Management Center Innsbruck

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Επιχειρηματική Σχολή ®

Το Management Center Innsbruck συνδέει το καλύτερο από την επιστήμη, την οικονομία και τη διαβούλευση με τη μοναδική έννοια της διεθνούς Entrepreneurial School ® . Ιδρύθηκε το 1995/96 ως βασικός άξονας της μοναδικής ιδέας του ανοιχτού πανεπιστημίου του Innsbruck, το Management Center Innsbruck έχει κερδίσει κορυφαία θέση στο διεθνές τοπίο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Σήμερα, περισσότεροι από 3.400 φοιτητές, 1.000 καθηγητές, 276 πανεπιστήμια-εταίροι από όλο τον κόσμο και αμέτρητοι πτυχιούχοι και εργοδότες εκτιμούν ιδιαίτερα αυτό που μπορεί να προσφέρει η Επιχειρηματική Σχολή ® . Στο πλαίσιο της έννοιας "Ολοκληρωμένο πανεπιστήμιο του Ίνσμπρουκ", το MCI προσπαθεί να συμβουλεύει τους παρακινημένους ανθρώπους, οι οποίοι θέλουν να οικοδομήσουν το μέλλον τους μέσω της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης με στόχο την προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη. Η MCI προσφέρει μεταπτυχιακά, μη μεταπτυχιακά και μεταπτυχιακά εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλού επιπέδου σε ανώτερα και κατώτερα διευθυντικά στελέχη από όλα τα διοικητικά επίπεδα και υποκαταστήματα.

Τα προγράμματα της MCI επικεντρώνονται σε όλα τα επίπεδα της προσωπικότητας και περιλαμβάνουν τομείς υψηλής τεχνογνωσίας από την επιστήμη και την πρακτική που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις και την κοινωνία. Ως διεθνές κέντρο πληροφόρησης και επικοινωνίας, η MCI είναι ανοιχτή σε νέες προοπτικές, μεθόδους και έργα. Ο εποικοδομητικός διάλογος και η συνεργατική ανάπτυξη διεπιστημονικών ικανοτήτων αποτελούν δύο από τους πυλώνες της διδασκαλίας και της μάθησης στη MCI. Το MCI υποστηρίζει την ανταγωνιστικότητα των οργανώσεων και επηρεάζει την επαγγελματικοποίηση των επιχειρήσεων, της διοίκησης, της πολιτικής και του πολιτισμού. Η εφαρμοσμένη έρευνα και ανάπτυξη αποτιμώνται ιδιαίτερα στην MCI για την ενίσχυση της καινοτομίας στις τοπικές επιχειρήσεις και την εξασφάλιση ποιοτικών προσανατολισμών.

Ενσωματωμένο σε ένα ευρύ δίκτυο χρηστών, χορηγών και συνεργατών, η MCI είναι ένας σημαντικός κινητήρας στην τοποθέτηση του Ίνσμπρουκ, του Τιρόλου και της Αυστρίας ως κέντρο ακαδημαϊκών και διεθνών συναντήσεων. Η συνεργασία γειτονίας μας με το Πανεπιστήμιο του Ίνσμπρουκ, η εγγύτητα με τη ζωντανή παλιά πόλη του Innsbruck και η ισχυρή αρχιτεκτονική της τοποθεσίας είναι μια έκφραση της φιλοσοφίας και της αποστολής αυτού του διεθνούς υποδειγματικού κέντρου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.


Η αποστολή μας

Το MCI Management Center Innsbruck ακολουθεί την έννοια της Επιχειρηματικής Σχολής ® . Το MCI δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να επιτύχουν εξαιρετικές επιδόσεις, να αποκτήσουν βαθιές ακαδημαϊκές ικανότητες και να δημιουργήσουν καινοτόμο τεχνογνωσία σε ένα ισχυρό διεθνές δίκτυο.


Οι παράγοντες επιτυχίας μας

Ποιότητα διδασκαλίας: Η υψηλής ποιότητας διδασκαλία εξασφαλίζει τη θέση μας μεταξύ των κορυφαίων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων του γερμανόφωνου κόσμου.

Πνευματική συμβολή: Η πνευματική μας συνεισφορά εφαρμόζεται, είναι σχετική με τις επιχειρήσεις και προσανατολίζεται προς την λύση.

Διεθνής προσανατολισμός: Ο ισχυρός μας διεθνής προσανατολισμός παράγει τεχνογνωσία, κύρος και προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας.

Προσανατολισμός πελατών και εξυπηρέτησης: Ο προσανατολισμός των πελατών και των υπηρεσιών μας είναι υποδειγματικός.

Άνθρωποι και πολιτισμός: Η εταιρική μας κουλτούρα ευδοκιμεί στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, τη δέσμευση των εργαζομένων μας, το επιχειρηματικό πνεύμα και την ευθύνη προς την κοινωνία.

Μάρκα: Το σήμα MCI είναι διεθνώς αναγνωρισμένο και αντιπροσωπεύει την απόδοση, την επαγγελματικότητα, τις γνώσεις και τις ικανότητες.

Δίκτυο: Το διεθνές μας δίκτυο δημιουργεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και προστιθέμενη αξία για τους ενδιαφερόμενους.

Καινοτομία: Η συνεχής καινοτομία αποτελεί τη βάση της θέσης της αγοράς μας και διασφαλίζει την ανταγωνιστικότητά μας.

Υποδομή: Η άριστη υποδομή μας δημιουργεί ένα ελκυστικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον.


Πανεπιστημιούπολη

Management Center Innsbruck (MCI) έχει εδραιώσει τη φήμη του ως διεθνούς κύρους πανεπιστημίου εφαρμοσμένων επιστημών μέσω του προσανατολισμού προς τον πελάτη και της συνεπούς διαχείρισης της ποιότητας. Τα κοντινά βουνά του Τιρόλο, οι ασυναγώνιστες εγκαταστάσεις αθλητισμού και αναψυχής της περιοχής, η γειτνίαση με τη Γερμανία, την Ελβετία και την Ιταλία και η μακρόχρονη ακαδημαϊκή παράδοση του Ίνσμπρουκ εγγυώνται μια μοναδική ατμόσφαιρα για τους μαθητές.

Στα κεντρικά της σημεία, η MCI προσφέρει εξαιρετική υποδομή με ελκυστικές και άρτια εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και ομαδικές αίθουσες εργασίας, με υπερσύγχρονες θέσεις εργασίας και ερευνητικές εγκαταστάσεις, φοιτητικές ξενώνες στην περιοχή, μεγάλη ποικιλία καλών χώρους για φαγητό, άνετο πάρκινγκ και εξαιρετικές δημόσιες συγκοινωνίες.

Τοποθεσίες

Ίνσμπρουκ

Address
Universitätsstraße,15
6020 Ίνσμπρουκ, Τυρόλο, Αυστρία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+43 512 2070 – 2100

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Διαπιστεύσεις

AACSB Accredited

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη