Institute of Science and Technology Austria (IST Austria)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Institute of Science and Technology Austria (IST Austria) είναι ένα νέο διεθνές ινστιτούτο αφιερωμένο στη βασική έρευνα και μεταπτυχιακή εκπαίδευση στις φυσικές και μαθηματικές επιστήμες, που βρίσκεται στο Klosterneuburg στα περίχωρα της Βιέννης.

Η IST Austria δεσμεύεται να διεξάγει έρευνα παγκόσμιας κλάσης. Μέχρι το 2026, μέχρι 90 ερευνητικές ομάδες θα πραγματοποιήσουν έρευνα σε ένα διεθνές περιβάλλον τελευταίας τεχνολογίας.

Ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του προγράμματος IST Austria PhD είναι η από κοινού εμπειρία μεταπτυχιακού σχολείου. Ένα αρχικό στάδιο διερεύνησης ενθαρρύνει την ευρεία έκθεση σε σημαντικές επιστημονικές προσεγγίσεις και προβλήματα. Αυτό επιτρέπει στους φοιτητές να δημιουργήσουν μια σταθερή βάση για εντατική έρευνα στη δεύτερη φάση του προγράμματος PhD.123859_IST_Austria_aerial-2_resized.jpg

Αφοσίωση στη Βασική Επιστημονική Έρευνα

Η στρατηγική πρόσληψης των διδασκόντων της IST στην Αυστρία είναι ενσωματωμένη στο σύνθημα People before area. ποιότητα πριν από την ταχύτητα . Είμαστε αφιερωμένοι στο να φέρνουμε το καλύτερο μυαλό του κόσμου στην IST Austria για να επιδιώξουμε τη βασική βασική επιστημονική έρευνα. Το Ινστιτούτο εγκαινιάστηκε το 2009 και θα αναπτυχθεί σε περίπου 90 ερευνητικές ομάδες μέχρι το 2026. Αυτή η συναρπαστική ώθηση προωθείται από κάθε επιστήμονα που προστέθηκε στην ομάδα μας, συμπεριλαμβανομένου κάθε διδακτορικού φοιτητή.

Διεθνής και Διάφορα Επιστημονική Κοινότητα

Οι επιστήμονες μας, από καθηγητές έως μεταδιδακτορικούς φοιτητές, χαίρονται από όλες τις γωνιές του κόσμου, αντιπροσωπεύουν πάνω από 70 διαφορετικές εθνικότητες και βασίζονται στην έρευνα και τα πτυχία που αποκομίζονται από τα καλύτερα παγκόσμια επιστημονικά ινστιτούτα και πανεπιστήμια.

Αγγλόφωνο

Χρησιμοποιούμε τα αγγλικά σε όλο το ινστιτούτο ως γλώσσα διδασκαλίας και επικοινωνίας.

Διεπιστημονική

Το Αμερικανικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Στυλ μας χαρακτηρίζεται από σύγχρονη ολοκληρωμένη εκπαίδευση με ιδιαίτερη έμφαση στην διεπιστημονικότητα.

Το ακόλουθο γράφημα παρουσιάζει συνεργασίες μεταξύ ομάδων στο IST Austria, με βάση τις συγγραφικές δημοσιεύσεις από το 2018.

Cross_Group_Collaboration_2018_IST-Austria_Interdisciplinarity-1.png

Εκπαίδευση αιχμής στην έρευνα

Οι σπουδαστές συνεργάζονται στενά με εξαιρετικές σχολές σε μικρές ερευνητικές ομάδες και έχουν πρόσβαση σε εγκαταστάσεις πρώτης τάξεως. Οι σπουδαστές περνούν το πρώτο έτος ολοκλήρωσης μαθημάτων και περιστροφών πριν από τη συμμετοχή τους σε μια ομάδα.

Αυτή η πρώτη φάση της εξερεύνησης επιτρέπει στους μαθητές να είναι σίγουροι ότι το ερευνητικό θέμα, καθώς και ο ερευνητικός όμιλος, είναι ο καλύτερος τρόπος για αυτούς πριν ξεκινήσουν διεξοδική έρευνα διατριβών στη δεύτερη φάση.

Εισαγωγή με πτυχίο Bachelor ή Master

Χαιρετίζουμε τους σπουδαστές με πτυχίο ή μεταπτυχιακό στην επιστήμη για να εφαρμόσουν στο πρόγραμμα διδακτορικού μας έργου.

6 ίχνη μελέτης

Υπάρχουν έξι κομμάτια διδακτορικής μελέτης:

 • Βιολογία
 • Επιστήμη των υπολογιστών
 • Επιστημονικά δεδομένα
 • Μαθηματικά
 • Νευροεπιστήμες
 • Η φυσικη

Ερευνητικές ομάδες

 • 53 ερευνητικές ομάδες το 2019
 • 90 ερευνητικές ομάδες μέχρι το 2026

" Οι σπουδαστές είναι η σωτηρία της επιστήμης. "Ακούστε τι λέει ο καθηγητής Daria Siekhaus για τη σπουδαιότητα των σπουδαστών στην IST Austria.

Μονάδες Επιστημονικής Υπηρεσίας

Οι Μονάδες Επιστημονικής Υπηρεσίας (SSU) παρέχουν υποστήριξη στις ερευνητικές ανάγκες των επιστημόνων. Οι ακόλουθες SSU φιλοξενούνται από την IST Austria:

 • Μηχανισμός βιοαπεικόνισης
 • Ηλεκτρονική μονάδα μικροσκοπίας
 • Βιβλιοθήκη
 • Μηχανισμός Επιστημών της Ζωής
 • Miba Machine Shop
 • Εγκατάσταση παραγωγής νωπών προϊόντων
 • Προκλινική διευκόλυνση
 • Επιστημονικός υπολογισμός

Επιχορηγήσεις

Σε όλους τους τομείς έρευνας, η χρηματοδότηση είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα. Η IST Austria βασίζεται σε ποικίλες πηγές χρηματοδότησης για την υποστήριξη όλων των ερευνητών της. Το Γραφείο Επιχορηγήσεων είναι εκεί για να υποστηρίξει τους επιστήμονες της IST που θα ήθελαν να υποβάλουν αίτηση για εξωτερική χρηματοδότηση.

Κατά την ίδρυση της IST Austria το 2006, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση διέθεσε 95 εκατομμύρια ευρώ ως προϋπολογισμού υπό όρους και εξαρτώμενος από τις επιδόσεις ο οποίος θα μπορούσε να εξασφαλιστεί μόνο εάν το ίδρυμα αποκομίσει το ίδιο ποσό σε κεφάλαια τρίτων μέχρι το 2016. Η IST Austria υπήρξε εξαιρετικά επιτυχής στην άντληση κεφαλαίων τρίτων κατά τα τελευταία έτη. Από τους 53 καθηγητές που τελούν υπό σύμβαση, 34 καθηγητές - δύο τρίτα - έλαβαν επιχορήγηση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας. Μόνο το έτος 2016 χορηγήθηκαν σε επιστήμονες της IST Austria τρεις προνομιακές επιχορηγήσεις, δύο επιχορηγήσεις ενοποίησης και πέντε επιχορηγήσεις εκκίνησης. Το μεταπτυχιακό ίδρυμα είναι δικαιούχος ενός από τα μεγαλύτερα βραβεία που έλαβε στο Ινστιτούτο μέχρι σήμερα: το 2015 χορηγήθηκε 4,4 εκατομμύρια ευρώ στο διεπιστημονικό πρόγραμμα διδακτορικού προγράμματος της IST Austria με επιχορήγηση Marie Skłodowska-Curie από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Συνολικά, το Ινστιτούτο έχει αποκτήσει περισσότερα από 120 εκατομμύρια ευρώ σε χρηματοδότηση από τρίτους. Επιπλέον, η IST Austria έχει λάβει δωρεές από τον ιδιωτικό τομέα αξίας περίπου 18,5 εκατομμυρίων ευρώ. Συνολικά, αυτό ανέρχεται σε πάνω από 130 εκατομμύρια ευρώ σε χρηματοδότηση από τρίτους.

Ινστιτούτο Colloquia

Το εβδομαδιαίο Συνέδριο Colloquium είναι το κύριο ερευνητικό σεμινάριο στην IST Austria. Επιστήμονες από όλο τον κόσμο και από όλες τις επιστήμες των φυσικών επιστημών καλούνται να παρουσιάσουν τα τελευταία ευρήματα τους.

Αξιολογήσεις Ινστιτούτου

Σε τακτική βάση, το ινστιτούτο επισκέπτεται διεθνείς επιτροπές αξιολόγησης αποτελούμενες από κορυφαίους επιστήμονες από όλο τον κόσμο (συμπεριλαμβανομένων των βραβευθέντων με βραβείο Νόμπελ) για να σχηματίσουν μια ανεξάρτητη αξιολόγηση του ινστιτούτου.

Καριέρα

Οι διακεκριμένοι αποφοίτους μας έχουν περάσει επιτυχημένες σταδιοδρομίες μετά από τις σπουδές διδακτορικού τους έργου στην IST Austria.

Οι φοιτητές διδακτορικών σπουδών λαμβάνουν υποστήριξη μέσω των προγραμμάτων καθοδήγησης και ανάπτυξης σταδιοδρομιών που επικεντρώνονται στην κατάρτιση σε μεταβιβάσιμες δεξιότητες για ακαδημαϊκούς και όχι μόνο. Καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών τους, οι διδακτορικοί φοιτητές υποστηρίζονται από την Career Services, η οποία παρέχει συμβουλές και εκπαίδευση για την ανάπτυξη σταδιοδρομίας.

Επίσης, διοργανώνονται τακτικές συνομιλίες TWIST από το Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας, οι οποίες στοχεύουν στην υποστήριξη των ερευνητών στην εμπορική ανάπτυξη και αξιοποίηση των ερευνητικών τους αποτελεσμάτων.

Πού πηγαίνουν οι απόφοιτοι μας;

Αυτό το infographic δείχνει όπου οι απόφοιτοι μας πηγαίνουν μετά από την αποφοίτησή τους.

IST-Austria_Where-do-alumni-go_piechart-e1541512843946.png

Πού είναι η IST Austria;

Το Ινστιτούτο απέχει μόνο 25 λεπτά με το λεωφορείο από τη Βιέννη, η οποία ψηφίζεται σταθερά μία από τις καλύτερες πόλεις στον κόσμο για να ζήσει. Οι μαθητές μας έχουν την επιλογή να ζουν στο Klosterneuburg, μια ήσυχη περιοχή που περιβάλλεται από όμορφα δάση ή δεξιά τη φασαρία της Βιέννης. Έχουμε επίσης μια σειρά από επιλογές στέγασης στην πανεπιστημιούπολη.

Τοποθεσίες

Klosterneuburg

Address
Am Campus,1
3400 Klosterneuburg, Κάτω Αυστρία, Αυστρία

FAQ

Άλλη