Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήλθατε στο Graduate School of Quantitative Biosciences του Μονάχου (QBM) . Το σχολείο μας στοχεύει στην προετοιμασία των νέων επιστημόνων της ζωής για τη νέα εποχή της ποσοτικής, προσανατολισμένης προς τα συστήματα βιοεπιστήμης. Παρέχει ένα καινοτόμο, ολοκληρωμένο Ph.D. πρόγραμμα κατάρτισης που έχει διεθνείς προοπτικές και φέρνει σε επαφή μια σειρά διαφορετικών κλάδων, από τη βιοχημεία και την ιατρική μέχρι τη βιοπληροφορική, την πειραματική και θεωρητική (βιο) φυσική και τα εφαρμοσμένα μαθηματικά. Τόσο τα ερευνητικά προγράμματα φοιτητών όσο και η διδασκαλία στην τάξη είναι ιδιαίτερα διεπιστημονικά.

Το σχολείο είναι μια κοινή πρωτοβουλία κορυφαίων επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο Ludwig-Maximilians-University (LMU) του Μονάχου , το Ινστιτούτο Βιοχημείας Max Planck , το Κέντρο Helmholtz στο Μόναχο και το Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Μονάχου (TUM) . Το QBM λαμβάνει χρηματοδότηση μέσω του δεύτερου γύρου της Γερμανικής Πρωτοβουλίας Αριστείας, η οποία έχει σχεδιαστεί για την προώθηση της αριστείας και της καινοτομίας στην έρευνα και την εκπαίδευση στα γερμανικά πανεπιστήμια.

Η διεθνής Ph.D. πρόγραμμα κατάρτισης επικεντρώνεται στην επικοινωνία και τη συνεργασία μεταξύ παραδοσιακά ξεχωριστών επιστημονικών κλάδων, που κυμαίνονται από τη βιοχημεία και την ιατρική έως τη βιοπληροφορική, την πειραματική και θεωρητική βιοφυσική και τα εφαρμοσμένα μαθηματικά. Με ιδιαίτερη έμφαση στην αγκυροβόληση της θεωρητικής ανάλυσης σε προχωρημένους ποσοτικούς πειραματισμούς και την αριστεία των συμμετεχόντων επιστημόνων, το σχολείο έχει μια μοναδική θέση στο ευρωπαϊκό επιστημονικό τοπίο.

Το βασικό προσωπικό του σχολείου είναι οι κύριοι ερευνητές που εκπροσωπούνται από τους επιστημονικούς συντονιστές του προγράμματος, το επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό και τους μεταπτυχιακούς φοιτητές (75-100 σε σταθερή κατάσταση). Επιπλέον, ένα εξωτερικό επιστημονικό συμβουλευτικό συμβούλιο , που εκπροσωπεί τους τέσσερις βασικούς επιστημονικούς τομείς (βιοχημεία, βιοφυσική, βιοπληροφορική / στατιστική / θεωρητική φυσική και ιατρική) συμβουλεύει το σχολείο για την οργάνωση και τη στρατηγική.

112190_rsz_adobestock_127960425.jpg

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Διδακτορικό (PhD)

Graduate School of Biosciences Munich

Το QBM επιδιώκει να εκπαιδεύσει μια ομάδα νεαρών επιστημόνων οι οποίοι, αν και σταθεροποιημένοι στην οικιακή τους πειθαρχία, είναι πολύ έμπειροι σε πολλαπλές προσεγγίσεις ... [+]

Το QBM επιδιώκει να εκπαιδεύσει μια ομάδα νεαρών επιστημόνων οι οποίοι, αν και σταθεροποιημένοι στην οικιακή τους πειθαρχία, είναι πολύ έμπειροι σε πολλαπλές προσεγγίσεις και στυλ σκέψης. Ο στόχος είναι οι μαθητές να αισθάνονται άνετα στην επικοινωνία πέρα από τα παραδοσιακά όρια, ειδικά σε όλη τη διαφορά μεταξύ πειράματος και ποσοτικής θεωρίας - να γίνουν, στην πραγματικότητα, επιστημονικά δι- ή πολυγλωσσικά. Για το σκοπό αυτό, το σχολείο προσφέρει μια ολοκληρωμένη διεπιστημονική Ph.D. πρόγραμμα που αποτελείται από τρία βασικά στοιχεία:... [-]

Γερμανία Munich
Μάρτιος 2020
Πλήρης παρακολούθηση
3 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά