Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών (DIW Βερολίνο) είναι ένας από τους κορυφαίους οικονομικούς ερευνητικά ινστιτούτα στη Γερμανία. Είμαστε ένα ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που εμπλέκονται στην οικονομική έρευνα, υπηρεσίες και συμβουλές πολιτικής. Συνεργαζόμαστε στενά με τα πανεπιστήμια του Βερολίνου και του Βραδεμβούργου και είμαστε ενεργοί σε διεθνή ακαδημαϊκά δίκτυα.

Το DIW Graduate Center (GC) σας προσφέρει ένα κορυφαίο πρόγραμμα PhD στα Οικονομικά στο Βερολίνο, μια συναρπαστική πόλη για διδακτορικές σπουδές. Κάθε χρόνο πολλοί νέοι και πολλά υποσχόμενη οικονομική ερευνητές από όλο τον κόσμο προσελκύονται από καλά σχεδιασμένο πρόγραμμα μας, παγκοσμίου φήμης μέλη ΔΕΠ, και τις συνεργασίες μας με μερικούς από τους κορυφαίους ερευνητικά ιδρύματα και πανεπιστήμια της Γερμανίας.

Το πρόγραμμά μας καθοδηγείται από την αριστεία και τη συνάφεια. Έχουμε δεσμευτεί να παρέχει στους φοιτητές μας με τον καλύτερο δυνατό διδακτορική εκπαίδευση, ανοίγοντας το δρόμο για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία στην ακαδημαϊκή έρευνα και συμβουλές πολιτικής. Είμαστε υπερήφανοι για να δείτε τους αποφοίτους μας εργάζονται σε πανεπιστήμια παγκόσμιας κλάσης, όπως το Πανεπιστήμιο Cornell, London School of Economics, και στο University College του Λονδίνου, καθώς και στην πολιτική ιδρύματα όπως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η γερμανική Ομοσπονδιακή υπουργεία, και η Deutsche Bundesbank. Εξερευνήστε την ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμά μας. Για οποιαδήποτε πληροφορία, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Διδακτορικό (PhD)

DIW Graduate Center

Εφαρμόστε στο DIW Graduate Center, όπου ακαδημαϊκής αριστείας συναντά το ενθαρρυντικό περιβάλλον του μεγαλύτερου οικονομικού think-tank της Γερμανίας. ... [+]

Διδακτορικό στα Οικονομικά - με πλήρες ωράριο υποτροφία στο Μεταπτυχιακό Κέντρο DIW

Ποιοι είμαστε Το Γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών (DIW Βερολίνο) είναι ένας από τους κορυφαίους οικονομικούς ερευνητικά ινστιτούτα στη Γερμανία. Είμαστε ένα ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που εμπλέκονται στην οικονομική έρευνα, υπηρεσίες και συμβουλές πολιτικής. Εκτός από συνεργάζονται στενά με τα πανεπιστήμια στο Βερολίνο και στο Βραδεμβούργο, είμαστε επίσης δραστηριοποιούνται σε διεθνή ακαδημαϊκά δίκτυα.... [-]

Γερμανία Berlin
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά