζει πολύ ανεπτυγμένες γνώσεις και "έρευνα στην πράξη". Το UBIS DBA είναι το ιδ ... [+]

Επισκόπηση DBA

Το DBA είναι ο βαθμός τερματισμού της επιχειρηματικής και διοικητικής εκπαίδευσης που συνδυάζει πολύ ανεπτυγμένες γνώσεις και "έρευνα στην πράξη". Το UBIS DBA είναι το ιδανικό διδακτορικό πρόγραμμα που παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία που μεταμορφώνει την προοπτική, τη σταδιοδρομία και τη ζωή του. Το UBIS DBA δίνει στους συμμετέχοντες τα απαιτούμενα εργαλεία και τεχνικές για να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στον τομέα της έρευνας, της ανάλυσης και της κριτικής σκέψης στο υψηλότερο επίπεδο. Έτσι, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν ένα σημαντικό, ανεπίλυτο επιχειρηματικό και διαχειριστικό πρόβλημα με μια αυστηρή, σχολαστική και συστηματική προσέγγιση που συμβάλλει στην επιτυχία του οργανισμού τους αναπτύσσοντας παράλληλα ακαδημαϊκές γνώσεις και θεωρίες.... [-]

Αίγυπτος Cairo
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
24 - 36 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά